Hako

Jaren 30 woning bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een betaalbare jaren 30 woning laten bouwen

Heeft u de droom om uw eigen jaren 30 woning te laten bouwen? Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw kan u hierbij van dienst zijn. In samenwerking met Station-D architecten kunnen wij uw vrijstaande woning bouwen in jaren 30 stijl.

Een jaren 30 woning met een karakteristieke uitstraling bouwen

Jaren 30 woning bouwen

Het is niet voor niets dat jaren 30 woningen nog altijd zeer populair zijn. Het bouwen van een vrijstaande jaren 30 woning zorgt voor een tijdloos en karakteristiek resultaat. De details zijn simplistisch en strak. Hierdoor is het geschikt voor elk budget. Als u nu een jaren 30 vrijstaande woning laat bouwen, heeft uw woning die karakteristieke uitstraling, maar bent u toch van alle gemakken voorzien. De kenmerken van een jaren 30 woning zijn:

  • Nadruk op horizontale belijning
  • Hoekige erkers
  • Forse kozijnen bij deuren en ramen
  • Royale dak overstekken
  • Bijzondere entree
  • Zadeldak
  • Rode bakstenen
  • Mooi en gedetailleerd metselwerk

Bereken de prijs

U kunt zelf meedenken met het ontwerp van uw droomhuis. Op deze website berekent u via onze woningcalculator wat de kosten zijn om uw vrijstaande woning te bouwen in jaren 30 stijl. Bij ons komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. We sturen u een vrijblijvende offerte en houden altijd uw budget in de gaten. Tevens gaan wij voor directe en open communicatie en een fijne samenwerking. Naast nieuwbouw of woningbouw kunt u ons bouwbedrijf ook inschakelen voor renovatie, verbouw, service & onderhoud en utiliteitsbouw.

Kies voor een betrouwbare partner

Wat uw budget ook is, als u een jaren 30 woning wilt laten bouwen, is kwaliteit altijd van groot belang. Wij leveren u deze kwaliteit. Andere kenmerken van ons bedrijf zijn heldere afspraken, betrouwbaarheid, scherpe prijs, mooie basisontwerpen en een garantiewoning. Bel voor een afspraak of informatie naar: 030-6080099. Of stuur een e-mail: info@hakobouwmontfoort.nl.