Hako

Notariswoning ontwerp

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Heeft u interesse in een notariswoning?

Laat de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw een notariswoning ontwerp voor u opstellen. Dan geniet u in no-time en binnen uw budget van een riante notariswoning. Voor diverse woningen hebben wij een basisontwerp opgesteld. Wij horen graag van u hoe u dit ontwerp wilt aanpassen aan uw eigen wensen. Alles is mogelijk, niets is standaard. Kies ook voor zo’n uniek, persoonlijk droomhuis. Laat ons voor deze notariswoning het ontwerp én de bouw verzorgen!

Ontdek hoe veelzijdig ons ontwerp is

Samen met de architecten van Station-D Architects hebben wij voor bijzondere woningtypes enige basisontwerpen gecreëerd. Eén van deze ontwerpen is de notariswoning. Deze kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

We hebben ervoor gezorgd dat de woning desgewenst op een relatief eenvoudige en vergunningvrije manier kan worden vergroot. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met vide.

Uiteraard kan ons basisontwerp van A tot Z aangepast worden op uw eigen wensen en budget.

Notariswoning ontwerp

Pas ons ontwerp precies aan zoals u wenst

Weet u al hoe uw gewenste woning eruit ziet? Heeft deze bijvoorbeeld een uitbouw, veranda of vrijstaande garage? Wij kunnen al uw wensen voor u verwezenlijken. Afzonderlijk, maar ook in combinatie met elkaar.

Geef in ons eerste gesprek aan ons door wat u precies wilt. Dan stellen wij naar aanleiding daarvan een schetsontwerp op. In ons volgende gesprek werken we onze plannen nog verder uit, totdat er een haalbaar en helder bouwplan op tafel ligt. Ook ontvangt u een vrijblijvende open begroting van ons. Zo weet u exact wat te verwachten.

Onze aanpak tijdens de bouw

Bent u het eens met ons bouwplan en de begroting? Dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij controleren de voorschriften en vergunning. Wij leggen het ontwerp voor aan de gemeente. Wij testen het plan op de eisen van de welstand. En wij dienen de bouwvergunning en rapporten in. Als dat allemaal voltooid is, kunnen we met de bouw beginnen.

Zoek tijdig uit welke materialen (denk aan stenen, tegels en sanitair) u wenst voor uw notariswoning. Dan kunnen wij meteen voor u aan de slag!

Laat ons voor uw gewenste notariswoning het ontwerp opstellen

Bent u op zoek naar een specialist die een compleet ontwerp voor uw notariswoning kan maken?

Neem dan contact op met de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Dit spannende project begint immers bij een notariswoning ontwerp.