WONING OP
MAAT BOUWEN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

VOOR HET BOUWEN VAN EEN OP MAAT GEMAAKTE WONING

Wilt u een woning op maat laten bouwen? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Voor verschillende woningtypes hebben wij een basisontwerp ontwikkeld. Pas deze volledig aan naar uw wensen zodat wij precies uw gewenste huis op maat kunnen maken. Wij horen graag welk basisontwerp wij voor u mogen aanpassen naar uw droomhuis. Laat ons vandag nog weten hoe uw ideale woning op maat eruit moet komen te zien!

Informatie opvragen?

hako mensen

TOVER ONS BASISONTWERP OM TOT UW UNIEKE WONING OP MAAT

Samen met de specialisten van Station-D Architects hebben we basisontwerpen gerealiseerd voor bijzondere woningen. Dit scheelt u een hoop tijd en daarmee geld om uw droomhuis te laten ontwerpen. Elk ontwerp van een woningtype kan volledig naar uw wensen aangepast en uitgebreid worden.

Gaat u voor een moderne villa, een jaren ‘30 huis, een landelijke T kap of bent u gecharmeerd van een klassieke notariswoning? Kies eenvoudig een basisontwerp uit en geef aan ons door wat u eraan gewijzigd wenst te hebben.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

VOOR HET BOUWEN GAAN WE EERST ONTWERPEN

Als u ons de opdracht voor het ontwerpen en het realiseren van uw droomwoning geeft, begint onze samenwerking met een eerste gesprek. Wij horen hier graag wat uw wensen en eisen zijn en wij tonen u onze basisontwerpen.
Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een overzichtelijk schetsontwerp op. Ook achterhalen we meteen of er bepaalde voorschriften of vergunning gelden voor het door u uitgekozen kavel.

In ons tweede gesprek samen werken wij ons schetsontwerp uit zodat er een officieel bouwplan op tafel komt te liggen. Hierbij ontvangt u direct een overzichtelijke en geheel vrijblijvende open begroting.

WIJ PAKKEN HET VOLLEDIGE PROJECT VAN A TOT Z OP

Waar onze samenwerking begint bij het ontwerpen van uw gewenste huis, eindigt deze pas als de bouw van uw droomwoning voltooid is. Ook alle tussengelegen stappen pakken wij voor u op. Denk aan het voorleggen van het bouwplan aan de gemeente en het indienen van de bouwvergunning en de rapporten.

Het enige dat wij nog van u vragen, is dat u precies die materialen (bijvoorbeeld het sanitair en de tegels) uitkiest, die u straks terug wilt zien in uw huis. Bent u geïnteresseerd in onze complete aanpak?

Plan vandaag nog dat eerste gesprek met ons in.

LAAT ONS UW GEWENSTE WONING OP MAAT BOUWEN

Kunt niet wachten straks in uw unieke, gedeeltelijk zelf ontworpen woning te wonen? Maak dan vandaag nog een afspraak met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw.

Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

Een woning op maat bouwen is waar wij gespecialiseerd in zijn!