NIEUWBOUW UTRECHT

NIEUWBOUW IN UTRECHT? KIES VOOR HAKO BOUW

Heeft u een plan voor nieuwbouw in Utrecht? Hako Bouw helpt u graag bij de bouw van uw droomhuis. Wij kunnen uw droomhuis realiseren, mede door onze goede samenwerking met Station-d architecten. Dankzij onze flexibiliteit en ervaring kunnen wij diverse prachtige woningtypes voor u bouwen. U kunt voor uw nieuwbouw in Utrecht kiezen uit moderne villa’s, een jaren 30 woning, een landelijke T Kap of een klassieke notariswoning. Als u een keuze heeft gemaakt voor woningtype, gaan we samen met u het verdere ontwerp bepalen. Hako Bouw bouwt voor gemeentes, woningbouwverenigingen, bedrijven, particulieren en architecten. Naast nieuwbouw verrichten wij ook service & onderhoud, verbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

Informatie opvragen?  ONTWERP OP MAAT VOOR NIEUWBOUW IN UTRECHT

  Als u gaat voor uw droomhuis, is een passend ontwerp natuurlijk essentieel. Hier besteden we graag veel aandacht aan. Het is immers de stempel die u op uw woning drukt. Uw droomhuis wordt in 4 stappen gerealiseerd:

  1. Kennismaking en oriëntatie: hierbij bespreken we uw wensen, het woningtype, de mogelijkheden en de bebouwingsvoorschriften van uw bouwkavel. Vervolgens maken wij een vrijblijvend ontwerp op maat.
  2. Ontwerp: we nemen het ontwerp met u door zodat u een goed beeld krijgt. U bent geheel vrij om aanvullingen en wijzigingen aan te geven. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende begroting. Bij ons heeft u altijd de verzekering dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  3. Bouwaanvraag en voorbereiding: wilt u met ons in zee gaan, dan gaan we van start en leggen we uw plan aan de gemeente voor. Vervolgens wordt de bouwvergunning geregeld. In de tussentijd kunt u beginnen met het uitkiezen van stenen, dakpannen, sanitair etc.
  4. Uitvoering en oplevering: door onze ervaring weten wij exact hoe we uw nieuwbouw in Utrecht correct kunnen aansturen en inrichten. De oplevering gebeurt doorgaans binnen het afgesproken termijn.
  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  BEREKEN DE KOSTEN VAN NIEUWBOUW IN UTRECHT

  Nieuwbouw in Utrecht kan behoorlijk prijzig worden, daarom is het verstandig om al een goede indruk te krijgen van de kosten. Hiervoor kunt u onze woningcalculator gebruiken. U kiest het woningtype en nog een aantal specificaties. Vervolgens krijgt u een vrij realistische berekening van de kosten. De kosten van de architect, vergunningsaanvraag en constructeurs zijn hierbij inbegrepen.

  KIES VOOR KWALITEIT IN NIEUWBOUW UTRECHT

  Als u voor Hako Bouw kiest voor uw nieuwbouw in Utrecht, kiest u voor kwaliteit, duidelijke afspraken, mooie basisontwerpen, bouwgarantie, betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Bel voor meer informatie of advies naar: 030-6080099. Of stuur een e-mail: verkoop@hakobouw.nl

  NIEUWBOUW UTRECHT

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct