Nieuwbouwhuis
bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wanneer u een nieuwbouwhuis wilt bouwen, wilt u uiteraard bijgestaan worden door een ervaren professional. Een bedrijf dat ervoor zorgt dat het bouwproces in goede banen geleid wordt. De specialist die u zoekt is Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij realiseren uw droomhuis op betaalbare en nauwkeurige wijze. Bovendien bent u bij ons verzekerd van heldere communicatie wanneer u ons uw nieuwbouwhuis laat bouwen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een nieuwbouwhuis geheel naar uw wens laten bouwen

Heeft u al een beeld hoe uw woning er precies uit moet komen te zien? Bij het bouwen van moderne nieuwbouwhuizen maken wij gebruik van basismodellen. U krijgt diverse ontwerpen te zien, zodat u een beeld heeft van de mogelijkheden. Deze basismodellen past u indien gewenst eenvoudig aan met onze specialisten. Zo komen wij samen tot de door u gewenste nieuwbouwwoning. Wij beginnen pas met bouwen als u helemaal tevreden bent over het ontwerp van uw nieuwbouwhuis.

Neem eenvoudig contact met ons op

Schakel ons in als u een prachtig nieuwbouwhuis wilt laten bouwen. Onze bouwbedrijf uit Nieuwegein staat graag voor u klaar om het huis van uw dromen te realiseren. Welk woningtype u ook in gedachten heeft, onze vakmensen voeren het project van A tot Z uit. Heeft u vragen over onze diensten of over de kosten voor het bouwen van een woning? Neem dan eenvoudig contact met ons op via 030 6080099 of verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING