Eigentijdse woning

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Loopt u al een tijdje rond met het idee om een eigentijdse woning te laten ontwerpen en bouwen in de regio Utrecht? Bespreek uw wensen dan met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Vanuit ons volledig aanpasbare basisontwerp bouwen we snel, betaalbaar en uiterst vakkundig een gedroomde woning in Utrecht voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en deel uw ideeën over uw eigentijdse woning met ons!

Diverse mogelijkheden voor een eigentijdse woning

Voor bijzondere woningtypes hebben wij, met hulp van Station-D Architects, diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we bijvoorbeeld een ontwerp voor een moderne, eigentijdse woning. In het ontwerp van dit huis valt direct op dat er veel glas is gebruikt. Wat verder duidelijk naar voren komt, zijn de geometrische vormen en de strakke lijnen. Dit alles maakt het ontwerp zeer strak, maar toch open. De entree, die in het midden van het huis is geplaatst, draagt hier ook aan bij. U begrijpt dat dit ontwerp volledig aanpasbaar is naar uw ideeën. Ook voor onder andere notariswoningen, prachtige landelijke woningen, authentieke jaren 30-woningen en zelfs cascowoningen hebben wij basisontwerpen, die u geheel vrijblijvend aanpast. Uiteindelijk ontstaat er zo een ontwerp op maat voor de te bouwen woning in Utrecht.

Informatie opvragen?

hako mensen

Zo creëren we het uiteindelijke ontwerp van uw eigentijdse woning

Wij hebben onze basisontwerpen dusdanig gecreëerd, dat ze vergunningsvrij en relatief eenvoudig uit te breiden en aan te passen zijn. Uiteraard zoeken wij voor u uit of er bepaalde vergunningen of voorschriften gelden voor het betreffende kavel. Verder bespreken we in ons eerste gesprek uw wensen zeer uitvoerig, zodat wij een schetsontwerp kunnen maken. In ons tweede gesprek maken we van het verder uitgewerkte schetsontwerp een compleet bouwplan en ontvangt u van ons een compleet vrijblijvende open begroting. Dit totaaloverzicht geeft u een goed beeld van de te bouwen woning in Utrecht.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Laat ons alle stappen zetten voordat we uw woning in Utrecht gaan bouwen

Bent u het eens met het opgestelde bouwplan en de begroting van uw eigentijdse woning? Draag het project dan volledig aan ons over, zodat wij de benodigde volgende stappen voor u kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan het opzoeken van de eisen van de welstand en het voordragen van het bouwplan bij de gemeente. Uiteraard dienen wij ook de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten voor u in. Terwijl wij hier mee bezig zijn, raden wij u aan om alvast een selectie te maken van uw gewenste sanitair, stenen, tegels et cetera. Kortom, plan vandaag die eerste afspraak in voor het bouwen van uw gedroomde woning in Utrecht!

Plan een afspraak in voor het bouwen van uw nieuwe woning in Utrecht

Maak direct een afspraak met ons om te achterhalen welke basisontwerpen het beste aansluiten bij uw nog te ontwikkelen eigentijdse woning. Onze specialisten zijn bereikbaar via 030-6080099 of info@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons precies die unieke, eigentijdse woning in Utrecht bouwen waar u al tijden van droomt!