ONTWERP
OP MAAT

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

EEN HUIS ONTWERPEN EN BOUWEN MET HAKO BOUW

 

Hako Bouw is specialist op het gebied van particuliere woningbouw. Door de traditionele bouwmethode kunt u uw woning volledig aanpassen aan uw wensen. Een opmaat gemaakt ontwerp voegt iets persoonlijks toe aan uw droomhuis. Door onze overzichtelijke organisatie, vakbekwaam personeel, goede voorbereiding en snelle bouwmethode kunnen we de bouwkosten laag houden en hebben we een uitstekend alternatief voor een cataloguswoning.

Informatie opvragen?

hako mensen

KENNISMAKING EN ORIËNTATIE

Omdat het belangrijk is dat u het bedrijf uitkiest wat bij u past laten wij u tijdens het 1e gesprek kennismaken met Hako Bouw. We bespreken met u uw wensen, welke bouwstijl bij u past traditioneel, landelijk, klassiek of modern en voor welk bouwbudget u uw droomhuis wilt realiseren. Ook bespreken we de bebouwingsvoorschriften van uw bouwkavel, wanneer dit allemaal besproken is gaan wij voor u aan de slag en vertalen dit naar een vrijblijvend schetsontwerp op maat.

ONTWERP

In het 2e gesprek nemen wij met u het ontwerp door. Alle gevels en plattegronden worden voor u in beeld gebracht waardoor u de juiste indruk krijgt van uw droomhuis.
Ook worden tijdens dit gesprek eventuele wijzigingen en aanvullende eisen besproken. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende open begroting. U komt niet voor financiële verrassingen te staan en u heeft de zekerheid dat de woning wordt gebouwd voor de afgesproken prijs en er worden geen onnodige kosten gemaakt tijdens de ontwerpfase.

 

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

BOUWAANVRAAG EN VOORBEREIDING

Wanneer u voor ons kiest zetten wij de plannen direct inwerking, uw plan wordt aan de gemeente en de welstand voorgelegd wordt getoetst aan het bestemmingsplan. Wanneer beide akkoord zijn wordt de bouwvergunning ingediend incl. de benodigde rapporten. Tijdens de aanvraag loopt het proces van het bouwen gewoon door u kunt zich gaan richten op het uitzoeken van de materialen zoals stenen, dakpannen, sanitair en tegels bij de door ons aangegeven leverancier. En bij ons start de voorbereiding van de bouw. Wanneer de vergunning verleend is kan er direct gestart worden met de bouw.

UITVOERING EN OPLEVERING

De flexibiliteit en ervaring van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw zorgt ervoor dat uw project in elke situatie optimaal worden ingericht en aangestuurd. Nieuwe situaties beschouwen de medewerkers als een uitdaging, waarin technische kennis en vakkundigheid centraal staan. Tijdens bouw zijn dan ook kleine aanpassingen nog steeds mogelijk. De oplevering vindt plaats binnen het afgesproken termijn.

ACTUEEL

Schetsontwerp Villa Vilderbosch

Een in de bossen gelegen vrijstaande moderne villa waar de natuurrijke omgeving en het gebouw vloeiend in elkaar overlopen met als inspiratiebron het gebouw Falingwater van Frank Lloyd Wright.