VERBOUW

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

UW WONING VERBOUWEN MET EEN AANBOUW, DAKOPBOUW, DAKRAAM OF DAKKAPEL

Bouw- en aannemingsbedrijf Hako Bouw heeft veel ervaring op het gebied van verbouwingen en/of aanpassingen aan de woning. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestaande woning uit te breiden:

Informatie opvragen?

hako mensen

AANBOUW

De meest voorkomende uitbreiding aan een woning is een vergunningsvrije aanbouw. Uitbouwen tot twee en halve meter uit de achtergevel is vergunningsvrij. Een vergunningsvrije aanbouw is op korte termijn te realiseren.

De nieuwe achtergevel kunt u op vele manieren uit laten voeren, zodat er altijd een passende invulling te vinden is. Ook een glasdakconstructie over de laatste meter van de aanbouw behoort tot de mogelijkheden, waardoor u minder licht kwijt raakt in de huidige ruimte.

Lees meer

DAKOPBOUW

Mensen stellen op den duur nieuwe eisen aan hun woning. Veel woningen hebben twee slaapkamers. Dat is vaak ruim voldoende. Maar als u aan kinderen denkt, dan wordt dat al snel wat krap. In zo’n geval is een dakopbouw ideaal.

U breidt zo uw woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, uw woning wordt simpelweg meer waard.

Lees meer

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DAKKAPEL (ZOLDERVERBOUWING)

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte op de zolderverdieping, t.b.v. een extra kamer.In alle maten, uitvoeringen en afwerkingen kunnen wij op iedere woning dakkapellen plaatsen.
Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden van de zolder compleet afgewerkt uitvoeren. Een dakkapel wordt door ons in één dag geplaatst. (excl. binnen afwerking)

Lees meer

 

VERGUNNING & ONTWERP

Naast de uitvoering kunnen wij u ook begeleiden bij het maken van goede bouwtekeningen, het uitwerken van een passende concept en het eventueel aanvragen van de bouwvergunning.