Moderne villa bouwen
in Rotterdam of Utrecht

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u de mooiste en meest moderne villa laten bouwen in Rotterdam of Utrecht? Dan gaat u naar Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van woningen in verschillende bouwstijlen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende basisontwerpen, die u vervolgens laat aanpassen aan uw wensen. Ontdek snel de mogelijkheden voor het laten bouwen van de villa van uw dromen in Utrecht of Rotterdam!

Informatie opvragen?

hako mensen

Een moderne villa laten bouwen in Rotterdam of Utrecht met goede begeleiding

Bij het bouwen van een moderne woning is het belangrijk dat u de juiste begeleiding krijgt. Daarom helpen we u bij elke stap, van de eerste plannen tot aan de oplevering van uw huis. Hierbij zorgen we altijd voor heldere afspraken, zodat u te allen tijde weet wat u te wachten staat. Daarbij stellen we ook een duidelijke prijsofferte op. Zo staat u nooit voor onverwachte verrassingen.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Bouw met de juiste vergunningen

Wanneer u een moderne villa in Rotterdam of Utrecht gaat laten bouwen, is het noodzakelijk om over de juiste vergunningen te beschikken. Daarom zoeken we voor u uit welke bouwvoorschriften en vergunningen nageleefd moeten worden voor uw bouwkavel. Op die manier wordt u volledig ontzorgd en kunt u zorgeloos de materialen voor uw villa uitzoeken.

Plan een ori├źntatiegesprek in

Wilt u graag starten met het laten bouwen van een moderne villa in Rotterdam of Utrecht? Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl en plan een afspraak in met de vakmensen van ons bouwbedrijf. Wanneer u eerst een beter beeld wilt van onze werkzaamheden, bekijkt u gerust onze eerdere projecten. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.