Open huis Meteren

Recentelijk heeft Hako Bouw deze moderne notariswoning opgeleverd in Meteren, dit ligt tussen Utrecht en Den Bosch. In samenwerking met onze opdrachtgever organiseren we een open huis. Ditmaal is het huis gereed, de tuin klaar, de woning ingericht en wordt het bewoond! Deze unieke gelegenheid kan u niet aan u voorbij laten gaan. U krijgt de kans om deze volledig ingerichte woning van binnen en van buiten te ervaren, kennis te maken met Hako Bouw en zelfs vragen te stellen aan de opdrachtgever zelf.

Datum en tijd
Dinsdag 7 december 2021 tussen 15:00 en 19:00 uur

Goede gezondheid
Hako Bouw organiseert graag het Open Huis en wil daarbij aandacht besteden aan ieders gezondheid. De dan geldende generieke kaders van het RIVM worden gevolgd (met aandacht voor o.a. het aantal gelijktijdige bezoekers). Voor deelname aan het open huis dient u zich in te schrijven door uw naam, adres en telefoonnummer door te geven en aangeven of u met 1 of 2 personen komt.

Inschrijven
Inschrijven* kan door Hako Bouw te e-mailen. Aansluitend ontvangt u een inschrijfbevestiging en een week voorafgaand aan het open huis ontvangt u van ons een herinnering met daarin de adresgegevens van het open huis.

*Bij inschrijving geeft u Hako Bouw toestemming om uw gegevens te verwerken, zodat naar aanleiding van uw bezoek contact opgenomen kan worden.

Home / Open huis Meteren

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct