Laat een moderne
notariswoning bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Het moderne karakter van de notariswoning komt tot zijn recht dankzij de witte gevels in combinatie met de donkere kozijnen. Kiest u voor een dergelijke woning, dan kiest u tevens voor levensloopbestendigheid. U kunt dan ook gerust nog jaren vertoeven in uw fijne notariswoning. Lees verder en ontdek waarom het een goede optie is om een moderne notariswoning te laten bouwen, bijvoorbeeld in Utrecht of Amsterdam.

Informatie opvragen?

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Loop mee door een moderne notariswoning in Utrecht of Amsterdam

We beginnen bij de entree van de notariswoning. De entree is voorzien van een eiken voordeur met rvs-deurstang. Dit zorgt voor een unieke ingang van de woning. Op de begane grond is er rekening mee gehouden dat de woning op een relatief eenvoudige, vergunningsvrije manier vergroot kan worden. De standaarduitbouw maakt de woning ideaal om thuis te werken en met de extra slaapkamer met doucheruimte bent u al voorbereid voor de toekomst. Dit maakt de notariswoning levensloopbestendig. De eerste verdieping is voorzien van royale slaapkamers en een luxe overloop met vide. Aan ruimte heeft u in uw moderne notariswoning in Amsterdam of Utrecht in ieder geval geen gebrek!

Neem contact met ons op om de opties te bespreken

Natuurlijk zijn er diverse opties mogelijk wanneer u een moderne notariswoning wilt laten bouwen in Utrecht of Amsterdam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw, veranda of dakkapel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein u aanbiedt? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030 6080099 of een e-mail te sturen naar info@hakobouwmontfoort.nl. Wij vertellen u graag meer over de woningtypen waarin wij gespecialiseerd zijn. Zo kunnen we naast een moderne notariswoning ook een cascowoning of herenhuis voor u realiseren in de regio Utrecht, Amsterdam of Rotterdam.