Een moderne woning
laten bouwen in Rotterdam

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u in contact komen met een bouwbedrijf dat een moderne woning kan bouwen in Rotterdam en omstreken? Maak dan een afspraak met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Dankzij onze basishuisontwerpen beschikt u snel, betaalbaar en zonder nadelige financiële verrassingen over uw moderne droomhuis. Uiteraard zijn deze ontwerpen volledig naar uw wensen aan te passen.

Een moderne woning bouwen in Rotterdam volgens ons basisontwerp

Samen met Station-D Architects hebben wij enkele basisontwerpen voor verschillende woningtypes ontwikkeld. Eén daarvan is de eigentijdse villa. Dit ontwerp onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen, gecombineerd met veel glas. In ons nieuwbouwhuisontwerp geldt de entree van het huis als het centrale punt. Deze bevindt zich dan ook in het midden van de woning. De entree verbindt alle functies van het huis met elkaar. Uiteraard horen wij graag hoe u dit ontwerp wilt aanpassen, zodat we écht uw gedroomde moderne woning kunnen bouwen in Rotterdam.

Informatie opvragen?

hako mensen

Alvorens wij starten met het bouwen van uw moderne woning in Rotterdam

Wij toveren ons basisontwerp graag dusdanig om, zodat we een moderne woning in Rotterdam kunnen bouwen die volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard houden wij hierbij rekening met het budget dat u voor uw droomhuis beschikbaar stelt. Wij zoeken voor u uit welke voorschriften er gelden voor uw kavel en of er bepaalde vergunningen nodig zijn. Vervolgens realiseren we een schetsontwerp. Tijdens onze tweede afspraak werken wij dit ontwerp uit, met een haalbaar en helder bouwplan als resultaat. Ook ontvangt u meteen een vrijblijvende open offerte van ons. Zo weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk bedrag.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Laat ons het volledige project voor u volbrengen

Zodra u instemt met ons bouwplan en de begroting, regelen wij verder alles voor u. We leggen bijvoorbeeld ons plan aan de gemeente en de welstand voor en dienen de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. U heeft tijdens dit traject tijd om uw gewenste materialen en kleuren uit te kiezen. Zodra wij dan beginnen met het bouwen van de moderne woning, staat uw droomhuis in Rotterdam in no-time voor u klaar. Zo geniet u binnen de kortste keren van een indrukwekkende, eigentijdse woning.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Geniet u ook zo van dat vooruitzicht dat u straks in een, deels zelf ontworpen, modern huis woont? Wacht dan niet langer, maar leg uw wensen voor aan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099, stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl of vul het contactformulier in. Laat ons die gewenste moderne woning in Rotterdam voor u bouwen!