Hako

Moderne woning bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wij komen graag uw woning op moderne wijze voor u bouwen

Wilt u in contact komen met een bouwbedrijf dat een moderne woning kan bouwen? Maak dan een afspraak met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Omdat wij een basisontwerp voor een modern huis hebben gerealiseerd, kunt u snel, betaalbaar en zonder nadelige financiële verrassingen over uw moderne droomhuis beschikken. Uiteraard is ons ontwerp volledig naar uw wensen aan te passen. Wij zijn benieuwd hoe uw ideale moderne woning er uitziet!

Ontdek ons basisontwerp voor de moderne woning

Samen met Station-D Architects hebben wij enkele basisontwerpen voor verschillende woningtypes ontwikkeld.

Eén daarvan is de eigentijdse villa. Dit ontwerp onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen, gecombineerd met veel glas.

In ons ontwerp geldt de entree van het huis als het centrale punt. Deze bevindt zich dan ook in het midden van de woning. De entree verbindt alle functies van het huis met elkaar. Uiteraard horen wij graag hoe u dit ontwerp wilt aanpassen tot uw droomhuis.

Moderne woning bouwen

Alvorens wij starten met bouwen

Wij toveren ons basisontwerp graag dusdanig om, zodat het volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget dat u voor uw droomhuis beschikbaar stelt. Wij zoeken voor u uit welke voorschriften er gelden voor uw kavel en of er bepaalde vergunningen nodig zijn. Vervolgens realiseren we een schetsontwerp.

Tijdens onze tweede afspraak werken wij dit ontwerp uit, met een haalbaar en helder bouwplan als resultaat. Ook ontvangt u meteen een vrijblijvende open begroting van ons, zodat u weet wat wij voor u kunnen betekenen tegen welk bedrag.

Laat ons het volledige project voor u volbrengen

Als u instemt met ons bouwplan en de begroting, zorgen wij ervoor dat alles verder geregeld wordt. Wij leggen ons plan aan de gemeente en de welstand voor en wij dienen de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in.

U heeft tijdens dit traject tijd om uw gewenste materialen en kleuren uit te kiezen. Zodra wij dan kunnen beginnen aan de bouw, staat uw droomhuis in no-time voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak met ons en geniet straks ook van een tijdloze, indrukwekkende woning.

Schakel ons in om uw moderne woning te laten bouwen

Geniet u ook zo van dat vooruitzicht dat u straks in een, deels zelf ontworpen, modern huis woont? Wacht dan niet langer, maar leg uw wensen voor aan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons die gewenste moderne woning voor u bouwen!