WONINGTYPE

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

EEN BETAALBAAR HUIS BOUWEN MET HAKO BOUW

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw heeft in samenwerking met een architectenbureau enkele woningtype ontwikkeld. U kunt een keuze maken uit verschillende bouwstijlen. Met de woningcalculator berekend u exact wat het kost om uw huis te bouwen en u ontvangt direct uw ontwerp en offerte. Binnen onze ontwerpen kunt u van alles naar eigen wens aanpassen, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Heeft u specifieke wensen die afwijken van het standaardontwerp, laat het ons weten!

Informatie opvragen?

hako mensen

MODERNE NOTARISWONING

De moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Witte gevels in combinatie met donkere kozijnen geven de woning zijn moderne karakter. De entree is voorzien van een eiken voordeur met rvs deurstang, dit zorgt voor een unieke entree van de woning. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige, vergunningsvrije manier te kunnen vergroten. Met de standaard uitbouw is de woning ideaal voor werken aan huis en met de extra slaapkamer met doucheruimte bent u al voorbereidt voor de toekomst (levensloopbestendig). De eerste verdieping is voorzien van royale slaapkamers en luxe overloop met vide. De woning kunnen wij bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda en dakkapellen.

Moderne notariswoning prijs vanaf € 207.393,00

 

KLASSIEKE NOTARISWONING

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met vide. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige vergunningvrije manier te kunnen vergroten.

De woning kunnen wij bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda of een vrijstaande garage. De bovenstaande opties kunt u afzonderlijk toepassen, maar ze zijn ook heel goed te combineren. Wij willen u er op attent maken dat bij Hako Bouw alles mogelijk is “niets is standaard”.

Klassieke notariswoning gemetselde topgevels 845 m3 vanaf € 241.367,00

 

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

MODERNE VILLA

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.
Het centrale punt in de woning is de entree, welke zich in het midden van de woning bevind.

Deze kern verbind alle functies met elkaar en wordt door het daklicht en de bovengelegen vide voorzien van een grote hoeveelheid daglicht.

Moderne villa 1.0 807 m3 vanaf € 246.539,00

 

LANDELIJKE T-KAP WONING

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout. Andere authentieke details zijn kleine ramen voorzien van roedeverdeling, lijstwerk, Amsterdamse kozijnen, muizentanden en getrommelde / verouderde gevelstenen.

In de landelijke stijl is alles mogelijk. Het ontwerp is volledig naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u door het toepassen van gepleisterde buitengevels en een rieten dak de woning een compleet ander uiterlijk geven.

Landelijke T-kap 899 m3 vanaf € 230.987,00

JAREN 30 WONING

De jaren 30 woning is een populair ontwerp. Bent u op zoek naar een sfeervolle woning, dan is de jaren 30 woning echt iets voor u. De woning krijgt zijn karakter door de echte jaren 30 kenmerken zoals grote royale oversteken, fraaie luifelconstructies bij de voordeur, omlopende dakgoten, bijzondere vormgeving van de kozijnen, hoge plafonds en de nadruk op de horizontale belijning van de woning.

Om de jaren 30 stijl extra te accentueren kunt u de woning voorzien van extra rijke details zoals gipsornamenten op het plafond, paneel- en glas-in lood binnendeuren, nisjes of een kamer en suite. Uiteraard geldt ook voor het jaren 30 ontwerp dat bij Hako Bouw alles mogelijk is. “Niets is standaard”, u kunt het ontwerp volledig naar eigen wens aanpassen.