Een jaren 30-woning
geheel naar wens laten bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Heeft u de droom om uw eigen vrijstaande jaren 30-woning te laten bouwen in de regio Utrecht? Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein kan u hierbij van dienst zijn. In samenwerking met Station-D Architects kunnen wij uw nieuwe vrijstaande woning, gelegen in Utrecht, in de populaire jaren 30-stijl bouwen. Uw wensen staan daarbij te allen tijde centraal!

Informatie opvragen?

hako mensen

Een jaren 30-woning met een karakteristieke uitstraling laten bouwen

Het is niet voor niets dat een huis in jaren 30-stijl nog altijd zeer populair is in de regio Utrecht: deze woningen hebben een tijdloze en karakteristieke uitstraling en de details zijn simplistisch en strak. Hierdoor is dit type woning geschikt voor elk budget. Andere kenmerken van een huis uit de jaren 30 zijn:

  • Nadruk op horizontale belijning
  • Hoekige erkers
  • Forse kozijnen bij deuren en ramen
  • Royale dakoverstekken
  • Bijzondere entree
  • Zadeldak
  • Rode bakstenen
  • Mooi en gedetailleerd metselwerk

Als u besluit een vrijstaande jaren 30-woning door ons bouwbedrijf te laten bouwen in de regio Utrecht, dan geniet u van een huis met bovenstaande kenmerken dat bovendien van alle gemakken voorzien is. Klassiek en modern ontmoeten elkaar in een prachtige, karakteristieke woning die aan al uw wensen voldoet!

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Bereken de prijs van uw jaren 30-huis in Utrecht

U kunt zelf meedenken met het ontwerpen van uw klassieke jaren 30-huis in Utrecht. Op onze website berekent u bovendien zelf de kosten voor het bouwen van uw vrijstaande woning in jaren 30-stijl. Bij ons komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo sturen we u een vrijblijvende offerte op en houden we altijd uw budget in de gaten. Tevens gaan wij voor directe en open communicatie en een fijne samenwerking. Naast nieuwbouw of woningbouw van een jaren 30-huis in Utrecht, kunt u ons bouwbedrijf ook inschakelen voor renovatie en verbouw, utiliteitsbouw en service en onderhoud.

Kies voor een betrouwbare partner

Wat uw budget ook is: als u een vrijstaande jaren 30-woning in de regio Utrecht wilt bouwen, is kwaliteit altijd van groot belang. Wij leveren u deze kwaliteit. Andere kenmerken van ons bedrijf zijn heldere afspraken, betrouwbaarheid, scherpe prijs, mooie basisontwerpen en een garantiewoning. Wilt u een samenwerking met ons aangaan voor het bouwen van een vrijstaande jaren 30-woning in Utrecht? Bel voor een afspraak of informatie naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl.