Hako

Jaren 30 woning bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een betaalbare jaren 30 woning laten bouwen

Heeft u de droom om uw eigen jaren 30 woning te laten bouwen? Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw kan u hierbij van dienst zijn! In samenwerking met Station-d architecten kunnen wij uw droomhuis realiseren. Wij zijn in staat diverse woningtypes te ontwikkelen en sinds kort kunnen we ook jaren 30 woningen bouwen.

U kunt zelf meedenken met het ontwerp van uw droomhuis. Op deze website kunt u via de woningcalculator berekenen wat de kosten zijn om uw jaren 30 woning te bouwen. Andere woningtypes, naast een jaren 30 woning, waaruit u kunt kiezen zijn een klassieke notariswoning, een moderne villa of een landelijke T kap. Naast nieuwbouw of woningbouw kunt u ons bouwbedrijf ook inschakelen voor renovatie, verbouw, service & onderhoud en utiliteitsbouw.

De charme van een jaren 30 woning laten bouwen

Jaren 30 woning bouwen

Het is niet voor niets dat jaren 30 woningen nog altijd zeer populair zijn. Maar waarom is dat eigenlijk? Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak. Hierdoor is het geschikt voor elk budget. Als u nu een jaren 30 woning laat bouwen, heeft uw woning die karakteristieke uitstraling, maar bent u toch van alle gemakken voorzien. Kenmerken van een jaren 30 woning:

  • Nadruk op horizontale belijning
  • Hoekige erkers
  • Forse kozijnen bij deuren en ramen
  • Royale dak overstekken
  • Bijzondere entree
  • Zadeldak
  • Rode bakstenen
  • Mooi en gedetailleerd metselwerk

Bereken handig de kosten om uw jaren 30 woning te bouwen

Op onze website kunt u de kosten van een jaren 30 woning laten bouwen berekenen middels onze woningcalculator. Hier kunt u onder andere aangeven hoe groot de woning moet zijn, of u een uitbouwing wilt en waar en of u een garage wilt. Middels deze woningcalculator kunt u goed inschatten hoeveel kosten uw kwijt bent aan uw droomwoning. Zo kunt u al op tijd beginnen met sparen en weet u precies waar u aan toe bent. Bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. We sturen u een eerlijke offerte en proberen altijd uw budget in de gaten te houden. Tevens gaan wij voor directe en open communicatie en een fijne samenwerking met de opdrachtgever.

Kies voor de kwaliteit van ons bouwbedrijf

Wat uw budget ook is, als u een jaren 30 woning wilt laten bouwen, is kwaliteit altijd van groot belang. Wij leveren u deze kwaliteit. Andere kenmerken van ons bedrijf zijn heldere afspraken, betrouwbaarheid, scherpe prijs, mooie basisontwerpen en een garantiewoning. Bel voor een afspraak of informatie naar: 030-6080099. Of stuur een e-mail: info@hakobouwmontfoort.nl.