UITBOUW

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

EEN UITBOUW AAN UW WONING LAAT U PLAATSEN DOOR HAKO BOUW MONTFOORT

Gaan we verhuizen of verbouwen? U woont naar uw zin, de woonlasten zijn te overzien, maar u wilt toch graag meer woonruimte?

Met een uitbouw creëert u relatief snel en eenvoudig extra woonruimte en ook niet onbelangrijk, uw woning wordt simpelweg meer waard. In alle maten, uitvoeringen en stijlen kunnen wij aan iedere woning een uitbouw plaatsen.

Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden compleet afgewerkt uitvoeren.

Informatie opvragen?

hako mensen

KWALITEIT EN GARANTIES

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het aanbouwen en uitbouwen van woningen. Uw wensen staan centraal en u bent door de Verbouwgarantie van Bouwgarant verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DE BOUW VAN EEN AANBOUW IS VAKMANSCHAP

Een uitbouw moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering.

Ieder huis is anders daarom maken wij op elke woning een passend ontwerp met bouwtekeningen, geven u advies,bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk open begroting.

Wij hebben gedreven en toegewijde vakmensen in dienst. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u een kwalitatieve uitbouw.

UITBOUWEN BIJ HAKO BOUW MONTFOORT

  • KWALITEIT
  • BETROUWBAARHEID
  • BOUWGARANT

Voor meer informatie over uitbouwen kunt u contactformulier invullen. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Ook bent u van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze vestiging aan de 5e Garnizoensdok 7 in Nieuwegein voor een kennismakingsgesprek of om vrijblijvend te oriënteren en u te laten adviseren in onze architectenkamer.