Villa bouwen

Het bouwen van een villa

Overweegt u een eigen, unieke villa te laten bouwen? Draag deze uitvoerige en vakkundige klus dan over aan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij hebben in samenwerking met Station-D Architects verschillende ontwerpen opgesteld voor bijzondere woningen. Heeft u interesse in een mooi jaren ‘30 huis? Of kijkt u nu al uit naar het wonen in een landelijke T kap of een notariswoning? Wij hebben ook een basisontwerp gecreëerd voor een moderne villa. Wat voor een huis mogen wij, volledig naar uw wensen, voor u bouwen? Maak een afspraak met ons en laat ons uw gewenste villa bouwen.

Informatie opvragen?  Laat ons uw woning ontwerpen en bouwen

  Als u de realisatie van uw ideale villa aan ons overdraagt, dan wordt u van A tot Z geholpen. Zo bespreken wij eerst met u uw wensen en onze mogelijkheden. Zo komt uiterst organisch een idee tot stand dat haalbaar is, binnen uw budget valt en volledig aan al uw wensen en eisen voldoet. Wij geven dit idee vorm in een helder schetsontwerp. Wij zoeken vervolgens voor u uit welke vergunningen en voorschriften er voor uw kavel gelden. Tijdens onze tweede samenkomst, werken wij het schetsontwerp uit tot een officieel bouwplan. Hierbij overhandigen wij u meteen een vrijblijvende open begroting, zodat u direct een totaaloverzicht van het gehele project heeft.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  De voordelen van Hako Bouw

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming vanzelfsprekend.

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Uw eigen woning berekenen
  • Scherp geprijsd
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Diverse basisontwerpen
  • Woongarantie

  Ontdek wat er moet gebeuren alvorens we gaan bouwen

  Nadat u ons bouwplan voor uw villa en de begroting heeft goedgekeurd, kunnen we nog niet meteen met het bouwen beginnen. Wees gerust, om het u zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken, halen wij u graag alle werkzaamheden uit handen. Zo moet het bouwplan voorgedragen worden aan de gemeente. Dit doen wij graag voor u. Ook moeten de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten op tijd en volgens de juiste wijze ingediend worden. Laat dat maar aan ons over. Terwijl wij deze werkzaamheden voor u verrichten, geven wij u graag de tijd en ruimte om alvast uw favoriete materialen voor uw droomhuis uit te zoeken. Denk aan het sanitair, de tegels, de stenen, etc. Heeft u interesse in onze complete aanpak? Plan vandaag een kennismakingsgesprek met ons in!

  Schakel ons in en laat ons uw ideale villa bouwen

  Geniet u inmiddels ook al zo van het idee straks in uw, deels eigen ontwerpen, unieke villa te wonen? Maak direct een afspraak met ons en laat ons weten hoe uw droomhuis er uit ziet. Dan zorgen wij ervoor dat wij deze in een korte tijd, binnen uw budget en volledig naar uw wensen realiseren. U bereikt ons door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. Wij horen graag wat voor een bijzondere villa wij mogen bouwen voor u!

  Villa bouwen Hakobouw

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct