Hako

Moderne notariswoning

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Laat uw woning als moderne notariswoning bouwen

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Het moderne karakter van de woning komt tot zijn recht dankzij de witte gevels in combinatie met de donkere kozijnen. Kiest u voor het woningtype moderne notariswoning, dan kiest u tevens voor levensloopbestendigheid. Lees verder en ontdek waarom.

Loop mee door een moderne notariswoning

We beginnen bij de entree. De entree is voorzien van een eiken voordeur met rvs deurstang, dit zorgt voor een unieke ingang van de woning. Op de begane grond is er rekening mee gehouden dat de woning op een relatief eenvoudige, vergunningsvrije manier vergroot kan worden. Met de standaard uitbouw is de woning ideaal voor werken aan huis en met de extra slaapkamer met doucheruimte bent u al voorbereid voor de toekomst. Dit maakt de woning levensloopbestendig. De eerste verdieping is voorzien van royale slaapkamers en een luxe overloop met vide.

Moderne notariswoning
Moderne notaris woning met Risalite

Neem contact met ons op om de opties te bespreken

Natuurlijk zijn er diverse opties mogelijk wanneer u een moderne notariswoning wilt laten bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw, veranda of dakkapel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030-6080099 of een e-mail te sturen naar info@hakobouwmontfoort.nl. Wij vertellen u graag meer over de woningtypen waarin wij gespecialiseerd zijn. Zo kunnen we ook een villa of herenhuis voor u realiseren.