Hako

Verbouw

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Uw woning verbouwen met een aanbouw, dakopbouw, dakraam of dakkapel

Bouw- en aannemingsbedrijf Hako Bouw heeft veel ervaring op het gebied van verbouwingen en/of aanpassingen aan de woning. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestaande woning uit te breiden:

Aanbouw

Aanbouw

De meest voorkomende uitbreiding aan een woning is een vergunningsvrije aanbouw. Uitbouwen tot twee en halve meter uit de achtergevel is vergunningsvrij. Een vergunningsvrije aanbouw is op korte termijn te realiseren.

De nieuwe achtergevel kunt u op vele manieren uit laten voeren, zodat er altijd een passende invulling te vinden is. Ook een glasdakconstructie over de laatste meter van de aanbouw behoort tot de mogelijkheden, waardoor u minder licht kwijt raakt in de huidige ruimte.

Lees meer

Dakopbouw

Dakopbouw

Mensen stellen op den duur nieuwe eisen aan hun woning. Veel woningen hebben twee slaapkamers. Dat is vaak ruim voldoende. Maar als u aan kinderen denkt, dan wordt dat al snel wat krap. In zo’n geval is een dakopbouw ideaal.

U breidt zo uw woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, uw woning wordt simpelweg meer waard.

Lees meer

Dakopbouw

Dakkapel (zolderverbouwing)

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte op de zolderverdieping, t.b.v. een extra kamer.In alle maten, uitvoeringen en afwerkingen kunnen wij op iedere woning dakkapellen plaatsen.
Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden van de zolder compleet afgewerkt uitvoeren. Een dakkapel wordt door ons in één dag geplaatst. (excl. binnen afwerking)

Lees meer

Vergunning & ontwerp

Naast de uitvoering kunnen wij u ook begeleiden bij het maken van goede bouwtekeningen, het uitwerken van een passende concept en het eventueel aanvragen van de bouwvergunning.