Hako

Service & onderhoud

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een eigen huis of uw vastgoedportefeuille vraagt altijd om onderhoud

Uitstel van onderhoud genereert meerkosten. Lichte symptomen van het uitstellen van onderhoud zijn lekkages, houtrot, ruitbreuk en tocht. Door besparen op onderhoud daalt niet alleen de waarde van een woning of vastgoedportefeuille, maar de uiteindelijke kosten voor reparatie zullen deze “besparing” ver overtreffen.

Particulieren

U kunt Bouw- en aannemersbedrijf Hako Bouw benaderen als particulier voor groot en klein onderhoud aan uw woning. Te denken valt aan: het vervangen van vloeren i.v.m. hout- of betonrot, plafonds, kozijnen, boeiboorden, voegwerk, dakkapellen etc.

Wij kunnen u een vrijblijvend onderhoudsplan aanbieden, hierdoor verkeerd uw woning in een perfecte onderhoudstaat en worden de kosten gespreid.

Vastgoed eigenaren

Planmatig onderhoud garandeert de beste prijs/prestatie verhouding van uw vastgoed. Jaarlijkse inspectie met onderhoudsadvies geven een helder beeld van de status van het exterieur van uw opstallen. U kunt ons benaderen voor seriematig onderhoud aan delen van uw vastgoedportefeuille.

Bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen, het plaatsen van dakramen, WMO voorzieningen, vernieuwen van badkamers tot volledige woning mutaties.

Service & Onderhoud

Storingen

Voor storingen zijn we bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 030 6080099 u kunt hier denken aan het openmaken van een deur, lekkage, brandschade, inbraakschade, ruitschade en dergelijke

WMO (Wet Maatschappelijk Ondersteuning)

Voor particulieren en gemeenten voeren wij aanpassingen uit in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Deze individuele voorzieningen omvatten o.a. woningaanpassingen, trapliften, etc.
Als u een handicap hebt, of slecht ter been bent, kunt u veel baat hebben bij een aanpassing van uw woning. U kunt hierbij denken aan een traplift of een douchezitje, maar ook het verwijderen van drempels of het aanpassen van uw keuken of badkamer.