Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wanneer u een nieuwbouwhuis wilt bouwen in Rotterdam, wilt u uiteraard worden bijgestaan door een ervaren professional. Een bedrijf dat ervoor zorgt dat het bouwproces in goede banen geleid wordt en uw wensen vooropstelt. De specialist die hieraan voldoet, is Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij realiseren uw droomhuis op betaalbare en nauwkeurige wijze. Bovendien bent u bij ons verzekerd van heldere communicatie. Ontdek hoe wij u precies van dienst kunnen zijn!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een nieuwbouwhuis geheel naar uw wens laten bouwen in de regio Rotterdam

Bij het bouwen van moderne nieuwbouwhuizen maken wij gebruik van basismodellen. U krijgt diverse ontwerpen te zien, zodat u een beeld heeft van de mogelijkheden. Deze basismodellen past u, indien gewenst, eenvoudig aan met onze specialisten. Zo komen wij samen tot de door u gewenste nieuwbouwwoning. Wij beginnen pas met bouwen als u helemaal tevreden bent over het ontwerp van uw nieuwbouwhuis in Rotterdam. Heeft u al een beeld over hoe uw woning er precies uit moet komen te zien? Wordt het een riante villa of een charmante notariswoning?

Neem eenvoudig contact met ons op

Schakel ons in als u een prachtig nieuwbouwhuis wilt laten bouwen in de regio Rotterdam. Onze bouwbedrijf uit Nieuwegein staat graag voor u klaar om het huis van uw dromen te realiseren. Welk woningtype u ook in gedachten heeft, onze vakmensen voeren het project van A tot Z uit. Heeft u vragen over onze diensten of over de kosten voor het bouwen van een woning? Neem dan eenvoudig contact met ons op via 030 6080099 of info@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING