Moderne notariswoning

MODERNE NOTARISWONING

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Het moderne karakter van de woning komt tot zijn recht dankzij de witte gevels in combinatie met de donkere kozijnen. Kiest u voor het woningtype moderne notariswoning, dan kiest u tevens voor levensloopbestendigheid. Hako Bouw bouwt al meer dan 40 jaar. Wij zijn een veelzijdige onderneming met een uitstekende reputatie.

Natuurlijk zijn er diverse opties mogelijk wanneer u een moderne notariswoning wilt laten bouwen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw, veranda of dakkapel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Hako Bouw? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030-6080099 of een e-mail te sturen naar verkoop@hakobouw.nl.

Voordelen moderne notariswoning

Ziet u zichzelf al wonen in een moderne notariswoning? Zo’n eigentijds huis heeft tal van voordelen. U kunt de unieke entree voorzien van een eiken voordeur met rvs deurstang. De begane grond is relatief eenvoudig en vergunningsvrij te vergroten. Een ander groot voordeel is dat de woning levensloopbestendig is. Met een extra slaapkamer en doucheruimte bent u al voorbereid op de toekomst. Wij kunnen uw ideale huis bouwen door verschillende opties toe te voegen, zoals een uitbouw, veranda en dakkapellen. Bij een standaard moderne notariswoning geniet u in elk geval van de volgende voordelen:

 • Symmetrische architectuur
 • Strakke lijnen
 • Unieke entree
 • Royale slaapkamers
 • Luxe overloop met vide
 • Standaard uitbouw
 • Levensloopbestendig

Kosten van een notariswoning

Onze visie is het bouwen van betaalbare woningen in verschillende bouwstijlen, waaronder de moderne notariswoning. Dit gaat volgens een standaard bouwconcept, waarbij de woning volledig naar uw wens wordt aangepast. Zo bouwen we custom-made woningen tegen scherpe prijzen. Met de woningcalculator op onze website berekent u exact wat het kost om uw moderne notariswoning te bouwen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €278.643,00. U ontvangt dan direct een ontwerp en offerte. Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen voor meer informatie en advies. Heeft u specifieke wensen die afwijken van het standaardontwerp? Laat het ons weten.

HET LEVEREN VAN KWALITEIT EN HET OPRICHTEN VAN EEN BETROUWBARE ONDERNEMING

Na al die jaren zijn we een begrip in Montfoort en omstreken en een veelzijdige onderneming met een uitstekende reputatie in verschillende disciplines van de bouw. Wij zijn actief op het gebied van Nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie en service & onderhoud.

Met onze overzichtelijke organisatie, goede voorbereiding en een vaste kern van vakbekwaam personeel werken wij in teamverband met de opdrachtgever samen aan de realisatie van diverse bouwprojecten. Samenwerking, communicatie en betrouwbaarheid is de sleutel voor een geslaagd bouwproject.

Onder onze opdrachtgevers behoren particulieren, bedrijven, gemeente, architecten en woningbouwverenigingen.

ONZE VOORDELEN

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Scherpe prijzen
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Kwaliteit
 • Garantiewoning

Hako Bouw: kwaliteit en betrouwbaarheid

Hako Bouw heeft al tientallen jaren ervaring in verschillende disciplines in de bouw. Met onze overzichtelijke organisatie, goede voorbereiding en vaste kern van vakbekwaam personeel realiseren wij geslaagde bouwprojecten. Hiervoor zijn samenwerking, communicatie en betrouwbaarheid de sleutel. Daarom maken wij heldere afspraken en bouwen we woningen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uw moderne notariswoning is bij ons in uitstekende handen.

WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar.

Woningtypes

Voorbeeld van traditionele woning
Modelwoningen

Traditionele woning

De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

Bekijk dit woningtype
wat kost een vrijstaande woning
Modelwoningen

Moderne notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Landelijke T-Kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Bekijk dit woningtype
Eigentijdse woning voorzijde
Modelwoningen

Eigentijdse woning

Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Moderne villa

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

Bekijk dit woningtype

Neem contact op met Hako Bouw

Wilt u een moderne notariswoning op maat laten bouwen? U droomt wellicht al van een nieuw huis in een bosrijke omgeving of aan het water. De vakkundige specialisten van Hako Bouw realiseren graag uw droomhuis voor u. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 030 6080099, e-mailadres verkoop@hakobouw.nl of contactformulier. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

Informatie opvragen?  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct