WONINGTYPE

Laat uw favoriete type woning bouwen

Welk type woningen uw voorkeur heeft, is een kwestie van smaak. De een is weg van een landelijke T-kap, de ander van een moderne notariswoning. Hako Bouw heeft een aantal woningtypen ontwikkeld. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende bouwstijlen, van klassiek tot eigentijds. Uw woning laten bouwen door Hako Bouw is betaalbaar en duurzaam. Wij vertellen u graag meer over het type woningen dat wij bouwen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van uw woning op maat.

Informatie opvragen?  TRADITIONELE WONING

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik. Qua kwaliteit wordt er geen concessie gedaan waarmee woonplezier gegarandeerd is. Sterk in zijn eenvoud en verrassend met diversiteit in aankleding. Deze woning biedt de mogelijkheid om een royale woonkamer, keuken of zelfs een leefkeuken te realiseren. Op de verdieping zijn minstens drie slaapkamers te realiseren.

  Traditionele Woning prijs vanaf € 209.977,00

  MODERNE NOTARISWONING

  De moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Witte gevels in combinatie met donkere kozijnen geven de woning zijn moderne karakter. De entree is voorzien van een eiken voordeur met rvs deurstang, dit zorgt voor een unieke entree van de woning. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige, vergunningsvrije manier te kunnen vergroten. Met de standaard uitbouw is de woning ideaal voor werken aan huis en met de extra slaapkamer met doucheruimte bent u al voorbereidt voor de toekomst (levensloopbestendig). De eerste verdieping is voorzien van royale slaapkamers en luxe overloop met vide. De woning kunnen wij bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda en dakkapellen.

  Moderne Notariswoning prijs vanaf € 278.643,00

  LANDELIJKE T KAP

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout. Andere authentieke details zijn kleine ramen voorzien van roedeverdeling, lijstwerk, Amsterdamse kozijnen, muizentanden en getrommelde / verouderde gevelstenen. In de landelijke stijl is alles mogelijk.

  Op de royale begane grond is aan de voorzijde een leefkeuken gesitueerd. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en geeft u een schitterend uitzicht over uw kavel. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop en in te delen met 3 of 4 ruime slaapkamers, 1 badkamer en een werkkamer/berging. De landelijke woning is op een relatief eenvoudige wijze te vergroten. Zo kunnen wij hem bouwen met verschillende opties zoals een erker, veranda, garage aan de woning waarmee u ook de eerste verdieping vergroot of een vrijstaande garage.

  Landelijke T Kap prijs vanaf € 289.947,00

  JAREN 30 WONING

  De jaren 30 woning is een populair ontwerp. Bent u op zoek naar een sfeervolle woning, dan is de jaren 30 woning echt iets voor u. De woning krijgt zijn karakter door de echte jaren 30 kenmerken zoals grote royale oversteken, fraaie luifelconstructies bij de voordeur, omlopende dakgoten, bijzondere vormgeving van de kozijnen, hoge plafonds en de nadruk op de horizontale belijning van de woning.

  Om de jaren 30 stijl extra te accentueren kunt u de woning voorzien van extra rijke details zoals gipsornamenten op het plafond, paneel- en glas-in lood binnendeuren, nisjes of een kamer en suite. Uiteraard geldt ook voor het jaren 30 ontwerp dat bij Hako Bouw alles mogelijk is. “Niets is standaard”, u kunt het ontwerp volledig naar eigen wens aanpassen.

   

  Jaren 30 Woning prijs vanaf € 250.034,00 

  EIGENTIJDSE WONING

  Loopt u al een tijdje rond met het idee een eigentijdse woning te willen bouwen? Bespreek uw wensen dan met Hako Bouw. Vanuit ons volledig aanpasbare basisontwerp creëren we snel, betaalbaar en uiterst vakkundig een eigentijdse droomwoning voor u. Volledig volgens uw wensen en binnen uw budget uiteraard. Neem vandaag nog contact met ons op en deel met ons uw ideeën over uw eigentijdse woning!

  Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis. In het ontwerp van dit huis valt direct op dat er veel glas is gebruikt. Wat verder duidelijk naar voren komt, zijn de geometrische vormen en de strakke lijnen. Dit alles maakt het ontwerp zeer strak doch open. De entree, die in het midden van het huis is geplaatst, draagt hier zeker ook aan bij. U begrijpt dat dit ontwerp volledig aanpasbaar is naar uw ideeën. Maak een afspraak met ons en maak ons deelgenoot van uw wensen.

  Deze kern verbind alle functies met elkaar en wordt door het daklicht en de bovengelegen vide voorzien van een grote hoeveelheid daglicht.

  Eigentijdse Woning prijs vanaf € 278.643,00

  MODERNE VILLA

  Wilt u de mooiste en meest moderne villa laten bouwen? Dan gaat u naar Hako Bouw, gevestigd in Nijkerk. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van woningen in verschillende bouwstijlen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende basisontwerpen, die u vervolgens laat aanpassen aan uw wensen. Ontdek snel de mogelijkheden voor het laten bouwen van de villa van uw dromen!
  Bekijk ons portfolio met prachtige afgeronde en lopende projecten.

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.
  Het centrale punt in de villa is de entree, welke zich in het midden van de moderne villa bevind.

  Moderne Villa prijs vanaf € 319.861,00

  HERENHUIS

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen. Het klassieke ontwerp kan naar eigen wensen worden aangepast, zoals een grote voordeur in het midden van de woning, een overloop met vide of een vrijstaande garage.

  Onze samenwerking begint met een eerste gesprek waarin u uitgebreid uw wensen bij ons neerlegt. Wij luisteren aandachtig naar hoe uw gedroomde nieuwbouw herenhuis eruit moet komen te zien. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op dat we in een tweede gesprek verder uitwerken tot een officieel bouwplan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende begroting, zodat u een helder overzicht heeft van wat er staat te gebeuren tijdens het bouwen van uw herenhuis.

  Naast het verzorgen van een basisontwerp, controleren wij voorschriften en vergunningen en verzorgen wij ook de uiteindelijke bouw van uw herenhuis.

  Herenhuis prijs vanaf € 235.000,00

  KLASSIEKE NOTARISWONING

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met vide. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige vergunningvrije manier te kunnen vergroten. Wij kunnen een notariswoning bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda of een vrijstaande garage. De bovenstaande opties kunt u afzonderlijk toepassen, maar ze zijn ook heel goed te combineren. Laat gerust uw notariswoning ontwerpen door onze specialisten. Wij willen u er op attent maken dat bij Hako Bouw alles mogelijk is ”niets is standaard’’.

  Klassieke Notariswoning prijs vanaf € 323.476,00

  CASCO OPLEVERING

  Casco: Een casco oplevering houdt in dat de woning opgeleverd wordt met een dragende constructie (fundering, vloeren enzovoort) inclusief de buitenafwerking. De binnenafwerking van de woning is exclusief en kan uiteraard naar eigen inzicht en smaak worden ingericht.

  • Betonnen Casco met traditionele afbouw
  • Betonnen begane grond en verdiepingsvloer
  • Houten zoldervloer voorzien van vlizotrap
  • Houten, aluminium of kunststof kozijnen
  • Houten voordeur
  • Natuursteen raamdorpels
  • Zinken hemelwaterafvoeren
  • Gevels voorzien van metselwerk
  • Keramische dakpannen
  • Fakro dakraam of dakkapel
  • Volledig geïsoleerd conform het huidige bouwbesluit
  • HR ++ geïsoleerde dubbele beglazing
  • Aanvraag omgevingsvergunning
  • Constructieberekening
  • BENG berekening

  AFBOUW OPLEVERING

  Afbouw: Kiest u voor afbouw dan wordt de woning opgeleverd inclusief:

   • Zand/cement dekvloer
   • Binnenmuren behangklaar
   • Spuitwerk plafond
   • Hardhouten binnendeur kozijnen
   • Luxe paneeldeuren naar keuze o.b.v. stelpost
   • Hardsteen vensterbanken, kleur donker gezoet
   • Indeling conform plattegrond
   • Elektrische installaties conform NEN1010
   • Mechanisch Ventilatie systeem
   • Verwarmingsinstallatie (Lucht water warmtepomp systeem met koelmodule)
   • Begane grond en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming (m.u.v. de garage/berging)
   • Hardhouten verdiepingstrap
   • Zonnepanelen incl. werkschakelaar en omvormer
   • Exclusief Sanitair en tegelwerk badkamer en toilet
   • Exclusief keuken, maar wel inclusief leidingwerk o.b.v. leidingschema

  WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

  Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

  WERKGEBIED

  Bekijk ons portfolio van recent uitgevoerde verbouwings- en nieuwbouwopdrachten.

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar voornamelijk in de provincies Utrecht en Zuid Holland. In plaatsen zoals Oudewater, Utrecht, De Meern, Woerden, Vleuten, Montfoort, Linschoten, Apeldoorn, Amersfoort, Harmelen, Nijkerk, Maarssen en Lopik.

  Duurzaam huis is de standaard

  Bij elk type woningen zorgt Hako Bouw ervoor dat uw huis duurzaam is voor de toekomst. Uw woning wordt berekend en gebouwd volgens de BENG norm (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Vanaf 1 januari 2021 geldt de BENG norm voor alle nieuwbouwwoningen. Alle type woningen van Hako Bouw worden voorzien van een warmtepomp met koelmodule en zonnepanelen.

  Betaalbaar huis bouwen

  Wanneer u uw huis laat bouwen door Hako Bouw, weet u zeker dat uw huis betaalbaar is. Met de woningcalculator berekent u exact wat het kost om uw nieuwe woning te bouwen. Eerst kiest u uit onze type woningen uw favoriet. Vervolgens kiest u de afmetingen van de woning en kiest u voor een afbouw- of casco-oplevering. Zo gaat u verder en berekent u in 7 eenvoudige stappen wat het kost om uw huis te laten bouwen. U ontvangt direct uw ontwerp en een offerte. Binnen onze ontwerpen kunt u van alles naar eigen wens aanpassen. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Heeft u specifieke wensen die afwijken van het standaard ontwerp? Laat het ons weten.

  Contact met Hako Bouw

  Weet u al welke type woningen u het meest aantrekt? Een traditionele woning in een bosrijke omgeving? Of een moderne villa aan het water? Laat de ervaren en vakkundige specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uw nieuwe huis voor u bouwen. Voor alle type woningen hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld, die ook nog eens betaalbaar is. Wij passen uw woning volledig naar uw wens aan. Wilt u ons uw huis laten bouwen? Wij werken door heel Nederland. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 030 6080099, stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct