Hako

Bedrijfsprofiel

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Maak kennis met Hako Bouw

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is in 1977 opgericht door Hans Kolfschoten. Er was toen al een duidelijke doelstelling: “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”.

In 2009 is Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw overgenomen en wordt dezelfde doelstelling voortgezet door Aswin Kraan werkzaam bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw sinds 1987 en Isaac Kolfschoten werkzaam sinds 2002 bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw.

Bedrijfsprofiel

Het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming

Na al die jaren zijn we een begrip in Montfoort en omstreken en een veelzijdige onderneming met een uitstekende reputatie in verschillende disciplines van de bouw. Wij zijn actief op het gebied van Nieuwbouw,woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie en service & onderhoud.

Met onze overzichtelijke organisatie, goede voorbereiding en een vaste kern van vakbekwaam personeel werken wij in teamverband met de opdrachtgever samen aan de realisatie van diverse bouwprojecten. Samenwerking, communicatie en betrouwbaarheid is de sleutel voor een geslaagd bouwproject.

Onder onze opdrachtgevers behoren particulieren, bedrijven, gemeente, architecten en woningbouwverenigingen.

Uw voordelen bij Hako Bouw

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

Bekijk ons portfolio van recent uitgevoerde verbouwings- en nieuwbouwopdrachten

Contact met Hako Bouw

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar voornamelijk in de provincies Utrecht en Zuid Holland. In plaatsen zoals Oudewater,Utrecht,De Meern, Woerden, Vleuten, Montfoort, Linschoten, IJsselstein, Nieuwegein, Harmelen, Houten, Maarssen en Lopik.

Kwaliteit en Zekerheid

Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming een vanzelfsprekendheid.

Bouwend NederlandBouwgarant logoErkend leerbedrijf