RENOVATIE

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

LAAT UW VASTGOED EN WONING RENOVEREN DOOR HAKO BOUW

Steeds meer overheden, architecten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren leggen zich toe op het renoveren van bestaande woningen en gebouwen. Renovatie is een uitstekend antwoord op de voortdurend veranderende vraag om de gebouwde omgeving aan te passen aan de eisen van de toekomst.

Informatie opvragen?

hako mensen

RENOVATIE IS DE BOUWOPGAVE VAN DE TOEKOMST

Bovendien is renovatie een goede manier om duurzamer met het milieu en spaarzamer met de ruimte om te springen. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is een meedenkend bouwpartner die u informeert en ondersteunt van het ontwerp tot realisatie om samen met de opdrachtgever een geslaagde renovatie neer te zetten.

Kunststof kozijnen zijn steeds populairder, mede omdat ze tegenwoordig qua uitstraling niet van hout zijn te onderscheiden en bijna alle Nederlandse raamtypes mogelijk zijn. Kunststof kozijnen zijn daarbij ook vaak het voordeligst en bovendien onderhoudsarm, u hoeft ze nooit te schilderen.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

TEGELVLOER, BADKAMER EN TOILET RENOVATIE

Wanneer u plannen heeft om te gaan verhuizen of verbouwen, vindt u misschien dat in het totaalplaatje een nieuwe woonkamervloer, badkamer of toilet hoort. Ook kan het dat u de huidige situatie wilt renoveren omdat deze niet meer voldoet aan uw wensen en eisen of gewoon weg uit de tijd is.

Lees meer