Wat kost een huis bouwen

Laat ons betaalbaar uw huis bouwen

Staat u op het punt een huis te laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijs? Om u meer inzicht te geven in de prijzen en wat het kost om een huis per m3 te bouwen, heeft Hako Bouw de woningcalculator ontwikkeld. U berekent hiermee exact wat de kosten zijn voor de bouw van de door u gekozen woning. Als u een huis laat bouwen, moeten de kosten natuurlijk niet te hoog uitvallen. U wilt het liefst voor een betaalbaar bedrag en binnen een korte tijd over uw droomhuis beschikken. Schakel daarom Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in.

Wij kunnen de kosten voor uw nieuwe woning laag houden, doordat wij voor verschillende type woningen een basismodel hebben ontwikkeld. Uiteraard volledig aanpasbaar aan uw wensen en eisen. Heeft u interesse in zo’n nieuw, uniek en betaalbaar huis? Wij komen graag uw nieuwe woning bouwen! Wanneer u uw gegevens bij ons achterlaat, ontvangt u direct een offerte met de prijs voor het laten bouwen van uw huis en een ontwerp per e-mail. Hiermee weet u perfect wat het kost om een huis te bouwen per m3. In deze begroting zijn de bijkomende kosten voor een huis bouwen, zoals die van een architect, constructeur en vergunningsaanvraag meegenomen.

Start berekening 

Informatie opvragen?  Wat kost het om een huis te bouwen?

  Wat kost een huis bouwen per m3 bij Hako Bouw? Wij houden de kosten laag en vragen geen astronomische bedragen voor de bouw van een nieuw huis. Of het nu gaat om de prijs voor het laten bouwen van een huis in Nijkerk, Utrecht of ergens anders in Nederland. Wij hebben namelijk al een hoop voorwerk verricht!

  Zo hebben wij een format liggen voor een moderne woning, een riante notariswoning, een moderne notariswoning en een landelijke woning. Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u in één oogopslag zien wat het kost als wij een geheel nieuwe woning voor u realiseren. Alle kosten voor de bouw zijn hierin opgenomen. Zo komt u straks niet voor vervelende, financiële verrassingen te staan. Wij vragen u eerst een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef direct aan of u bijkomende zaken meegenomen wilt hebben in deze begroting, zoals de grondprijs en tuinaanleg. U ontvangt van ons vervolgens per e-mail een heldere offerte en een ontwerp. In deze offerte hebben wij ook eventuele bijkomende kosten meegenomen, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte aan!

  Start berekening 

  Laat een investeringsbegroting maken van het bouwen van een huis

  Om niet voor verrassingen te komen te staan, is het van belang dat u een goede investeringsbegroting maakt. In de bijlage die u ontvangt na het berekenen van wat het kost om een huis te bouwen per m3, vult u de bijkomende kosten zoals tuinaanleg, grondprijs e.d. in. De investeringsbegroting geeft een duidelijk beeld van de kosten die u kunt gebruiken bij de gesprekken met uw bank. Heeft u nog wat vragen over onze diensten of onze prijzen? Of wilt u graag alvast een persoonlijk gesprek met ons aangaan? Bel dan naar 030-6080099. Mailen mag naar verkoop@hakobouw.nl. Als wij uw gewenste huis mogen bouwen, is de prijs minstens net zo indrukwekkend als de woning zelf.

  De voordelen van Hako Bouw

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming een vanzelfsprekendheid.

  Hoe het bouwen van uw huis zo voordelig kan zijn

  Dat wij geen astronomische bedragen vragen, komt omdat wij al een hoop voorwerk hebben verricht. Wij hebben namelijk al voor verschillende type huizen een basisontwerp klaarliggen. Als u een notariswoning wenst, interesse heeft in een moderne villa of graag wilt wonen in een landelijke woning, pakken we eenvoudig ons basisontwerp erbij. Dit ontwerp kunt u uiteraard precies zo aanpassen of uitbreiden als u wenst. Omdat wij al een hoop denk- en ontwerpwerk in het voren hebben verricht, hoeft u hier geen dure kosten meer over te betalen. Bent u al overtuigd van onze aanpak?

  Wat voor een huis mogen wij bouwen voor lage kosten?

  Als u ons inschakelt voor de bouw van uw nieuwe woning, kost dit u stukken minder dan bij een ander bouwbedrijf of via een dure architect. Onze prijzen zijn eerlijk, onze communicatie is helder en onze planning is uiterst overzichtelijk. Als u interesse heeft in een van onze bestaande woningtypes, pakken wij eenvoudig onze voorbedachte ontwerpen erbij om de prijs voor het laten bouwen van een huis te drukken. Bij elk ontwerp houden wij rekening met uw exacte wensen. Mocht u wat willen veranderen of uitbreiden, dan zijn onze ontwerpen dusdanig ingenieus opgesteld, dat er meestal geen extra vergunning nodig is! Hierdoor blijft de totaalprijs betaalbaar en verloopt de bouw een stuk sneller dan bij een woning die ‘from scratch’ wordt ontworpen. U weet dus meteen waar u aan toe bent bij ons. Wacht niet langer en vraag die vrijblijvende offerte aan! Wilt u ons eerst nog wat vragen stellen? Bel dan naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. Laat ons uw huis bouwen, want onze kosten vallen enorm voordelig uit!

  Wat kost een huis bouwen

  Huis bouwen dat voldoet aan uw verwachtingen

  Als u interesse heeft in één van onze bestaande woningtypes, pakken wij onze voorbedachte ontwerpen erbij om de prijs voor het bouwen van uw huis te drukken. Bij elk ontwerp houden wij rekening met uw exacte wensen. Onze ontwerpen zijn zo ingenieus opgesteld, dat u meestal relatief eenvoudig iets kan veranderen of uitbreiden zonder dat daar een extra vergunning voor nodig is. Hierdoor gaat het bouwen een stuk sneller dan bij een woning die nog helemaal ontworpen moet worden en blijft de prijs betaalbaar. Met onze woningcalculator krijgt u inzicht in de kosten van een uitbreiding. Op de vraag ‘wat kost een huis bouwen met uitbreiding’ kunt u voor een antwoord vanzelfsprekend ook onze medewerkers bellen.

  Wat kost een huis bouwen: type woningen

  U vraagt zich wellicht af: wat kost een huis bouwen bij Hako Bouw? Ons bouw- en aannemersbedrijf houdt graag de kosten laag. Wij willen geen astronomische bedragen voor de bouw van een nieuw huis vragen. Door de kosten laag te houden, hebben meer mensen de mogelijkheid tot het bouwen van een nieuw huis. Wij hebben formats liggen voor verschillende type woningen. Wij geven voor deze types de volgende antwoorden op de vraag: wat kost een huis bouwen?

  Start berekening 

  Wat kost een huis bouwen per m3

  Als u interesse heeft in de kosten van het bouwen van een huis, laat dan uw gegevens bij ons achter. U ontvangt dan direct per e-mail een offerte met de prijs. Hiermee krijgt u gelijk antwoord op de vraag: wat kost een huis bouwen per m3 precies? In deze begroting zijn de bijkomende kosten voor het bouwen van een huis, zoals die van een architect, constructeur en vergunningsaanvraag al meegenomen. Zo krijgt u een compleet beeld van de kosten voor het bouwen van een woning. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het belangrijk dat u een goede investeringsbegroting maakt. In de bijlage die u van ons ontvangt na het berekenen van wat het kost om een huis te bouwen, vult u de bijkomende kosten in, zoals tuinaanleg en grondprijs. De investeringsbegroting kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij de gesprekken met uw bank.

  Contact opnemen met Hako Bouw

  Wilt u weten: wat kost een huis bouwen? Heeft u andere vragen over onze producten of diensten? Of wilt u graag alvast een persoonlijk gesprek met ons aangaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 6080099. E-mailen kan ook. U kunt uw bericht sturen naar verkoop@hakobouw.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook ons contactformulier invullen. Als wij uw gewenste huis mogen bouwen, is de prijs minstens net zo indrukwekkend als de woning zelf.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct