Hako

Eigentijdse woning bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Laat ons uw nieuwe woning op eigentijdse wijze bouwen

Loopt u al een tijdje rond met het idee een eigentijdse woning te laten bouwen? Bespreek uw wensen dan met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Vanuit ons volledig aanpasbare basisontwerp creëren we snel, betaalbaar en uiterst vakkundig een eigentijdse droomwoning voor u. Volledig volgens uw wensen en binnen uw budget uiteraard. Neem vandaag nog contact met ons op en deel met ons uw ideeën over uw eigentijdse woning.

Ontdek onze mogelijkheden voor uw eigen woning

Voor bijzondere woningtypes hebben wij, met hulp van Station-D Architects, diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis. In het ontwerp van dit huis valt direct op dat er veel glas is gebruikt. Wat verder duidelijk naar voren komt, zijn de geometrische vormen en de strakke lijnen. Dit alles maakt het ontwerp zeer strak doch open. De entree, die in het midden van het huis is geplaatst, draagt hier zeker ook aan bij. U begrijpt dat dit ontwerp volledig aanpasbaar is naar uw ideeën. Ook voor onder andere notariswoningen, landelijke woningen en jaren 30 woningen hebben wij basisontwerpen.

Eigentijdse woning bouwen

Zo creëren we het uiteindelijke ontwerp

Wij hebben onze basisontwerpen dusdanig gecreëerd, dat ze vergunningsvrij en relatief eenvoudig uit te breiden en aan te passen zijn. Uiteraard zoeken wij sowieso voor u uit of, voor het betreffende kavel, bepaalde vergunningen of voorschriften gelden. Verder bespreken we in ons eerste gesprek uw wensen zeer uitvoerig, zodat wij een schetsontwerp kunnen maken. In ons tweede gesprek maken van het verder uitgewerkte schetsontwerp een compleet bouwplan en ontvangt u van ons een compleet vrijblijvende open begroting. Dit totaaloverzicht geeft u een goed beeld van het te starten project.

Laat ons alle stappen zetten voordat we uw woning gaan bouwen

Bent u het eens met het opgestelde bouwplan en de begroting? Draag het project dan volledig aan ons over, zodat wij de benodigde volgende stappen voor u kunnen zetten. We hebben over het opzoeken van de eisen van de welstand, maar ook over het voordragen van het bouwplan bij de gemeente. Uiteraard dienen wij ook de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten voor u in. Terwijl wij hier mee bezig zijn, raden wij u aan alvast een selectie te maken van uw gewenste sanitair, stenen, tegels, etc. Kortom, plan vandaag die eerste afspraak in voor de realisatie van uw droomwoning!

Wat voor een eigentijdse woning mogen wij bouwen voor u?

Maak direct een afspraak met ons om te achterhalen welk van onze basisontwerpen het beste aansluit bij uw nog te ontwikkelen woning. Onze specialisten zijn te bereiken door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons precies die unieke, eigentijdse woning voor u bouwen waar u al tijden van droomt.