Vrijstaande woning bouwen

Vrijstaande woning bouwen met Hako Bouw

Als u op de huidige huizenmarkt niet een geschikte vrijstaande woning kunt vinden om te kopen, dan kunt u in plaats daarvan besluiten een vrijstaande woning te bouwen. In dat geval is Hako Bouw een goede keuze om uw droomwoning te laten realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van vele soorten woningen, waaronder uiteraard ook vrijstaande woningen. Wij bouwen voor u een vrijstaande woning die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt bij Hako Bouw zelf uw woningtype selecteren en daarna nauwkeurig bepalen in welke maatvoering, uitvoering en kleurstelling u uw vrijstaande woning wilt bouwen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een vrijstaande woning te laten bouwen met een enkele of dubbele dakkapel, een garage of een veranda? Het is allemaal mogelijk! Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? U leest het hieronder op deze pagina of neem snel contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Uw favoriete vrijstaande woning laten bouwen

Ziet u het al voor zich? Een nieuw vrijstaand huis laten bouwen in een bosrijke omgeving? Of een meer traditionele vrijstaande woning bouwen aan het water? Laat uw woning op maat bouwen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Welk type vrijstaande woning heeft uw voorkeur? Dat is natuurlijk altijd een kwestie van smaak. De ene persoon is helemaal weg van een landelijke T-kap woning, de ander kiest liever voor een moderne notariswoning. Of heeft u liever een moderne vrijstaande villa? Hako Bouw heeft voor alle woonwensen een aantal vrijstaande woningtypen ontwikkeld. U kunt bij ons kiezen uit verschillende bouwstijlen, die variëren van een klassieke tot een eigentijdse vrijstaande woning. Wat voor iedereen geldt, is dat uw vrijstaande woning laten bouwen door Hako Bouw betaalbaar en duurzaam is! Wij vertellen u graag meer over de typen woningen die wij voor u kunnen bouwen.

Welk type vrijstaande woning bouwen?

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw gedroomde vrijstaande woning bouwen. Voor bijzondere woningtypes hebben wij namelijk volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een royale overloop met vide in uw woning? Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en budget centraal.
Voor welk vrijstaande woningtype kunt u bijvoorbeeld kiezen?

Waarom Hako Bouw om uw vrijstaande woning te bouwen?

Bij Hako Bouw staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Daarom zijn wij lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij oppakken, kunt u bij ons vertrouwen op een goede samenwerking, heldere communicatie en een overzichtelijke planning. Onze specialisten stellen graag een duidelijk bouwplan voor u op voor uw vrijstaande woning. Hako Bouw ontzorgt u dus tijdens het hele proces waarin uw vrijstaande woning wordt gebouwd. Maar er is meer. Als u kiest om uw vrijstaande woning door ons te laten bouwen, dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Garantiewoning

Kosten vrijstaande woning bouwen

Wat zijn de kosten voor een vrijstaande woning bouwen? De kosten voor een woning bouwen van elk type houden wij altijd laag; waar in Nederland u ook uw woning wilt laten bouwen. Wij hebben namelijk al een hoop voorwerk verricht! Zo hebben wij een format liggen voor het bouwen van een vrijstaande woning. Wilt u weten wat de totale kosten hiervan bij benadering zijn? Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u in één oogopslag zien wat het kost als wij een nieuwe woning voor u realiseren. Alle kosten voor de bouw zijn hierin opgenomen. Zo komt u straks niet voor ongewenste financiële verrassingen te staan. Nadat u de woningcalculator heeft ingevuld, ontvangt u van ons aansluitend per e-mail een heldere offerte. Hierin zijn ook eventuele bijkomende kosten meegenomen, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte voor uw vrijstaande woning bij Hako Bouw aan!

Meer informatie over vrijstaande woning bouwen

Om heerlijk te kunnen genieten van een vrijstaande woning die helemaal aan uw wensen voldoet, kunt u de bouwspecialisten van Hako Bouw inschakelen. U kunt uw woning laten bouwen in de woningstijl die u wenst. Wij kunnen uw woning bouwen in een specifieke woonstijl. Wilt u bijvoorbeeld een traditionele vrijstaande woning bouwen of juist een luxe villa? Geef uw wensen aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw eigen gedroomde vrijstaande woning op maat. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct