Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u uw droomwoning laten realiseren en vraagt u zich af wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen in de regio Utrecht? Maak dan gebruik van de diensten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Wij voorzien u graag van een duidelijke prijsberekening op maat van uw woning. Schakel ons in en ontdek de totaalprijs voor het huis dat u wilt bouwen!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een duidelijk beeld van wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen in Utrecht

De kosten voor het bouwen van een vrijstaande woning hangen onder meer af van het type woning dat u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning of een kubuswoning laten bouwen? Wat uw voorkeur ook heeft; wij berekenen de prijs op betrouwbare wijze. U weet snel wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen in Utrecht en dankzij onze flexibele werkwijze weet u bovendien zeker dat uw droomwoning wordt gerealiseerd..

Maak gebruik van onze diensten

Wanneer u graag wilt weten wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen in de regio Utrecht, vraagt u bij ons eenvoudig een offerte op. Maak gebruik van de diensten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 030 6080099 of e-mailadres info@hakobouwmontfoort.nl. Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING