Notariswoning bouwen

Bij interesse in een notariswoning

Zou u graag een traditionele notariswoning willen laten bouwen? Bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam, en dat tegen aantrekkelijke prijzen? Schakel dan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Onze specialisten bouwen graag uw gewenste notariswoning in Amsterdam of Rotterdam en maken hierbij gebruik van betaalbare prijzen. Ons bouwbedrijf werkt namelijk met volledig aanpasbare basisontwerpen voor bijzondere woningtypes. Wij dragen zorg voor zowel het ontwerpen als het bouwen van uw droomhuis. Zo weet u zeker dat uw gewenste notariswoning correct, op tijd, vakkundig en volledig volgens uw wensen gebouwd wordt. Maak direct een afspraak met ons als u ook zo’n riante notariswoning wilt laten bouwen.

Informatie opvragen?  Laat ons het huis van uw dromen bouwen

  Dankzij onze flexibele doch bewezen werkwijze, kunnen wij voor u het huis van uw dromen realiseren. Wij werken namelijk met volledig aanpasbare basisontwerpen voor bijzondere woningtypes. Een notariswoning heeft als duidelijk kenmerk de symmetrische architectuur.

  Denk aan een in het midden geplaatste voordeur en een royale overloop met vide. Ook worden er veel authentieke materialen en details gebruikt. Wij kunnen ons basisontwerp relatief eenvoudig en vergunningsvrij voor u aanpassen en vergroten. Bij elke aanpassing die we maken staan uw wensen en budget centraal.

  Alvorens we beginnen met bouwen

  Voordat we aan de slag gaan op het betreffende kavel, bespreken wij uitvoerig hoe uw gewenste huis eruit ziet. Wilt u uw riante droomhuis bijvoorbeeld uitbreiden met een vrijstaande garage, uitbouw of veranda? Laat het ons weten tijdens ons eerste gesprek.

  Naar aanleiding daarvan stellen wij een schetsontwerp op. Dit ontwerp werken we in ons tweede gesprek verder uit. Zo creëren we een helder en haalbaar bouwplan. Hierbij behoort uiteraard ook een vrijblijvende open begroting. Zo ziet u in één oogopslag wat u van ons mag verwachten, voor welke scherpe prijs.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  De voordelen van Hako Bouw

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Betrouwbaarheid
  • Heldere afspraken
  • Scherpe prijs
  • Kwaliteit
  • Zelf uw woning berekenen
  • Garantiewoning
  • Mooie basisontwerpen

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming een vanzelfsprekendheid.

  Draag de stappen voor de bouw aan ons over

  Als u akkoord geeft op ons bouwplan en de begroting, dan moeten er nog een aantal stappen gezet worden. Draag het volbrengen van deze stappen maar aan ons over, dan weet u zeker dat alles volgens de juiste lijnen gebeurt. Zo controleren wij de eventuele voorschriften en vergunningen, testen we het ontwerp op de eisen van de welstand, leggen we het plan voor bij de gemeente en dienen wij de bouwvergunning en rapporten in. U kunt tijdens deze stappen alvast op zoek gaan naar uw favoriete materialen (stenen, tegels, sanitair, etc.). Vervolgens kunnen we beginnen aan het bouwen van uw unieke notariswoning!

  Schakel ons in en laat ons uw notariswoning bouwen

  Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw unieke, eigen notariswoning? Dan bent u aan het juiste adres bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. De specialisten van dit bewezen bouwbedrijf komen graag uw gewenste notariswoning bouwen.

  Moderne notariswoning bouwen HAKO Bouw

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct