Moderne villa

Moderne villa naar uw wensen

Wilt u een moderne villa laten bouwen? Neem contact op met de specialisten van Hako Bouw. Wij beschikken over een perfect basisontwerp voor uw moderne woning. Door dit ontwerp beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen achteraf binnenkort over een modern droomhuis. Uiteraard kan het volledig naar uw wensen worden aangepast. Laat ons vandaag nog weten hoe uw ideale moderne villa eruit ziet.

 

Start berekening 

Informatie opvragen?  Pas ons basisontwerp voor een moderne villa aan

  Wij hebben basisontwerpen voor diverse, bijzondere woningtypes ontwikkeld. Eén daarvan is de moderne, eigentijdse villa. Dit ontwerp is herkenbaar aan zijn strakke lijnen en geometrische vormen. Ook valt direct het veelvuldig gebruik van glas op. De entree is in ons ontwerp het centrale punt van de woning. Deze verbindt namelijk alle functies van de woning met elkaar. Wilt u dit ontwerp aanpassen? Wij horen graag hoe en verwezenlijken uw wens tot in detail.

  Voordelen moderne villa

  Bij Hako Bouw vinden we het belangrijk dat uw huis betaalbaar is. Daarom bouwen wij al een moderne villa vanaf €319.861,00. In onze moderne villa is de entree het centrale punt van de woning. Alle functies worden op deze manier met elkaar verbonden. Uw moderne villa is volledig aan te passen naar uw wensen. De onderscheidende elementen zijn:

  • Strakke lijnen
  • Geometrische vormen
  • Veel glas

  Alvorens de start van het bouwen

  Het grote voordeel van ons basisontwerp, is dat dit relatief eenvoudig en vergunningsvrij uit te breiden is. Dit scheelt u vele kosten! Uiteraard zoeken wij ook voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor ons ontwerp of de te maken aanpassingen. Naar aanleiding van ons eerste gesprek maken wij een schetsontwerp. We plannen vervolgens een twee gesprek met u in om dit ontwerp uit te werken tot er een compleet bouwplan ontstaat. Uiteraard stellen wij tijdens dit gesprek ook een compleet vrijblijvende open begroting voor u op. Zo heeft u direct een totaaloverzicht van het gehele project.

  Draag het project over aan Hako Bouw

  Wanneer u akkoord bent met ons bouwplan en de bijbehorende begroting, zet Hako Bouw graag de volgende stappen voor u. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van de eisen van de welstand, het voorleggen van het bouwplan aan de gemeente en het indienen van de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten. Omdat wij u deze werkzaamheden uit handen nemen, heeft u tijd om zich met andere belangrijke dingen bezig te houden, zoals het uitzoeken van stenen, sanitair en tegels. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons weten welke wensen u heeft voor uw moderne villa.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  Schakel ons in om een moderne villa te bouwen voor u

  Kunt u ook al zo genieten van de gedachte dat u straks in een, deels zelf ontworpen, uniek huis woont? Leg vandaag nog uw wensen voor aan de vakkundige specialisten van Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl Wij komen graag een modern huis voor u bouwen; snel, betaalbaar en volledig volgens uw wensen.

  Moderne villa laten bouwen

  Voorbereiding bouw moderne villa

  Het grote voordeel van het basisontwerp van onze moderne villa is dat het relatief eenvoudig en vergunningsvrij uit te breiden is. Hako Bouw zoekt uiteraard voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor het ontwerp of voor de te maken aanpassingen. In ons eerste gesprek kunt u uw wensen voor uw moderne villa aangeven, waarna wij een schetsontwerp maken. Bij ons tweede gesprek werken we met u het ontwerp uit tot er een compleet bouwplan ontstaat. Tijdens dit gesprek stellen wij een compleet vrijblijvende begroting voor u op. Zo heeft een compleet overzicht van het hele project.

  Contact opnemen met Hako Bouw

  Geniet u al van de gedachte dat u straks in een unieke moderne villa woont, die u deels zelf heeft ontworpen? Leg vandaag nog uw wensen voor aan de vakkundige specialisten van Hako Bouw. U belt ons op 030 6080099, stuurt een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl of vult het contactformulier in. Wij bouwen graag uw moderne villa voor u: snel, betaalbaar en volledig naar uw wensen. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct