Klassieke notariswoning

Symmetrische architectuur, authentieke details.

Een klassieke notariswoning heeft als duidelijk kenmerk een symmetrische architectuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een in het midden geplaatste voordeur en een royale overloop met vide. Voor zo’n unieke woning worden veel authentieke materialen en details gebruikt. Wilt u een klassieke notariswoning laten bouwen? De ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw helpen u hier graag bij. U kunt zich bij uw bouwproject zo veel mogelijk door ons laten ontzorgen. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op om alle opties door te nemen.

Start berekening 

Voordelen klassieke notariswoning

Kijkt u ernaar uit om in een klassieke notariswoning te gaan wonen? Laat uw woning dan ontwerpen door onze specialisten. Bij Hako Bouw is niets standaard, alles kan worden aangepast aan uw wensen. De voordelen van een klassieke notariswoning:

 • Symmetrische architectuur
 • Authentieke materialen en details
 • Unieke entree met voordeur in het midden
 • Royale overloop met vide
 • Optie tot eenvoudig en vergunningvrij vergroten
 • Uitbouw of veranda mogelijk
 • Optie tot vrijstaande garage

 

Start berekening 

Klassieke notariswoning laten bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met vide. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige vergunningvrije manier te kunnen vergroten. Wij kunnen een notariswoning bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda of een vrijstaande garage. De bovenstaande opties kunt u afzonderlijk toepassen, maar ze zijn ook heel goed te combineren. Laat gerust uw notariswoning ontwerpen door onze specialisten. Wij willen u er op attent maken dat bij Hako Bouw alles mogelijk is ”niets is standaard’’.

Door het toepassen van een extra woonlaag en een schildkap verandert u de Notariswoning in een handomdraai in een Herenhuis!

Kosten van een klassieke notariswoning

De vakkundige specialisten van Hako Bouw bouwen graag uw gewenste klassieke notariswoning. Hierbij gaan we uit van betaalbare prijzen. Ons bouwbedrijf werkt namelijk met volledig aanpasbare basisontwerpen die we samen met een architectenbureau gecreëerd hebben. Zo is het voor ons relatief eenvoudig om ons basisontwerp vergunningsvrij aan te passen en te vergroten. Door het toepassen van een extra woonlaag en een schildkap is het zelfs mogelijk uw notariswoning in een herenhuis te veranderen. Bij elke aanpassing die we maken, staan uw wensen en budget centraal. U laat uw klassieke notariswoning al bouwen vanaf € 323.476,00. De kosten voor uw droomhuis berekent u gratis via onze woningcalculator. Bij Hako Bouw staat service hoog in het vaandel. U ontvangt daarom direct vrijblijvend een ontwerp en offerte. Heeft u specifieke wensen? Bespreek ze gerust met ons.

ONZE VOORDELEN

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Scherpe prijzen
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Kwaliteit
 • Garantiewoning

Volledig ontzorgd door Hako Bouw

Voordat we uw klassieke notariswoning gaan bouwen, bespreken we uiteraard hoe u wil dat uw gewenste huis eruit ziet. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een schetsontwerp op. In ons tweede gesprek werken we dit ontwerp verder uit tot een helder en haalbaar bouwplan. Hierbij hoort uiteraard ook een vrijblijvende open begroting. Wanneer u akkoord bent met het bouwplan, kunnen wij de vervolgstappen van u overnemen. Dan weet u zeker dat alles volgens de richtlijnen gebeurt. Als onderdeel van onze service controleren wij de eventuele voorschriften en vergunningen, testen we het ontwerp op de eisen van de welstand, leggen we het plan voor bij de gemeente en dienen wij de bouwvergunning en rapporten in. U kunt ondertussen alvast op zoek gaan naar tegels, sanitair en stenen om uw huis verder te verfraaien. Wanneer we alle stappen hebben doorlopen, beginnen wij aan de bouw van uw klassieke notariswoning.

Start berekening 

Voorbeeld van traditionele woning
Modelwoningen

Traditionele woning

De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

Bekijk dit woningtype
wat kost een vrijstaande woning
Modelwoningen

Moderne notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Landelijke T-Kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Bekijk dit woningtype
Eigentijdse woning voorzijde
Modelwoningen

Eigentijdse woning

Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Moderne villa

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

Bekijk dit woningtype

WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

Contact opnemen met Hako Bouw

Ziet u het al voor zich? Uw eigen klassieke notariswoning die voldoet aan al uw wensen? Hako Bouw zorgt er graag voor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt. Wilt u meer weten? Bel ons op 030 6080099, stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

Informatie opvragen?  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct