Jaren 30-woning

EEN BETAALBARE NIEUWBOUW JAREN 30 STIJL WONING LATEN BOUWEN

Droomt u van een nieuwbouw jaren 30 stijl woning?  Hako Bouw kan u hierbij helpen.  U kunt bij ons terecht voor verschillende woningtypes. Sinds kort zijn wij ook in staat om nieuwbouw in jaren 30 stijl te bouwen. Als u ons benadert, bepalen we samen met u het ontwerp van uw droomhuis. U kunt op deze website berekenen wat de kosten zijn van de nieuwbouw in jaren 30 stijl woning middels de woningcalculator. Andere woningtypes die wij kunnen realiseren: moderne villa’s, een landelijke T Kap en klassieke notariswoningen. Naast woningbouw en nieuwbouw kunt u ons aannemersbedrijf ook benaderen voor verbouw, service & onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw.

Start berekening 

Informatie opvragen?  EEN JAREN 30-WONING MET EEN KARAKTERISTIEKE UITSTRALING LATEN BOUWEN

  Het is niet voor niets dat een huis in jaren 30-stijl nog altijd zeer populair is in de regio Utrecht: deze woningen hebben een tijdloze en karakteristieke uitstraling en de details zijn simplistisch en strak. Hierdoor is dit type woning geschikt voor elk budget. Andere kenmerken van een huis uit de jaren 30 zijn:

  • Nadruk op horizontale belijning
  • Hoekige erkers
  • Forse kozijnen bij deuren en ramen
  • Royale dakoverstekken
  • Bijzondere entree
  • Zadeldak
  • Rode bakstenen
  • Mooi en gedetailleerd metselwerk

  Als u besluit een vrijstaande jaren 30-woning door ons bouwbedrijf te laten bouwen in de regio Utrecht, dan geniet u van een huis met bovenstaande kenmerken dat bovendien van alle gemakken voorzien is. Klassiek en modern ontmoeten elkaar in een prachtige, karakteristieke woning die aan al uw wensen voldoet!

  Tijdloze en karakteristieke jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning heeft een tijdloze en karakteristieke uitstraling. De details zijn simpel en strak. Daardoor zijn woningen in deze stijl nog altijd zeer populair en bovendien geschikt voor elk budget. Wilt u uw eigen jaren 30 woning laten bouwen? Neem dan contact op met Hako Bouw. Wij bouwen jaren 30 woningen van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Betaalbare jaren 30 woning laten bouwen

  Klassiek en modern ontmoeten elkaar in een prachtige, karakteristieke jaren 30 woning die aan al uw eisen voldoet. Droomt u van een nieuwbouwwoning in jaren 30 stijl die ook nog eens betaalbaar is? Hako Bouw helpt u hierbij. Als u ons benadert, bepalen we samen met u het ontwerp van uw droomhuis. Bij Hako Bouw is alles mogelijk, u kunt het ontwerp volledig naar uw eigen wensen aanpassen. U komt al in het bezit van een jaren 30 woning vanaf €250.034,00. U kunt via onze woningcalculator berekenen wat de kosten zijn van een nieuwbouw jaren 30 woning. U ontvangt van ons vrijblijvend een ontwerp en offerte. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  Kwaliteit gegarandeerd:

  Uw jaren 30 woning laten bouwen door Hako Bouw

  Hako Bouw heeft al tientallen jaren ervaring in verschillende disciplines in de bouw. Wij realiseren geslaagde bouwprojecten met onze overzichtelijke organisatie, goede voorbereiding en vaste kern van vakbekwaam personeel. Hiervoor zijn samenwerking, communicatie en betrouwbaarheid de sleutel. Daarom maken wij graag heldere afspraken. Wij bouwen woningen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uw jaren 30 woning is bij ons dan ook in uitstekende handen.

  Contact opnemen met Hako Bouw

  Heeft u altijd al gedroomd van een tijdloze, karakteristieke jaren 30 woning? Hako Bouw realiseert het voor u. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Bel ons op 030 6080099, stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct