PROJECTONTWIKKELING
UTRECHT

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

UW BETROUWBARE PARTNER IN PROJECTONTWIKKELING UTRECHT

Als u een betrouwbare partner zoekt in projectontwikkeling in Utrecht, dan bent u bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw aan het juiste adres. Als ervaren projectontwikkelaar zijn wij in staat met diverse regels en eisen rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de wensen van opdrachtgevers, kopers of huurders. Ons doel is altijd het afleveren van de juiste kwaliteit. Het is daarom dat we betreft projectontwikkeling in en om Utrecht al een prima reputatie hebben opgebouwd. Naast kwaliteit staat ons bouwbedrijf garant voor duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en een effectieve samenwerking met opdrachtgevers en instanties. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw en woningbouw. Daarnaast verrichten wij ook service & onderhoud, utiliteitsbouw en renovatie voor gemeentes, architecten, woningbouwverenigingen, particulieren en bedrijven.

Informatie opvragen?

hako mensen

ONZE WERKWIJZE BIJ PROJECTONTWIKKELING UTRECHT

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw neemt projectontwikkeling in Utrecht zeer serieus. Aangezien wij een reputatie hoog te houden hebben, pakken wij elk project secuur en zorgvuldig aan. Allereerst is het belangrijk dat we in kaart hebben wat de wensen van de opdrachtgevers, kopers en huurders zijn en hoe we hierin tegemoet kunnen komen. Ons contact met opdrachtgevers verloopt altijd met een duidelijke en directe vorm van communicatie. Daarnaast richten wij ons op een efficiënte bedrijfsvoering en besteden we veel aandacht aan het selecteren van onze partners. Aangezien een goed contact met de gemeente van groot belang is, zullen wij hier veel aandacht aan besteden en een goed contact trachten te realiseren door duidelijk en direct overleg. Tijdens de voorbereidingen en uitvoering van uw bouwproject, zorgen we er ook voor dat we de gezamenlijke leefomgeving niet uit het oog verliezen.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

WANNEER KIEZEN VOOR ONZE PROJECTONTWIKKELING IN UTRECHT

U kunt bij ons aankloppen voor projectontwikkeling in Utrecht, wanneer het gaat om kleinschalige projecten waar grotere projectontwikkelaars geen rendement kunnen behalen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden en woningen. Zo hebben we veel ervaring met nieuwbouw en woningbouw voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties. U kunt ons ook benaderen voor inbreilocaties en voor aanpassingen aan bestaand onroerend goed. Waar nodig kunnen wij bij deze bestaande panden een nieuwe functie toekennen aan het gebouw.

BEL ONS VOOR UW PROJECTONTWIKKELING IN UTRECHT

Wilt u uw projectontwikkeling in Utrecht in ervaren en betrouwbare handen overlaten? Neem dan met ons contact op. Uiteraard is het mogelijk om eerst een offerte aan te vragen zodat u de kosten in kaart kunt brengen. De prijs opvragen is geheel vrijblijvend en we sturen de offerte altijd binnen een korte termijn. Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact op via: 030-6080099 of via: verkoop@hakobouwmontfoort.nl.