NIEUWBOUW
JAREN 30 STIJL

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Een betaalbare nieuwbouw jaren 30 stijl woning laten bouwen

Droomt u van een nieuwbouw jaren 30 stijl woning? Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw kan u hierbij helpen. Al lange tijd hebben wij een succesvolle samenwerking met Station-d architecten en hebben we al diverse droomhuizen gerealiseerd. U kunt bij ons terecht voor verschillende woningtypes. Sinds kort zijn wij ook in staat om nieuwbouw in jaren 30 stijl te bouwen. Als u ons benadert, bepalen we samen met u het ontwerp van uw droomhuis. U kunt op deze website berekenen wat de kosten zijn van de nieuwbouw in jaren 30 stijl woning middels de woningcalculator. Andere woningtypes die wij kunnen realiseren: moderne villa’s, een landelijke T Kap en klassieke notariswoningen. Naast woningbouw en nieuwbouw kunt u ons aannemersbedrijf ook benaderen voor verbouw, service & onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw.

Informatie opvragen?

hako mensen

Charme van nieuwbouw in jaren 30 stijl

Er is een reden dat jaren 30 woningen nog steeds erg populair zijn. Deze vooroorlogse woningstijl blijft namelijk tijdloos en toch karakteristiek. De details zijn vrij strak en simplistisch gehouden. Tegenwoordig wordt de nieuwbouw in jaren 30 stijl gebouwd in de karakteristieke uitstraling van die tijd, maar bewoners worden wel van alle moderne gemakken voorzien. Kenmerkend voor jaren 30 woningen:

  • Horizontale belijningen hebben de nadruk
  • Het gebruik van hoekige erkers
  • Deuren en ramen bevatte forse kozijnen
  • Grote dak overstekken
  • Unieke entree
  • Zadeldak

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Bereken de kosten van nieuwbouw in jaren 30 stijl

Op deze website hebben we een handige tool om de kosten van nieuwbouw in jaren 30 stijl te berekenen. Dit kan middels de woningcalculator. U kunt onder andere aangeven voor welke grootte u kiest qua woningoppervlakte, of en waar u de garage wilt en of u een uitbouw wilt en waar.

Aangezien u al snel een idee krijgt over de kosten, komt u later niet voor een nare verrassing te staan. Wanneer u contact opneemt en uw wensen kenbaar maakt, verzenden wij u een eerlijke offerte. Bij de bouw houden we altijd uw budget in het oog.

Ons bedrijf streeft daarnaast naar een open en eerlijke communicatie en een goede samenwerking met u als opdrachtgever.

Kies voor de betrouwbaarheid van ons bouwbedrijf

Hoe groot uw budget ook is, bij de bouw van een nieuwbouw in jaren 30 stijl is kwaliteit altijd ontzettend belangrijk. Wij kunnen u deze kwaliteit leveren. Daarnaast vinden wij duidelijke afspraken, scherpe prijzen en betrouwbaarheid ook van belang. Tevens leveren wij u mooie basisontwerpen en een garantiewoning. Afspraak maken of meer advies? Wij zijn te bereiken op: 030-6080099 en verkoop@hakobouwmontfoort.nl.