Traditionele woning

TRADITIONELE WONING

De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik. Qua kwaliteit wordt er geen concessie gedaan waarmee woonplezier gegarandeerd is. Sterk in zijn eenvoud en verrassend met diversiteit in aankleding. Deze woning biedt de mogelijkheid om een royale woonkamer, keuken of zelfs een leefkeuken te realiseren. Op de verdieping zijn minstens drie slaapkamers te realiseren.

 

Laat ons de traditionele woning van uw dromen bouwen

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw ware droomhuis realiseren. Hako Bouw heeft een aantal woningtypen ontwikkeld, waaronder de traditionele woning. Voor bijzondere woningtypes hebben wij volledig aanpasbare basisontwerpen bedacht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een royale overloop met vide? Elk basisontwerp van ons kan vergunningsvrij en relatief eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

Kies voor een eigen, unieke traditionele woning

Wilt u graag een traditionele woning laten bouwen? Schakel dan de vakmensen van Hako Bouw in. Wij kunnen precies de woning voor u bouwen die u wenst. Met die traditionele charme, maar volgens de nieuwste eisen en mogelijkheden in de bouw. Wij realiseren uw ideale traditionele woning in een korte tijd, volledig volgens uw wensen en binnen uw budget. Kortom, laat ons een riante traditionele woning voor u bouwen!

Voordelen van een traditionele woning

De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik. Vanaf €209.977,00 kunt u al de eigenaar worden van uw eigen traditionele woning. Er worden geen concessies gedaan op de kwaliteit. Zo is woonplezier gegarandeerd. Het ontwerp is sterk in zijn eenvoud en verrassend met diversiteit in aankleding. De voordelen van de traditionele woning:

 • Royale woonkamer
 • Keuken of leefkeuken
 • Minstens drie slaapkamers

Start berekening 

Voordat het bouwen van uw traditionele woning begint

Hako Bouw neemt u graag zo veel mogelijk stappen uit handen. U bent er bij ons van verzekerd dat alles tijdig en op correcte wijze gebeurt. Wij leveren het basisontwerp voor uw traditionele woning aan, verzorgen de gehele bouw en gaan dan nog een stapje verder als u dat wil. Wij dragen zorg voor de controle op voorschriften en vergunningen. Het ontwerp testen we op de eisen van de welstand. Ons bouwplan leggen we voor bij de gemeente. En wij dienen de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. Dit geeft u de tijd en ruimte om alvast op zoek te gaan naar uw gewenste sanitair, tegels, stenen, etc. De volgende stap: het bouwen van uw ideale traditionele woning!

ONZE VOORDELEN

Hako Bouw ontzorgt u dus tijdens het hele proces waarin uw traditionele woning gebouwd wordt, maar er is meer.

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Zelf uw woning berekenen
 • Kwaliteit
 • Garantiewoning

UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

Kiest u ervoor om uw traditionele woning te laten bouwen door Hako Bouw, dan kunt u rekenen op deze voordelen:

 • Duurzaam bouwen
 • Scherpe prijzen
 • Naar eigen wensen
 • Mooie basisontwerpen
 • Ontwerp op maat

WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

Uw voordelen bij Hako Bouw

Hako Bouw ontzorgt u dus tijdens het hele proces waarin uw traditionele woning gebouwd wordt, maar er is meer. Kiest u ervoor om uw traditionele woning te laten bouwen door Hako Bouw, dan kunt u rekenen op deze voordelen:

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Garantie woning

Neem contact op met Hako Bouw

Ziet u het al voor zich? Een nieuw huis laten bouwen in een bosrijke omgeving? Of een traditionele woning bouwen aan het water? Laat uw woning op maat bouwen door de ervaren en vakkundige specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij passen het ontwerp van uw woning zo aan, dat het volledig naar uw wens is. Voor verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wilt u een traditionele woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op 030 6080099, een e-mail sturen naar verkoop@hakobouw.nl of het contactformulier invullen. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

Start berekening 

Voorbeeld van traditionele woning
Modelwoningen

Traditionele woning

De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

Bekijk dit woningtype
wat kost een vrijstaande woning
Modelwoningen

Moderne notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Landelijke T-Kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Bekijk dit woningtype
Eigentijdse woning voorzijde
Modelwoningen

Eigentijdse woning

Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Moderne villa

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Bekijk dit woningtype
Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

Bekijk dit woningtype

Laat ons de woning van uw dromen bouwen

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw ware droomhuis realiseren. Voor bijzondere woningtypes hebben wij namelijk volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Wat dacht u van een royale overloop met vide? Elk basisontwerp van ons kan vergunningsvrij en relatief eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

Informatie opvragen?  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct