NIEUWBOUW
UTRECHT

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

NIEUWBOUW IN UTRECHT? KIES VOOR HAKO BOUW

Heeft u een plan voor nieuwbouw in Utrecht? Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw helpt u graag bij de bouw van uw droomhuis. Wij kunnen uw droomhuis realiseren, mede door onze goede samenwerking met Station-d architecten. Dankzij onze flexibiliteit en ervaring kunnen wij diverse prachtige woningtypes voor u bouwen. U kunt voor uw nieuwbouw in Utrecht kiezen uit moderne villa’s, een jaren 30 woning, een landelijke T Kap of een klassieke notariswoning. Als u een keuze heeft gemaakt voor woningtype, gaan we samen met u het verdere ontwerp bepalen. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw bouwt voor gemeentes, woningbouwverenigingen, bedrijven, particulieren en architecten. Naast nieuwbouw verrichten wij ook service & onderhoud, verbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

Informatie opvragen?

hako mensen

ONTWERP OP MAAT VOOR NIEUWBOUW IN UTRECHT

Als u gaat voor uw droomhuis, is een passend ontwerp natuurlijk essentieel. Hier besteden we graag veel aandacht aan. Het is immers de stempel die u op uw woning drukt. Uw droomhuis wordt in 4 stappen gerealiseerd:

  1. Kennismaking en oriëntatie: hierbij bespreken we uw wensen, het woningtype, de mogelijkheden en de bebouwingsvoorschriften van uw bouwkavel. Vervolgens maken wij een vrijblijvend ontwerp op maat.
  2. Ontwerp: we nemen het ontwerp met u door zodat u een goed beeld krijgt. U bent geheel vrij om aanvullingen en wijzigingen aan te geven. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende begroting. Bij ons heeft u altijd de verzekering dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  3. Bouwaanvraag en voorbereiding: wilt u met ons in zee gaan, dan gaan we van start en leggen we uw plan aan de gemeente voor. Vervolgens wordt de bouwvergunning geregeld. In de tussentijd kunt u beginnen met het uitkiezen van stenen, dakpannen, sanitair etc.
  4. Uitvoering en oplevering: door onze ervaring weten wij exact hoe we uw nieuwbouw in Utrecht correct kunnen aansturen en inrichten. De oplevering gebeurt doorgaans binnen het afgesproken termijn.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

BEREKEN DE KOSTEN VAN NIEUWBOUW IN UTRECHT

Nieuwbouw in Utrecht kan behoorlijk prijzig worden, daarom is het verstandig om al een goede indruk te krijgen van de kosten. Hiervoor kunt u onze woningcalculator gebruiken. U kiest het woningtype en nog een aantal specificaties. Vervolgens krijgt u een vrij realistische berekening van de kosten. De kosten van de architect, vergunningsaanvraag en constructeurs zijn hierbij inbegrepen.

KIES VOOR KWALITEIT IN NIEUWBOUW UTRECHT

Als u voor Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw kiest voor uw nieuwbouw in Utrecht, kiest u voor kwaliteit, duidelijke afspraken, mooie basisontwerpen, bouwgarantie, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Bel voor meer informatie of advies naar: 030-6080099. Of stuur een e-mail: verkoop@hakobouwmontfoort.nl.