Standaardhuis
bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Hoewel er mensen zijn die graag een unieke woning willen, zijn er ook velen die liever een standaardhuis laten bouwen. Behoort u tot die laatste groep? Ontdek dan wat Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw voor u kan betekenen. Wij helpen u graag aan een standaardwoning die van alle gemakken voorzien is.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een standaardhuis laten bouwen volgens een basisontwerp

Omdat wij gebruikmaken van basisontwerpen, is het heel eenvoudig om een standaardhuis voor u te bouwen. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om aanpassingen aan te dragen voor het basisontwerp. Hierbij speelt uw budget een belangrijke rol; een ontwerp op maat kost vanzelfsprekend meer dan een basisontwerp. Is het ontwerp geheel naar wens? Dan gaat het traject de volgende fase in: het plan voorleggen aan de gemeente en de bouwvergunningen aanvragen. Dit doen wij allemaal voor u. Is alles in orde? Dan kunnen we beginnen met het bouwen van uw standaardhuis!

Laat een ontwerp samenstellen

Bent u overtuigd van onze mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw en wilt u graag een standaardhuis laten bouwen door ons bouwbedrijf? Ga dan in gesprek met onze professionals over het samenstellen van een ontwerp voor uw woning. Heeft u vragen over de ontwerpen of over onze dienstverlening? Stel ze dan door te bellen naar 030 6080099 of door een e-mail te sturen naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING