Landelijke T-Kap

Uw eigen landelijke T-kap laten bouwen

Droomt u ervan in een landelijke T-kap te wonen die zich in een bosrijke omgeving bevindt? Laat uw droomhuis bouwen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Wij passen het standaard ontwerp van onze landelijke T-kap zo aan dat deze volledig naar uw wens is. Daarom maken wij heldere afspraken met u. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Neem contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

LAAT EEN BETAALBARE Landelijke T-kap BOUWEN

Voordat wij beginnen met het bouwen van uw landelijke T- kap, bespreken we met u wat uw wensen voor het huis zijn. Zo willen we weten hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien en welk budget u daarvoor beschikbaar stelt. Wij gaan vervolgens op zoek naar de geldende voorschriften en vergunningen voor uw kavel. Zodra dit compleet is, creëren we een schetsontwerp voor het te bouwen landelijk huis. Dit ontwerp krijgt in het tweede gesprek steeds meer vorm, zodat het uiteindelijk een haalbaar en helder bouwplan vormt. U ontvangt van ons bovendien altijd een vrijblijvende, open begroting. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan.

Bent u op zoek naar een specialist die een landelijke T-kap voor u kan bouwen? Schakel dan  Hako Bouw uit Nijkerk in. Omdat wij een traditionele bouwmethode toepassen, is het realiseren van woningen in een landelijke stijl ons op het lijf geschreven. Kortom, wij zijn dé partner voor het bouwen van een riant, landelijke T- kap woning.

Voordelen van de landelijke T-kap

De landelijke T-kap kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels met eiken of zwart gebeitst hout. Andere authentieke details zijn kleine ramen voorzien van roedeverdeling, lijstwerk, Amsterdamse kozijnen, muizentanden en getrommelde ofwel verouderde gevelstenen. De prijs van een landelijke T-kap begint al bij €289.947,00. De prijs van uw ideale woning kunt u eenvoudig berekenen in onze woningcalculator. De voordelen van een landelijke T-kap:

 • Natuurlijke materialen
 • Royale begane grond
 • Leefkeuken
 • 3 of 4 ruime slaapkamers
 • Eenvoudig te vergroten met erker, veranda of garage

WIJ ONTZORGEN U BIJ UW BOUWPROJECT

Als u akkoord gaat met ons bouwplan en de begroting, dan overhandigen wij ons plan aan de gemeente. Tevens toetsen we het plan op welstandseisen en beoordelen we de duurzaamheid op basis van het meetinstrument GPR Gebouw. Is alles oké? Dan maken we de bouwvergunning en alle benodigde rapporten in orde. U mag gedurende dit proces alvast stenen, dakpannen, sanitair en tegels uitkiezen. Zodra de vergunning van het huis is goedgekeurd, beginnen wij direct met het bouwen van uw landelijke, moderne T- kap woning.

WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

ONZE VOORDELEN

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Scherpe prijzen
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Kwaliteit
 • Garantiewoning
Voorbeeld van traditionele woning
Modelwoningen

Traditionele woning

De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

Bekijk dit woningtype
wat kost een vrijstaande woning
Modelwoningen

Moderne notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Landelijke T-Kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Bekijk dit woningtype
Eigentijdse woning voorzijde
Modelwoningen

Eigentijdse woning

Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Moderne villa

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

Bekijk dit woningtype

Contact met Hako Bouw

Bent u op zoek naar een specialist die uw ideale landelijke T-kap bouwt? Schakel dan Hako Bouw in. U bereikt ons telefonisch op 030 6080099 en per e-mail op verkoop@hakobouw.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wilt u een landelijke T-kap bouwen? Dan staan wij voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

Informatie opvragen?  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct