Prefab huis bouwen

Prefab huis bouwen met Hako Bouw

Heeft u plannen om een nieuwe woning te (laten) bouwen? Dan is een prefab huis bouwen misschien een goede optie voor u. Een prefab huis is wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u zich op een nieuwe woning oriënteert. Maar onderzoeken of een prefab huis bij u past, is zeker de moeite waard. Het belangrijkste voordeel van een prefab huis is dat de kosten aanzienlijke lager zijn dan bij een gebruikelijk nieuw te bouwen woning. Of een prefab huis echt iets voor u is, hangt helemaal af van uw woonwensen en -eisen. Bij Hako Bouw kunt u terecht voor het bouwen van een prefab huis in diverse woningtypen. Ben u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? U leest meer over een prefab huis bouwen en wat de kosten zijn op deze pagina. U kunt hiervoor natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Wat is een prefab huis?

Een prefab huis is een huis dat is opgebouwd uit vooraf gefabriceerde materialen. U kunt het zien als een bouwpakket, maar dan voor een nieuwe woning. Of u nu een villa wilt bouwen, een rijtjeshuis, een bungalow of een tweekapper; al deze huizen kunnen we prefab bouwen. Alle onderdelen van het huis worden dus eerst in een fabriek gemaakt om ze vervolgens op de bouwplaats zelf in elkaar te zetten. Bij de afzonderlijke woningonderdelen kunt u bijvoorbeeld denken aan de vloeren, de wanden, het dak en de eventuele dakkapellen. In sommige gevallen wordt een prefab huis ook wel een cataloguswoning genoemd.

Welk woningtype prefab bouwen?

Welk type prefab woning uw voorkeur heeft, is natuurlijk een kwestie van smaak. De één is weg van een landelijke T-kap, de ander van een moderne notariswoning. Hako Bouw heeft een aantal prefab woningtypen ontwikkeld. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende bouwstijlen, van klassiek tot eigentijds. En uw prefab huis laten bouwen door Hako Bouw is zeer betaalbaar en duurzaam. Dankzij onze ingenieuze aanpak in prefab bouwen kunnen wij voor u uw gedroomde woning bouwen. Voor bijzondere woningtypes hebben wij namelijk volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en budget centraal. Welk type prefab te bouwen huis heeft uw voorkeur?

Is een prefab huis bouwen goedkoper?

U kunt ervan uitgaan dat een prefab huis bouwen in de meeste gevallen ongeveer 25% goedkoper is dan ‘gewoon’ een huis laten bouwen. Maar dat is uiteraard dan zonder bijzondere en/of specifieke eisen aan de woning. Bij een prefab huis wordt namelijk veel gebruik gemaakt van standaard maten.

Prefab woning prijs berekenen

Als u ons inschakelt voor de bouw van uw nieuwe prefab woning, kost dit u stukken minder dan bij een ander bouwbedrijf of via een dure architect. Wij houden de kosten laag en vragen geen astronomische bedragen voor de bouw van uw nieuwe prefab huis. Zo hebben wij formats liggen voor diverse typen prefab woningen, zoals een moderne woning, een riante notariswoning, een moderne notariswoning en een landelijke woning.

Woningcalculator

Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u in één oogopslag de prijs berekenen van uw prefab huis als wij deze voor u realiseren. In deze prijsberekening zijn alle kosten voor de bouw opgenomen. Zo komt u straks niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Wij vragen u eerst een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef direct aan of u bijkomende zaken meegenomen wilt hebben in deze begroting, zoals met de kosten voor grondprijs, notaris, tuinaanleg, inrichting, badkamer, keuken, toilet en vloer en wandafwerking (behang en vloerbedekking).
U ontvangt van ons vervolgens per e-mail een heldere offerte voor het prefab huis van uw voorkeur. In deze offerte nemen wij ook eventuele bijkomende kosten mee, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte aan!

Waarom Hako Bouw voor uw prefab huis?

Bij Hako Bouw staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Daarom zijn wij lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij oppakken, kunt u bij ons vertrouwen op een goede samenwerking, heldere communicatie en een overzichtelijke planning. Onze specialisten stellen graag een duidelijk bouwplan voor u op voor uw prefab woning. Hako Bouw ontzorgt u dus tijdens het hele proces waarin uw huis wordt gebouwd. Maar er is meer. Als u kiest om uw prefab huis door ons te laten bouwen, dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Garantiewoning

Meer informatie over prefab huis bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van een prefab huis dat helemaal naar uw woonwensen is gebouwd, kunt u de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Wij hebben diverse prefab huizen in verschillende woningstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaande woning of voor een luxe villa? Geef uw wensen aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw eigen gedroomde prefab woning op maat. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct