HAKO BOUW KIEST VOOR UITBREIDING OP HET KLOOSTER

REALISATIE HET KLOOSTER

Hako Bouw B.V. gaat een nieuw bedrijfspand realiseren op bedrijvenpark Het Klooster in Nijkerk.

Het bouw- en aannemersbedrijf uit Montfoort ziet volop potentie in de nieuwbouwlocatie. Donderdag 18 september kwamen de eigenaren naar het Stadshuis voor ondertekening van de koopovereenkomst. Nog deze maand starten zij met de bouw van het bedrijfspand naast het al gevestigde Mavaro B.V.

Het bedrijf Hako Bouw heeft gekozen voor een perceel van 1.432 m2 op Het Klooster. Dit biedt mogelijkheden voor de gewenste uitbreiding van het bedrijf met grotere bedrijfsruimte. ‘Doorslaggevend in de keuze voor Het Klooster was ligging, duurzaamheid, kwaliteit, prijs en de vlotte medewerking van de gemeente Nijkerk.

Wij gaan duurzame technieken toepassen die we ook gebruiken bij onze modelwoningen en zo straks direct aan onze opdrachtgevers kunnen laten zien’, aldus eigenaren de heer Kolfschoten en Kraan. In het eerste kwartaal van 2015 staat de oplevering van het bedrijfspand gepland.

BEDRIJVENPARK HET KLOOSTER

Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor de cultuurhistorische omgeving zijn kernbegrippen bij de ontwikkeling van dit gebied. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van kleinschalige ambachtelijke vestigingen tot grote distributie-, transport- of logistieke ondernemingen.

IDEALE GROEIPLEK

Met de komst van Hako Bouw komt er opnieuw bedrijvigheid op Het Klooster. Wethouder Johan Gadella van o.a. Economische Zaken: ‘Hako is een tweede bedrijf in de bouw dat zich vestigt op Het Klooster. Bouwmaterialengroothandel Imabo ging hen voor. Hiermee wordt onderstreept dat Het Klooster de ideale groeiplek is voor bouwbedrijven om als nationale en regionale springplank te dienen. De gemeente is blij dat een succesvol bouwbedrijf uit de regio zich in Nijkerk vestigt om verder te groeien. Ook hun duurzaamheidsambities passen goed in Het Klooster.’

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct