Moderne woning bouwen

WIJ KOMEN GRAAG UW WONING OP MODERNE WIJZE VOOR U BOUWEN

Wilt u in contact komen met een bouwbedrijf dat een moderne woning kan bouwen? Maak dan een afspraak met Hako Bouw, gevestigd in Nijkerk. Dankzij onze basishuisontwerpen beschikt u snel, betaalbaar en zonder nadelige financiële verrassingen over uw moderne droomhuis. Uiteraard zijn deze ontwerpen volledig naar uw wensen aan te passen.

EEN MODERNE WONING BOUWEN VOLGENS ONS BASISONTWERP

Wij hebben enkele basisontwerpen voor verschillende woningtypes ontwikkeld. Eén daarvan is de eigentijdse woning. Dit ontwerp onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen, gecombineerd met veel glas. In ons nieuwbouwhuisontwerp geldt de entree van het huis als het centrale punt. Deze bevindt zich dan ook in het midden van de woning. De entree verbindt alle functies van het huis met elkaar. Uiteraard horen wij graag hoe u dit ontwerp wilt aanpassen, zodat we écht uw gedroomde moderne woning kunnen bouwen.

Informatie opvragen?  ALVORENS WIJ STARTEN MET HET BOUWEN VAN UW MODERNE WONING

  Wij toveren ons basisontwerp graag dusdanig om, zodat we een moderne woning kunnen bouwen die volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget dat u voor uw droomhuis beschikbaar stelt. Wij zoeken voor u uit welke voorschriften er gelden voor uw kavel en of er bepaalde vergunningen nodig zijn. Vervolgens realiseren we een schetsontwerp. Tijdens onze tweede afspraak werken wij dit ontwerp uit, met een haalbaar en helder bouwplan als resultaat. Ook ontvangt u meteen een vrijblijvende open offerte van ons. Zo weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk bedrag.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  LAAT ONS HET VOLLEDIGE PROJECT VOOR U VOLBRENGEN

  Zodra u instemt met ons bouwplan en de begroting, regelen wij verder alles voor u. We leggen bijvoorbeeld ons plan aan de gemeente en de welstand voor en dienen de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. U heeft tijdens dit traject tijd om uw gewenste materialen en kleuren uit te kiezen. Zodra wij dan beginnen met het bouwen van de moderne woning, staat uw droomhuis in Rotterdam in no-time voor u klaar. Zo geniet u binnen de kortste keren van een indrukwekkende, eigentijdse woning.

  NEEM CONTACT MET ONS OP EN MAAK EEN AFSPRAAK

  Geniet u ook zo van dat vooruitzicht dat u straks in een, deels zelf ontworpen, modern huis woont? Wacht dan niet langer, maar leg uw wensen voor aan de specialisten van Hako Bouw. Bel naar 030-6080099, stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl of vul het contactformulier in. Laat ons die gewenste moderne woning in Rotterdam voor u bouwen!

  Moderne woning bouwen in Rotterdam

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct