Eigentijdse woning

Laat ons uw nieuwe woning op eigentijdse wijze bouwen

Loopt u al een tijdje rond met het idee een eigentijdse woning te willen bouwen? Bespreek uw wensen dan met Hako Bouw. Vanuit ons volledig aanpasbare basisontwerp creëren we snel, betaalbaar en uiterst vakkundig een eigentijdse droomwoning voor u. Volledig volgens uw wensen en binnen uw budget uiteraard. Neem vandaag nog contact met ons op en deel met ons uw ideeën over uw eigentijdse woning!

Informatie opvragen?  Ontdek onze mogelijkheden voor uw eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis. In het ontwerp van dit huis valt direct op dat er veel glas is gebruikt. Wat verder duidelijk naar voren komt, zijn de geometrische vormen en de strakke lijnen. Dit alles maakt het ontwerp zeer strak doch open. De entree, die in het midden van het huis is geplaatst, draagt hier zeker ook aan bij. U begrijpt dat dit ontwerp volledig aanpasbaar is naar uw ideeën. Maak een afspraak met ons en maak ons deelgenoot van uw wensen.

  Zo creëren we het uiteindelijke ontwerp

  Wij hebben onze basisontwerpen dusdanig gecreëerd, dat ze vergunningsvrij en relatief eenvoudig uit te breiden en aan te passen zijn. Uiteraard zoeken wij sowieso voor u uit of voor het betreffende kavel bepaalde vergunningen of voorschriften gelden. Verder bespreken we in ons eerste gesprek uw wensen zeer uitvoerig, zodat wij een schetsontwerp kunnen maken. In ons tweede gesprek maken van het verder uitgewerkte schetsontwerp een compleet bouwplan en ontvangt u van ons een compleet vrijblijvende open begroting. Dit totaaloverzicht geeft u een goed beeld van het te starten project.

  Moderne woning naar uw wensen

  Bent u op zoek naar een eigentijdse woning die helemaal naar uw smaak is? Laat dan deze nieuwe, moderne woning bouwen door Hako Bouw. Wij hebben ons basisontwerp zo gecreëerd dat deze eenvoudig is aan te passen aan al uw wensen. Wilt u weten wat wij allemaal voor u mogelijk kunnen maken? Neem voor alle opties contact op met Hako Bouw.

  Voordelen eigentijdse woning

  Het ontwerp van onze eigentijdse woning is zeer strak en toch open. De entree, die in het midden van het huis geplaatst is, draagt hier zeker aan bij. Deze kern verbindt alle functies met elkaar en wordt door de bovengelegen vide voorzien van een grote hoeveelheid daglicht. Het ontwerp van uw eigentijdse woning is volledig aan te passen naar uw ideeën. In elke eigentijdse woning geniet u in elk geval van de volgende voordelen:

  • Veel glas
  • Geometrische vormen
  • Strakke lijnen

   

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  Kwaliteit gegarandeerd:

  Laat ons u ontzorgen

  Wilt u de bouw van uw eigentijdse woning zoveel mogelijk aan ons overlaten? Wij hebben onze basisontwerpen zo gecreëerd dat ze vergunningsvrij en relatief eenvoudig uit te breiden en aan te passen zijn. Vanzelfsprekend bespreken wij deze wensen eerst met u. Bent u het eens met het opgestelde bouwplan en de begroting? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij zorgen dat de woning binnen de eisen van de welstand vallen en dragen het bouwplan voor aan de gemeente. Uiteraard dienen wij ook de bouwvergunning en bijbehorende rapporten voor u in. U kunt zich ondertussen bezighouden met andere belangrijke zaken als de gewenste stenen, sanitair en tegels. Plan met ons een afspraak in en bespreek met ons de mogelijkheden.

  Betaalbare eigentijdse woning

  Voor al onze woningen hebben wij in samenwerking met een architectenbureau diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo ook bij het ontwerp voor een eigentijdse woning. Vanuit ons volledig aanpasbare basisontwerp creëren wij snel, vakkundig en betaalbaar uw moderne droomhuis, dat voldoet aan al uw wensen en past binnen uw budget. U heeft al een eigentijdse woning vanaf €278.643,00. Loopt u al een tijdje rond met het idee een eigentijdse woning te willen bouwen? Neem dan vandaag nog contact op met Hako Bouw en deel uw wensen en ideeën met ons.

  Contact met Hako Bouw

  Droomt u van een eigentijdse woning aan het water of in een bosrijke omgeving? Hako Bouw helpt u graag uw droom te realiseren. Bel onze specialisten op 030 6080099, stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl of vul het contactformulier in. Laat ons die unieke, eigentijdse woning voor u bouwen waar u al tijden van droomt.

  Eigentijdse woning

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct