NOTARISWONING ONTWERP

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

HEEFT U INTERESSE IN EEN NOTARISWONING?

Laat de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw de notariswoning van uw dromen bouwen. Dan geniet u in no-time en binnen uw budget van een riante woning. Voor diverse woningen hebben wij een basisontwerp opgesteld. Wij horen graag van u hoe u dit ontwerp wilt aanpassen aan uw wensen. Kies ook voor zo’n uniek, persoonlijk droomhuis. Laat ons voor deze notariswoning het ontwerp én de bouw verzorgen.

Informatie opvragen?

hako mensen

LAAT EEN NOTARISWONING BOUWEN MET AUTHENTIEKE MATERIALEN

Samen met de architecten van Station-D Architects hebben wij voor bijzondere woningtypes enige basisontwerpen gecreëerd. Eén van deze ontwerpen is de notariswoning. Deze kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. We hebben ervoor gezorgd dat de woning desgewenst op een relatief eenvoudige en vergunning vrije manier kan worden vergroot. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met vide. Uiteraard kan ons basisontwerp van A tot Z aangepast worden op uw eigen wensen en budget. Daarbij zorgen we voor een duidelijk overzicht van de prijzen voor uw notaris woning.

 

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

GENIET VAN EEN ONTWERP VOLGENS UW WENSEN

Weet u al hoe uw gewenste woning eruitziet? Heeft deze bijvoorbeeld een uitbouw, veranda of vrijstaande garage? Wij kunnen al uw wensen voor u verwezenlijken. Afzonderlijk, maar ook in combinatie met elkaar. Geef in ons eerste gesprek aan ons door wat u precies wilt. Dan stellen wij naar aanleiding daarvan een schetsontwerp op. In ons volgende gesprek werken we onze plannen nog verder uit, totdat er een haalbaar en helder bouwplan op tafel ligt. Ook ontvangt u een vrijblijvende open begroting van ons. Zo weet u exact wat te verwachten. Om u meer inzicht te geven in de prijzen heeft Hako Bouw de woningcalculator ontwikkeld. U berekent hiermee exact wat de kosten zijn voor de bouw van de door u gekozen woning.

LAAT UW BOUWVERGUNNINGEN EN RAPPORTEN AAN ONS OVER

Bent u het eens met ons bouwplan en de prijzen voor het bouwen van een notariswoning? Dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij controleren de voorschriften en vergunning. Wij leggen het ontwerp voor aan de gemeente. Wij testen het plan op de eisen van de welstand. En wij dienen de bouwvergunning en rapporten in. Als dat allemaal voltooid is, kunnen we met de bouw beginnen. Zoek tijdig uit welke materialen (denk aan stenen, tegels en sanitair) u wenst voor het bouwen van uw notariswoning. Dan kunnen wij meteen voor u aan de slag!

 

LAAT ONS VOOR UW GEWENSTE NOTARISWONING HET ONTWERP OPSTELLEN

Heeft u nog wat vragen over onze diensten of onze prijzen? Of wilt u graag een persoonlijk gesprek met ons aangaan? Neem dan contact op met de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw.

Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Dit spannende project begint immers bij een notariswoning ontwerp.