Eigentijdse woning bouwen

Diverse mogelijkheden voor een eigentijdse woning

Loopt u al een tijdje rond met het idee om een eigentijdse woning te laten ontwerpen en bouwen in de regio Utrecht? Bespreek uw wensen dan met Hako Bouw, gevestigd in Nijkerk. Vanuit ons volledig aanpasbare basisontwerp bouwen we snel, betaalbaar en uiterst vakkundig een gedroomde woning in Utrecht voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en deel uw ideeën over uw eigentijdse woning met ons!

Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we bijvoorbeeld een ontwerp voor een moderne, eigentijdse woning. In het ontwerp van dit huis valt direct op dat er veel glas is gebruikt. Wat verder duidelijk naar voren komt, zijn de geometrische vormen en de strakke lijnen. Dit alles maakt het ontwerp zeer strak, maar toch open. De entree, die in het midden van het huis is geplaatst, draagt hier ook aan bij. U begrijpt dat dit ontwerp volledig aanpasbaar is naar uw ideeën. Ook voor onder andere notariswoningen, prachtige landelijke woningen, authentieke jaren 30-woningen en zelfs cascowoningen hebben wij basisontwerpen, die u geheel vrijblijvend aanpast. Uiteindelijk ontstaat er zo een ontwerp op maat voor de te bouwen woning in Utrecht.

Informatie opvragen?  Zo creëren we het uiteindelijke ontwerp van uw eigentijdse woning

  Wij hebben onze basisontwerpen dusdanig gecreëerd, dat ze vergunningsvrij en relatief eenvoudig uit te breiden en aan te passen zijn. Uiteraard zoeken wij voor u uit of er bepaalde vergunningen of voorschriften gelden voor het betreffende kavel. Verder bespreken we in ons eerste gesprek uw wensen zeer uitvoerig, zodat wij een schetsontwerp kunnen maken. In ons tweede gesprek maken we van het verder uitgewerkte schetsontwerp een compleet bouwplan en ontvangt u van ons een compleet vrijblijvende open begroting. Dit totaaloverzicht geeft u een goed beeld van de te bouwen woning in Utrecht.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  De voordelen van Hako Bouw

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming vanzelfsprekend.

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Berekenen van uw eigen woning
  • Scherp geprijsd
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Diverse basisontwerpen
  • Woongarantie

  Laat ons alle stappen zetten voordat we uw woning in Utrecht gaan bouwen

  Bent u het eens met het opgestelde bouwplan en de begroting van uw eigentijdse woning? Draag het project dan volledig aan ons over, zodat wij de benodigde volgende stappen voor u kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan het opzoeken van de eisen van de welstand en het voordragen van het bouwplan bij de gemeente. Uiteraard dienen wij ook de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten voor u in. Terwijl wij hier mee bezig zijn, raden wij u aan om alvast een selectie te maken van uw gewenste sanitair, stenen, tegels et cetera. Kortom, plan vandaag die eerste afspraak in voor het bouwen van uw gedroomde woning in Utrecht!

  Plan een afspraak in voor het bouwen van uw nieuwe woning in Utrecht

  Maak direct een afspraak met ons om te achterhalen welke basisontwerpen het beste aansluiten bij uw nog te ontwikkelen eigentijdse woning. Onze specialisten zijn bereikbaar via 030-6080099 of info@hakobouw.nl. Laat ons precies die unieke, eigentijdse woning in Utrecht bouwen waar u al tijden van droomt!

  Eigentijdse woning bouwen

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct