Woning ontwerpen op maat

Persoonlijke ontwerpen op maat

Wilt u uw woning ontwerpen op maat? Hako Bouw helpt u hier graag bij. Wij zijn specialist op het gebied van particuliere woningbouw. Met ons speciale bouwconcept ontwerpen en bouwen wij snel voor u een woning op maat van hoge kwaliteit, terwijl we de kosten laag houden. Een woning ontwerpen op maat voegt iets persoonlijks toe aan uw droomhuis. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze vakkundige medewerkers.

Informatie opvragen?  Type woning op maat

  Wilt u uw woning ontwerpen op maat, dan is het goed om na te denken over het type woning dat u het meest bevalt. Houdt u van traditioneel, landelijk, klassiek of modern? Hako Bouw heeft samen met een architectenbureau verschillende basisontwerpen bedacht, die u naar wens kunt aanpassen om zo uw eigen woning op maat te ontwerpen. Zo blijven de kosten laag, terwijl u toch een unieke woning in één van de volgende stijlen kunt laten bouwen:

  Uw woning ontwerpen op maat

  Het is erg belangrijk dat u bij een woning op maat ontwerpen kiest voor een bedrijf dat bij u past. Daarom laten wij u tijdens ons eerste gesprek kennismaken met Hako Bouw en vragen wij naar uw wensen. Welke bouwstijl past bij u? Wat is uw budget? Ook bespreken we de bebouwingsvoorschriften van uw bouwkavel. Met alle gegevens gaan we uw woning op maat ontwerpen in een schetsontwerp. Dit nemen we in het tweede gesprek met u door. Alle gevels en plattegronden worden voor u in beeld gebracht. Zo krijgt u de juiste indruk van uw droomhuis. Tijdens dit gesprek hebben we het over eventuele wijzigingen en aanvullende eisen. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende open begroting. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan en weet u zeker dat uw woning volgens de afgesproken prijs gebouwd wordt.

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  Uw woning op maat bouwen

  Wilt u Hako Bouw na het ontwerpen van uw woning op maat uw woning laten bouwen? Dan leggen wij het plan voor aan de gemeente en de welstand en wordt het getoetst aan het bestemmingsplan. Is op beide een akkoord, dan dienen we de bouwvergunning en benodigde rapporten in. Ondertussen kunt u zich richten op het uitzoeken van materialen, zoals stenen, dakpannen, sanitair en tegels. Zodra de vergunning verleend is, kunnen we direct starten met bouwen. Hako Bouw is flexibel en zorgt ervoor dat uw project in elke situatie optimaal wordt ingericht en aangestuurd. Nieuwe situaties beschouwen onze medewerkers als een uitdaging. Hierbij blijven technische kennis en vakkundigheid centraal staan. Tijdens de bouw zijn kleine aanpassingen nog steeds mogelijk. De oplevering vindt plaats binnen de afgesproken termijn.

  Contact opnemen met Hako Bouw

  Wilt u uw woning ontwerpen op maat? De specialisten van Hako Bouw helpen u er graag bij. U kunt ons telefonisch bereiken op 030 6080099 of per e-mail op verkoop@hakobouw.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. We zullen voor u een woning ontwerpen op maat die voldoet aan al uw wensen.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct