Hako

Uitbouw

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een uitbouw aan uw woning laat u plaatsen door Hako Bouw Montfoort

Gaan we verhuizen of verbouwen? U woont naar uw zin, de woonlasten zijn te overzien, maar u wilt toch graag meer woonruimte?

Met een uitbouw creƫert u relatief snel en eenvoudig extra woonruimte en ook niet onbelangrijk, uw woning wordt simpelweg meer waard. In alle maten, uitvoeringen en stijlen kunnen wij aan iedere woning een uitbouw plaatsen.

Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden compleet afgewerkt uitvoeren.

Uitbouw

Kwaliteit en garanties

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het aanbouwen en uitbouwen van woningen. Uw wensen staan centraal en u bent door de Verbouwgarantie van Bouwgarant verzekerd van uitstekende kwaliteit.

De bouw van een aanbouw is vakmanschap

Een uitbouw moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering.

Ieder huis is anders daarom maken wij op elke woning een passend ontwerp met bouwtekeningen, geven u advies,bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk open begroting.

Wij hebben gedreven en toegewijde vakmensen in dienst. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u een kwalitatieve uitbouw.

Uitbouwen bij Hako Bouw Montfoort

  • KWALITEIT
  • BETROUWBAARHEID
  • BOUWGARANT

Voor meer informatie over uitbouwen kunt u contactformulier invullen. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Ook bent u van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze vestiging aan de 5e Garnizoensdok 7 in Nieuwegein voor een kennismakingsgesprek of om vrijblijvend te oriƫnteren en u te laten adviseren in onze architectenkamer.

Laat uw uitbouw plaatsen door uw Bouwgarant aannemer Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw