Standaardhuis bouwen

STANDAARDHUIS BOUWEN

Hoewel er mensen zijn die graag een unieke woning willen, zijn er ook velen die liever een standaardhuis laten bouwen. Behoort u tot die laatste groep? Ontdek dan wat Hako Bouw voor u kan betekenen. Wij helpen u graag aan een standaardwoning die van alle gemakken voorzien is.

Informatie opvragen?  EEN STANDAARDHUIS LATEN BOUWEN VOLGENS EEN BASISONTWERP

  Omdat wij gebruikmaken van basisontwerpen, is het heel eenvoudig om een standaardhuis voor u te bouwen. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om aanpassingen aan te dragen voor het basisontwerp. Hierbij speelt uw budget een belangrijke rol; een ontwerp op maat kost vanzelfsprekend meer dan een basisontwerp. Is het ontwerp geheel naar wens? Dan gaat het traject de volgende fase in: het plan voorleggen aan de gemeente en de bouwvergunningen aanvragen. Dit doen wij allemaal voor u. Is alles in orde? Dan kunnen we beginnen met het bouwen van uw standaardhuis!

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  LAAT EEN ONTWERP SAMENSTELLEN

  Bent u overtuigd van onze mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw en wilt u graag een standaardhuis laten bouwen door ons bouwbedrijf? Ga dan in gesprek met onze professionals over het samenstellen van een ontwerp voor uw woning. Heeft u vragen over de ontwerpen of over onze dienstverlening? Stel ze dan door te bellen naar 030 6080099 of door een e-mail te sturen naar verkoop@hakobouw.nl.

  WERKGEBIED

  Bekijk ons portfolio van recent uitgevoerde verbouwings- en nieuwbouwopdrachten.

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar voornamelijk in de provincies Utrecht en Zuid Holland. In plaatsen zoals Oudewater, Utrecht, De Meern, Woerden, Vleuten, Montfoort, Linschoten, Apeldoorn, Amersfoort, Harmelen, Nijkerk, Maarssen en Lopik.

  WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

  Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

  Standaardhuis laten bouwen

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct