TEGELVLOER, BADKAMER
EN TOILET

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

TEGELVLOER, BADKAMER EN TOILET RENOVATIE

Voor het uitvoeren van een tegelvloer,badkamer of toilet renovatie kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Wij werken samen met tegel en sanitair leveranciers waar u van harte welkom bent in één van de Showrooms. Alle bezichtingen zullen uitsluitend op afspraak worden gemaakt. Hierdoor kunt u de best mogelijke service verwachten.

Tijdens deze afspraak bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden en vertalen dit naar een ontwerp op maat. Natuurlijk is een standaard oplossing mogelijk, maar we kijken ook graag hoe het nèt even anders kan. Een op maat gemaakt ontwerp voegt iets persoonlijks toe aan de basis van uw woning. Rekening houdend met uw budget en wat technisch mogelijk is, proberen we zoveel mogelijk uw wensen te verwezenlijken. Nadat alles besproken is en er een ontwerp tot stand is gekomen waar u tevreden over bent, ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte.

Informatie opvragen?

hako mensen

INFREZEN VLOERVERWARMING

Infrezen (wanneer cementdekvloer aanwezig is) Als er in uw woning al een dekvloer zit, kan de vloerverwarming het beste worden ingefreesd. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde machine worden door middel van diamantzaagbladen sleuven van 17 mm diep, stofvrij, in de cementdekvloer gefreesd. Het gruis wordt opgevangen in handelbare zakken en kan zo worden afgevoerd.

Het voordeel van dit systeem is dat de vloerverwarming snel en efficiënt in gebruik is, doordat de vloerverwarmingsslang direct aan het oppervlak ligt. Hierdoor reageert het systeem snel, wat bij hoofdverwarming in voor en najaar
een groot voordeel is.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DE VOORDELEN VAN INFREZEN ZIJN

  • Vrijwel altijd mogelijk zonder het uitbreken van de vloer
  • Geen werking van de vloer door dilatatiewerking van de sleuven
  • Het systeem reageert snel op wijzigingen van temperatuurvraag
  • De vloer is na 1 dag geschikt voor definitieve afwerking
  • Geen verhoging van de werkvloer

Alle systemen worden in een slakkenhuispatroon gelegd, waarbij de af- en aanvoerleidingen altijd naast elkaar komen te liggen. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de vloer. De kans op schade door thermische spanning is minimaal.