Wat kost een nieuwbouwwoning

Wilt u graag weten wat het kost om een nieuwbouwwoning te laten bouwen in de regio Utrecht? Hako Bouw geeft u antwoord op deze vraag. Wij zijn al meer dan veertig jaar actief in de bouwsector en hebben hierdoor een goed beeld van de kosten van bouwprojecten. Bij ons bent u dan ook te allen tijde verzekerd van duidelijkheid en eerlijkheid.

ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

WAT HET KOST OM EEN NIEUWBOUWWONING TE BOUWEN IN DE REGIO UTRECHT?

Om te bepalen wat het kost om een nieuwbouwwoning te bouwen in Utrecht en omgeving, moeten wij eerst weten om wat voor type woning het gaat. Wilt u de kosten van een vrijstaande woning of juist een niet-vrijstaande woning berekenen? Heeft u een voorkeur voor een cascowoning of voor een ander woningtype? Al dit soort afwegingen bepalen de prijs. Via onze woningcalculator wordt alles stap voor stap berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Wanneer u een (vrijstaand) huis wilt laten bouwen door ons bouwbedrijf uit Nijkerk, horen wij dit graag van u. Neem in dat geval direct contact met ons op via 030 6080099 of info@hakobouw.nl. Wilt u graag uitgebreid inzicht in wat het kost om een nieuwbouwwoning te laten bouwen in de regio Utrecht? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Wat kost een huis bouwen?

Start direct