Een notariswoning laten bouwen
tegen mooie prijzen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u graag een traditionele notariswoning laten bouwen, bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam, en dat tegen aantrekkelijke prijzen? Schakel dan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein in. Wij dragen zorg voor zowel het ontwerpen als de bouw van uw droomhuis. Wij verzekeren u dat uw woning correct, op tijd, vakkundig en volledig volgens uw wensen gebouwd wordt.

Laat ons de notariswoning van uw dromen bouwen tegen aantrekkelijke prijzen

Onze specialisten bouwen graag uw gewenste notariswoning in Amsterdam of Rotterdam en maken hierbij gebruik van betaalbare prijzen. Ons bouwbedrijf werkt namelijk met volledig aanpasbare basisontwerpen voor bijzondere woningtypes. Deze ontwerpen hebben we samen met de architecten van Station-D Architects gecreëerd. Notariswoningen hebben als duidelijk kenmerk de symmetrische architectuur: denk aan een in het midden geplaatste voordeur en een royale overloop met vide. Ook worden er veel authentieke materialen en details gebruikt. Voor ons is het relatief eenvoudig én vergunningsvrij om ons basisontwerp aan te passen en te vergroten. Tevens profiteert u bij ons van service tegen voordelige prijzen, zo ook bij het bouwen van een moderne notariswoning in Amsterdam, Rotterdam of elders in het land. Bij elke aanpassing die we maken staan namelijk uw wensen en budget centraal.

Informatie opvragen?

hako mensen

Voorafgaand aan de nieuwbouw van uw notariswoning in Rotterdam of Amsterdam

Voordat we aan de slag gaan op het betreffende kavel, bespreken wij uitvoerig hoe uw gewenste huis eruit ziet. Wilt u uw riante droomhuis bijvoorbeeld uitbreiden met een vrijstaande garage, uitbouw of veranda? Laat het ons weten tijdens ons eerste gesprek. Naar aanleiding daarvan stellen wij een schetsontwerp op. Dit ontwerp werken we in ons tweede gesprek verder uit. Zo creëren we een helder en haalbaar bouwplan. Hierbij behoort uiteraard ook een vrijblijvende open begroting. Daarmee ziet u in één oogopslag welke scherpe prijzen wij hanteren bij het bouwen van uw notariswoning in Rotterdam of Amsterdam. De kosten voor een vrijstaande en moderne woning zijn zo direct duidelijk voor u.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Draag de stappen voor de bouw aan ons over

Als u akkoord geeft op ons bouwplan en de begroting, dan moeten er nog een aantal stappen gezet worden. Draag het volbrengen van deze stappen aan ons over, dan weet u zeker dat alles volgens de juiste richtlijnen gebeurt. Als onderdeel van onze service controleren wij de eventuele voorschriften en vergunningen, testen we het ontwerp op de eisen van de welstand, leggen we het plan voor bij de gemeente en dienen wij de bouwvergunning en rapporten in. U kunt tijdens deze stappen alvast op zoek gaan naar uw favoriete materialen (stenen, tegels, sanitair, et cetera). Vervolgens beginnen wij aan de nieuwbouw van uw notariswoning in Rotterdam of Amsterdam.

Kies ons bedrijf voor de nieuwbouw van een notariswoning in Rotterdam of Amsterdam

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor de nieuwbouw van uw unieke notariswoning in Rotterdam of Amsterdam? Kies voor de kwaliteit en ervaring van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Maak direct een afspraak met ons als u ook een prachtige notariswoning in Rotterdam of Amsterdam wilt laten bouwen voor betaalbare prijzen!