Hako

Renovatie

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Laat uw vastgoed en woning renoveren door Hako Bouw

Steeds meer overheden, architecten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren leggen zich toe op het renoveren van bestaande woningen en gebouwen. Renovatie is een uitstekend antwoord op de voortdurend veranderende vraag om de gebouwde omgeving aan te passen aan de eisen van de toekomst.

Renovatie

Renovatie is de bouwopgave van de toekomst

Bovendien is renovatie een goede manier om duurzamer met het milieu en spaarzamer met de ruimte om te springen. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw B.V. is een meedenkend bouwpartner die u informeert en ondersteunt van het ontwerp tot realisatie om samen met de opdrachtgever een geslaagde renovatie neer te zetten.

Kunststof kozijnen zijn steeds populairder, mede omdat ze tegenwoordig qua uitstraling niet van hout zijn te onderscheiden en bijna alle Nederlandse raamtypes mogelijk zijn. Kunststof kozijnen zijn daarbij ook vaak het voordeligst en bovendien onderhoudsarm, u hoeft ze nooit te schilderen.

Tegelvloer, badkamer en toilet renovatie

Wanneer u plannen heeft om te gaan verhuizen of verbouwen, vindt u misschien dat in het totaalplaatje een nieuwe woonkamervloer, badkamer of toilet hoort. Ook kan het dat u de huidige situatie wilt renoveren omdat deze niet meer voldoet aan uw wensen en eisen of gewoon weg uit de tijd is.

Lees meerĀ