Woning op maat bouwen

Een huis ontwerpen en bouwen met Hako bouw

Hako Bouw is specialist op het gebied van particuliere woningbouw. Door de traditionele bouwmethode kunt u uw woning volledig aanpassen aan uw wensen. Een opmaat gemaakt ontwerp voegt iets persoonlijks toe aan uw droomhuis. Door onze overzichtelijke organisatie, vakbekwaam personeel, goede voorbereiding en snelle bouwmethode kunnen we de bouwkosten laag houden en hebben we een uitstekend alternatief voor een cataloguswoning.

Informatie opvragen?  Tover ons basisontwerp om tot uw unieke woning op maat

  We hebben een aantal basisontwerpen gerealiseerd voor bijzondere woningen. Dit scheelt u een hoop tijd en daarmee geld om uw droomhuis te laten ontwerpen. Elk ontwerp van een woningtype kan volledig naar uw wensen aangepast en uitgebreid worden. Gaat u voor een moderne villa, een jaren ‘30 huis, een landelijke T kap of bent u gecharmeerd van een klassieke notariswoning? Kies eenvoudig een basisontwerp uit en geef aan ons door wat u eraan gewijzigd wenst te hebben.

  Voor het bouwen gaan we eerst ontwerpen

  Als u ons de opdracht voor het ontwerpen en het realiseren van uw droomwoning geeft, begint onze samenwerking met een eerste gesprek. Wij horen hier graag wat uw wensen en eisen zijn en wij tonen u onze basisontwerpen. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een overzichtelijk schetsontwerp op. Ook achterhalen we meteen of er bepaalde voorschriften of vergunning gelden voor het door u uitgekozen kavel. In ons tweede gesprek samen werken wij ons schetsontwerp uit zodat er een officieel bouwplan op tafel komt te liggen. Hierbij ontvangt u direct een overzichtelijke en geheel vrijblijvende open begroting.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  De voordelen van Hako Bouw

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming vanzelfsprekend.

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Uw eigen woning berekenen
  • Scherpe prijzen
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Diverse basisontwerpen
  • Woongarantie

  Bouwaanvraag en voorbereiding

  Wanneer u voor ons kiest zetten wij de plannen direct inwerking, uw plan wordt aan de gemeente en de welstand voorgelegd wordt getoetst aan het bestemmingsplan. Wanneer beide akkoord zijn wordt de bouwvergunning ingediend incl. de benodigde rapporten. Tijdens de aanvraag loopt het proces van het bouwen gewoon door u kunt zich gaan richten op het uitzoeken van de materialen zoals stenen, dakpannen, sanitair en tegels bij de door ons aangegeven leverancier. En bij ons start de voorbereiding van de bouw. Wanneer de vergunning verleend is kan er direct gestart worden met de bouw.

  Uitvoering en oplevering

  De flexibiliteit en ervaring van Hako Bouw zorgt ervoor dat uw project in elke situatie optimaal worden ingericht en aangestuurd. Nieuwe situaties beschouwen de medewerkers als een uitdaging, waarin technische kennis en vakkundigheid centraal staan. Tijdens bouw zijn dan ook kleine aanpassingen nog steeds mogelijk. De oplevering vindt plaats binnen het afgesproken termijn.

  Wij pakken het volledige project van A tot Z op

  Waar onze samenwerking begint bij het ontwerpen van uw gewenste huis, eindigt deze pas als de bouw van uw droomwoning voltooid is. Ook alle tussengelegen stappen pakken wij voor u op. Denk aan het voorleggen van het bouwplan aan de gemeente en het indienen van de bouwvergunning en de rapporten.

  Het enige dat wij nog van u vragen, is dat u precies die materialen (bijvoorbeeld het sanitair en de tegels) uitkiest, die u straks terug wilt zien in uw huis. Bent u geïnteresseerd in onze complete aanpak?

  Plan vandaag nog dat eerste gesprek met ons in.

  Laat ons uw gewenste woning op maat bouwen

  Kunt niet wachten straks in uw unieke, gedeeltelijk zelf ontworpen woning te wonen? Maak dan vandaag nog een afspraak met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. Een woning op maat bouwen is waar wij gespecialiseerd in zijn!

  Woning op maat bouwen

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct