Hako

Notariswoning bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bij interesse in een notariswoning

Wilt u graag een traditionele notariswoning willen laten bouwen? Schakel dan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Wij dragen zorg voor zowel het ontwerpen als het bouwen van uw droomhuis. Zo weet u zeker dat uw gewenste notariswoning correct, op tijd, vakkundig en volledig volgens uw wensen gebouwd wordt. Maak direct een afspraak met ons als u ook zo’n riante notariswoning wilt laten bouwen.

Notariswoning

Laat ons het huis van uw dromen bouwen

Dankzij onze flexibele doch bewezen werkwijze, kunnen wij voor u het huis van uw dromen realiseren. Wij werken namelijk met volledig aanpasbare basisontwerpen voor bijzondere woningtypes. Deze ontwerpen hebben we samen met de architecten van Station-D Architects gecreëerd. Een notariswoning heeft als duidelijk kenmerk de symmetrische architectuur.
Denk aan een in het midden geplaatste voordeur en een royale overloop met vide. Ook worden er veel authentieke materialen en details gebruikt. Wij kunnen ons basisontwerp relatief eenvoudig en vergunningsvrij voor u aanpassen en vergroten. Bij elke aanpassing die we maken staan uw wensen en budget centraal.

Alvorens we beginnen met bouwen

Voordat we aan de slag gaan op het betreffende kavel, bespreken wij uitvoerig hoe uw gewenste huis eruit ziet. Wilt u uw riante droomhuis bijvoorbeeld uitbreiden met een vrijstaande garage, uitbouw of veranda? Laat het ons weten tijdens ons eerste gesprek. Naar aanleiding daarvan stellen wij een schetsontwerp op.

Dit ontwerp werken we in ons tweede gesprek verder uit. Zo creëren we een helder en haalbaar bouwplan. Hierbij behoort uiteraard ook een vrijblijvende open begroting. Zo ziet u in één oogopslag wat u van ons mag verwachten, voor welke scherpe prijs.

Draag de stappen voor de bouw aan ons over

Als u akkoord geeft op ons bouwplan en de begroting, dan moeten er nog een aantal stappen gezet worden. Draag het volbrengen van deze stappen maar aan ons over, dan weet u zeker dat alles volgens de juiste lijnen gebeurt. Zo controleren wij de eventuele voorschriften en vergunningen, testen we het ontwerp op de eisen van de welstand, leggen we het plan voor bij de gemeente en dienen wij de bouwvergunning en rapporten in.

U kunt tijdens deze stappen alvast op zoek gaan naar uw favoriete materialen (stenen, tegels, sanitair, etc.). Vervolgens kunnen we beginnen aan het bouwen van uw unieke notariswoning!

Schakel ons in en laat ons uw notariswoning bouwen

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw unieke, eigen notariswoning? Dan bent u aan het juiste adres bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. De specialisten van dit bewezen bouwbedrijf komen graag uw gewenste notariswoning bouwen.