Hako

Villa bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Het bouwen van een villa

Overweegt u een eigen, unieke villa te laten bouwen? Draag deze uitvoerige en vakkundige klus dan over aan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij hebben in samenwerking met Station-D Architects verschillende ontwerpen opgesteld voor bijzondere woningen. Heeft u interesse in een mooi jaren ‘30 huis? Of kijkt u nu al uit naar het wonen in een landelijke T kap of een notariswoning? Wij hebben ook een basisontwerp gecreëerd voor een moderne villa. Wat voor een huis mogen wij, volledig naar uw wensen, voor u bouwen? Maak een afspraak met ons en laat ons uw gewenste villa bouwen.

Laat ons uw woning ontwerpen en bouwen

Als u de realisatie van uw ideale villa aan ons overdraagt, dan wordt u van A tot Z geholpen. Zo bespreken wij eerst met u uw wensen en onze mogelijkheden. Zo komt uiterst organisch een idee tot stand dat haalbaar is, binnen uw budget valt en volledig aan al uw wensen en eisen voldoet.

Wij geven dit idee vorm in een helder schetsontwerp. Wij zoeken vervolgens voor u uit welke vergunningen en voorschriften er voor uw kavel gelden. Tijdens onze tweede samenkomst, werken wij het schetsontwerp uit tot een officieel bouwplan. Hierbij overhandigen wij u meteen een vrijblijvende open begroting, zodat u direct een totaaloverzicht van het gehele project heeft.

Villa bouwen

Ontdek wat er moet gebeuren alvorens we gaan bouwen

Nadat u ons bouwplan voor uw villa en de begroting heeft goedgekeurd, kunnen we nog niet meteen met het bouwen beginnen. Wees gerust, om het u zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken, halen wij u graag alle werkzaamheden uit handen. Zo moet het bouwplan voorgedragen worden aan de gemeente. Dit doen wij graag voor u.

Ook moeten de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten op tijd en volgens de juiste wijze ingediend worden. Laat dat maar aan ons over. Terwijl wij deze werkzaamheden voor u verrichten, geven wij u graag de tijd en ruimte om alvast uw favoriete materialen voor uw droomhuis uit te zoeken. Denk aan het sanitair, de tegels, de stenen, etc. Heeft u interesse in onze complete aanpak? Plan vandaag een kennismakingsgesprek met ons in!

Villa bouwen

Schakel ons in en laat ons uw ideale villa bouwen

Geniet u inmiddels ook al zo van het idee straks in uw, deels eigen ontwerpen, unieke villa te wonen?

Maak direct een afspraak met ons en laat ons weten hoe uw droomhuis er uit ziet. Dan zorgen wij ervoor dat wij deze in een korte tijd, binnen uw budget en volledig naar uw wensen realiseren.

U bereikt ons door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl.

Wij horen graag wat voor een bijzondere villa wij mogen bouwen voor u!