Wat kost een
vrijstaande woning

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u uw droomwoning laten realiseren en vraagt u zich af wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen? Maak dan gebruik van de diensten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Wij voorzien u graag van een duidelijke prijsberekening op maat van uw woning. Schakel ons in voor een totaalprijs voor het huis dat u wilt bouwen!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een duidelijk beeld van wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen

De kosten voor het bouwen van een vrijstaande woning hangen onder meer af van het type woning dat u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke woning of een kubuswoning laten bouwen? Wat uw voorkeur ook heeft, wij berekenen de prijs op betrouwbare wijze. U weet snel wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen en dankzij onze flexibele werkwijze weet u zeker dat uw droomwoning wordt gerealiseerd.

Maak gebruik van onze diensten

Wanneer u graag wilt weten wat het kost om een vrijstaande woning te bouwen, vraagt u bij ons eenvoudig een offerte op. Maak gebruik van de diensten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw en neem contact met ons op via ons telefoonnummer 030 6080099 of e-mailadres verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING