ONTWERP OP MAAT

EEN HUIS ONTWERPEN EN BOUWEN MET HAKO BOUW

Hako Bouw is specialist op het gebied van particuliere woningbouw. Door de traditionele bouwmethode kunt u uw woning volledig aanpassen aan uw wensen. Een opmaat gemaakt ontwerp voegt iets persoonlijks toe aan uw droomhuis. Door onze overzichtelijke organisatie, vakbekwaam personeel, goede voorbereiding en snelle bouwmethode kunnen we de bouwkosten laag houden en hebben we een uitstekend alternatief voor een cataloguswoning.

Informatie opvragen?  KENNISMAKING EN ORIËNTATIE

  Omdat het belangrijk is dat u het bedrijf uitkiest wat bij u past laten wij u tijdens het 1e gesprek kennismaken met Hako Bouw. We bespreken met u uw wensen, welke bouwstijl bij u past traditioneel, landelijk, klassiek of modern en voor welk bouwbudget u uw droomhuis wilt realiseren. Ook bespreken we de bebouwingsvoorschriften van uw bouwkavel, wanneer dit allemaal besproken is gaan wij voor u aan de slag en vertalen dit naar een vrijblijvend schetsontwerp op maat. Bekijk ons volledige overzicht van woningtypes.

  ONTWERP

  In het 2e gesprek nemen wij met u het ontwerp door. Alle gevels en plattegronden worden voor u in beeld gebracht waardoor u de juiste indruk krijgt van uw droomhuis.
  Ook worden tijdens dit gesprek eventuele wijzigingen en aanvullende eisen besproken. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende open begroting. U komt niet voor financiële verrassingen te staan en u heeft de zekerheid dat de woning wordt gebouwd voor de afgesproken prijs en er worden geen onnodige kosten gemaakt tijdens de ontwerpfase.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  BOUWAANVRAAG EN VOORBEREIDING

  Wanneer u voor ons kiest zetten wij de plannen direct inwerking, uw plan wordt aan de gemeente en de welstand voorgelegd wordt getoetst aan het bestemmingsplan. Wanneer beide akkoord zijn wordt de bouwvergunning ingediend incl. de benodigde rapporten. Tijdens de aanvraag loopt het proces van het bouwen gewoon door u kunt zich gaan richten op het uitzoeken van de materialen zoals stenen, dakpannen, sanitair en tegels bij de door ons aangegeven leverancier. En bij ons start de voorbereiding van de bouw. Wanneer de vergunning verleend is kan er direct gestart worden met de bouw.

  UITVOERING EN OPLEVERING

  De flexibiliteit en ervaring van Hako Bouw zorgt ervoor dat uw project in elke situatie optimaal worden ingericht en aangestuurd. Nieuwe situaties beschouwen de medewerkers als een uitdaging, waarin technische kennis en vakkundigheid centraal staan. Tijdens bouw zijn dan ook kleine aanpassingen nog steeds mogelijk. De oplevering vindt plaats binnen het afgesproken termijn.

  DUURZAAM

  Uw woning wordt berekend en gebouwd conform de BENG norm (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Vanaf 1 januari 2021 geldt de BENG norm voor alle nieuwbouw woningen. Standaard worden de woningen bij Hako Wonen voorzien van een warmtepomp met koelmodule en zonnepanelen.

  ONTWERP OP MAAT

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct