Prefab woning

Prefab woning bouwen met Hako Bouw

Als u plannen heeft om tegen zo weinig mogelijk kosten een nieuwe woning te (laten) bouwen, dan is een prefab woning bouwen financieel de beste optie. Een prefab woning bouwen is misschien niet de eerste mogelijkheid die u te binnen schiet voor de bouw van een nieuwe woning. Toch laten veel mensen inmiddels een prefab woning bouwen. Belangrijk voordeel van een prefab huis bouwen zijn namelijk de veel geringere kosten dan bij de oude manier van een woning bouwen. Bij Hako Bouw kunt u terecht voor het bouwen van een prefab woning in diverse woningtypen. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden die we u bieden? U leest op deze pagina meer over een goedkope prefab woning bouwen en wat dan die geringe kosten zijn. U kunt hiervoor natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning is opgebouwd uit vooraf gefabriceerde materialen. Zie het als een bouwpakket, maar dan voor uw nieuwe woning. Of u nu een villa wilt bouwen, een rijtjeshuis, een bungalow of een tweekapper; deze woningen zijn allemaal prefab verkrijgbaar. En dat maakt een prefab woning bouwen voordelig in prijs. Afzonderlijke onderdelen van de woning worden vooraf in een fabriek gemaakt (geprefabriceerd) om ze vervolgens op de bouwplaats in elkaar te zetten. Prefab woningonderdelen zijn bijvoorbeeld vloeren, wanden, het dak en eventuele dakkapellen. Soms noemt men een goedkope prefab woning overigens ook cataloguswoning.

Welk woningtype prefab bouwen?

Welk prefab woning heeft uw voorkeur? De ene persoon is helemaal weg van een landelijke T-kap, de andere kiest juist voor een moderne notariswoning. Hako Bouw heeft hiervoor een aantal prefab woningtypen ontwikkeld. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende bouwstijlen, van klassiek tot eigentijds. En uw prefab huis laten bouwen door Hako Bouw is zeer betaalbaar en duurzaam. Dankzij onze ingenieuze aanpak in prefab bouwen kunnen wij uw gedroomde woning bouwen. Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en beschikbare budget centraal. Welk type prefab woning vindt u mooi?

Wat maakt een prefab woning bouwen goedkoper?

Een prefab woning bouwen is vaak plusminus 25% goedkoper dan op de ‘oude’ manier en woning laten bouwen. Dat prijsvoordeel zit hem voornamelijk in het gebruik van de voorgefabriceerde materialen. Uiteraard loopt de prijs wel iets op als u veel specifieke wensen heeft ten aanzien van de prefab woning. Bij een prefab woning bouwen worden namelijk veel standaard maten gebruikt. Dat houdt de prijs in principe dus laag.

Goedkope prefab woning prijs berekenen

Als u ons inschakelt om een goedkope prefab woning te bouwen, is dat veel voordelige dan bij menig ander bouwbedrijf of dure architect. Wij houden de kosten laag en vragen nooit astronomische bedragen voor de bouw van uw nieuwe prefab huis. Om die reden hebben wij een aantal woning formats liggen voor diverse typen prefab woningen en kunt u kiezen voor een traditionele woning, een moderne woning, een herenhuis, een klassieke of een moderne notariswoning, een moderne villa of een landelijke woning.

Woning calculator gebruiken voor prijs berekenen

Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u eenvoudig de prefab woning prijs berekenen. In deze berekening zijn alle kosten voor de bouw opgenomen. Zo wordt u nooit met onverwachte kosten geconfronteerd. Wij vragen u wel eerst om een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef daarbij direct aan of u bijkomende zaken, zoals de grondprijs en tuinaanleg, meegenomen wilt hebben. Wij sturen u aansluitend een e-mail met daarin een heldere offerte. In deze offerte staan ook eventuele bijkomende kosten vermeldt, bijvoorbeeld van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag meteen die offerte aan!

Waarom Hako Bouw voor uw prefab huis?

Bij Hako Bouw staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Daarom zijn wij lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij uitvoeren, kunt u vertrouwen op goede samenwerking, heldere communicatie en een overzichtelijke planning. Onze specialisten stellen graag een duidelijk bouwplan op om uw goedkope prefab woning te bouwen. Kortom; als u kiest om Hako Bouw uw prefab woning te laten bouwen, profiteert u van:

✔ Heldere afspraken

✔ Betrouwbaarheid

✔ Kwaliteit

✔ Mooie basisontwerpen

✔ Zelf uw woning berekenen

✔ Garantiewoning

Meer informatie over een prefab woning bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van de prefab woning van uw wensen, kunt u de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaande prefab woning of voor een moderne prefab villa? Geef uw wensen aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw maatwerk woning. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct