HAKOBOUW
GESCHIEDENIS

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN ONS BOUWBEDRIJF

Wij zijn niet één van die vele bouwbedrijven die recent gestart zijn met goedkope, maar onbekwame krachten. Wij staan voor betrouwbaarheid, zekerheid en topkwaliteit. Als sinds 1977, het jaar dat Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw opgericht werd, verrichten we enorm veel diensten in Nieuwegein en omstreken.

Voor onze start hielden we ons het volgende doel voor: we willen kwaliteit leveren en een betrouwbare onderneming oprichten. Dit is volop gelukt. Inmiddels zijn we ook lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant. Zoek dus niet meer verder, maar kies ook voor onze hoogstaande kwaliteit, service en garantie.

Informatie opvragen?

hako mensen

ZO GAAT ONS BOUWBEDRIJF TE WERK

Welk project wij ook oppakken, wij zorgen altijd voor een goede samenwerking, heldere communicatie en overzichtelijke planning. Dankzij deze werkwijze hebben wij inmiddels een indrukwekkende reputatie opgebouwd in Nieuwegein en omstreken.

Wij horen graag uitvoerig van u wat wij voor u mogen betekenen. De specialisten van ons bouwbedrijf stellen graag een duidelijk bouwplan voor u op. Omdat wij voor meerdere disciplines in de bouw de juiste kennis en ervaring met ons meedragen, kunt u ons zowel inschakelen voor de realisatie van een dakkapel als voor de bouw van een klassieke notariswoning.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.