HERENHUIS

HERENHUIS

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen. Het klassieke ontwerp kan naar eigen wensen worden aangepast, zoals een grote voordeur in het midden van de woning, een overloop met vide of een vrijstaande garage.

Naast het verzorgen van een basisontwerp, controleren wij voorschriften en vergunningen en verzorgen wij ook de uiteindelijke bouw van uw herenhuis.

Informatie opvragen?  Traditioneel en toch nieuw

  Wilde u altijd al in een klassiek herenhuis wonen? U kunt deze wens nu in vervulling laten gaan. Bij Hako Bouw hebben we een betaalbaar herenhuis ontworpen dat voldoet aan alle huidige eisen. Wanneer u uw nieuwe herenhuis door ons laat bouwen, kunt u het ontwerp laten aanpassen zoals u dat wil. Benieuwd naar de extra opties? Bel ons over de mogelijkheden.

  Voordelen herenhuis

  De basisontwerpen van Hako Bouw zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Ook bij uw traditionele herenhuis zijn aanpassingen mogelijk. Wilt u een grote voordeur in het midden van uw woning, een overloop met vide of een vrijstaande garage? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vanaf €235.000,00 kunt u al in het bezit komen van uw eigen herenhuis. Wanneer u kiest voor een herenhuis, geniet u in elk geval van de volgende voordelen.

  • Traditionele charme
  • Klassiek ontwerp
  • Aanpassingen naar wens

   

  Start berekening 

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Herenhuis laten bouwen

  U kunt uw gewenste herenhuis laten bouwen door Hako Bouw. Dankzij onze ingenieuze aanpak realiseren wij voor u het herenhuis van uw dromen. Dit is mogelijk dankzij de volledig aanpasbare basisontwerpen die wij speciaal voor onze bijzondere woningtypes samen met een architectenbureau hebben ontwikkeld. Elk basisontwerp kunnen we vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Dit geldt dus ook voor uw nieuwe herenhuis. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal. Neem voor uw gedroomde herenhuis daarom contact op met Hako Bouw.

  Uw wensen voorop

  Wanneer u kiest voor samenwerking met Hako Bouw gaan we eerst samen het gesprek aan. In dit eerste gesprek kunt u uitgebreid uw wensen voor uw nieuw te bouwen herenhuis bij ons neerleggen. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op. Dit werken we in een tweede gesprek verder uit tot officieel bouwplan. U ontvangt gelijk een vrijblijvende begroting. Zo heeft u een helder overzicht van wat er staat te gebeuren tijdens het bouwen van uw herenhuis. Naast het verzorgen van het basisontwerp, controleren we de voorschriften en vergunningen, waarna we beginnen aan de bouw van uw herenhuis. Indien u dit wenst, kunnen wij u tijdens het gehele proces zo veel mogelijk ontzorgen.

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  Kwaliteit gegarandeerd:

  HERENHUIS TE LATEN BOUWEN IN REGIO UTRECHT

  Middels onze ingenieuze aanpak realiseren wij het huis van uw dromen voor u. Dankzij de volledig aanpasbare basisontwerpen die wij speciaal voor bijzondere woningtypes hebben ontwikkeld, kunt u precies het herenhuis laten bouwen waar u al jaren van droomt. Een huis met een grote voordeur die in het midden van de woning is geplaatst, bijvoorbeeld. En wat dacht u van een royale overloop met vide? Elk basisontwerp kunnen we vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

  UW WENSEN ZIJN ALTIJD VAN GROOT BELANG

  Onze samenwerking begint met een eerste gesprek waarin u uitgebreid uw wensen bij ons neerlegt. Wij luisteren aandachtig naar hoe uw gedroomde nieuwbouw herenhuis in Utrecht eruit moet komen te zien. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op dat we in een tweede gesprek verder uitwerken tot een officieel bouwplan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende begroting, zodat u een helder overzicht heeft van wat er staat te gebeuren tijdens het bouwen van uw herenhuis in Utrecht.

  Herenhuis laten bouwen door Hakobouw

  Contact opnemen met Hako Bouw

  Ziet u uw eigen herenhuis al voor zich? Hako Bouw helpt u graag uw droomhuis te realiseren. Onze ervaren en vakkundige specialisten passen uw nieuwe woning geheel aan naar uw wens. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Bel ons op 030 6080099, stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl of vul het contactformulier in en zet de eerste stap naar de bouw van uw eigen herenhuis.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct