Nieuwbouw jaren 30 stijl

EEN BETAALBARE NIEUWBOUW JAREN 30 STIJL WONING LATEN BOUWEN

Droomt u van een nieuwbouw jaren 30 stijl woning? Hako Bouw kan u hierbij helpen. Al lange tijd hebben wij een succesvolle samenwerking met Station-d architecten en hebben we al diverse droomhuizen gerealiseerd. U kunt bij ons terecht voor verschillende woningtypes. Sinds kort zijn wij ook in staat om nieuwbouw in jaren 30 stijl te bouwen. Als u ons benadert, bepalen we samen met u het ontwerp van uw droomhuis. U kunt op deze website berekenen wat de kosten zijn van de nieuwbouw in jaren 30 stijl woning middels de woningcalculator. Andere woningtypes die wij kunnen realiseren: moderne villa’s, een landelijke T Kap en klassieke notariswoningen. Naast woningbouw en nieuwbouw kunt u ons aannemersbedrijf ook benaderen voor verbouw, service & onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw.

Informatie opvragen?  CHARME VAN NIEUWBOUW IN JAREN 30 STIJL

  Er is een reden dat jaren 30 woningen nog steeds erg populair zijn. Deze vooroorlogse woningstijl blijft namelijk tijdloos en toch karakteristiek. De details zijn vrij strak en simplistisch gehouden. Tegenwoordig wordt de nieuwbouw in jaren 30 stijl gebouwd in de karakteristieke uitstraling van die tijd, maar bewoners worden wel van alle moderne gemakken voorzien. Kenmerkend voor jaren 30 woningen:

  • Horizontale belijningen hebben de nadruk
  • Het gebruik van hoekige erkers
  • Deuren en ramen bevatte forse kozijnen
  • Grote dak overstekken
  • Unieke entree
  • Zadeldak
  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  BEREKEN DE KOSTEN VAN NIEUWBOUW IN JAREN 30 STIJL

  Op deze website hebben we een handige tool om de kosten van nieuwbouw in jaren 30 stijl te berekenen. Dit kan middels de woningcalculator. U kunt onder andere aangeven voor welke grootte u kiest qua woningoppervlakte, of en waar u de garage wilt en of u een uitbouw wilt en waar.

  Aangezien u al snel een idee krijgt over de kosten, komt u later niet voor een nare verrassing te staan. Wanneer u contact opneemt en uw wensen kenbaar maakt, verzenden wij u een eerlijke offerte. Bij de bouw houden we altijd uw budget in het oog.

  Ons bedrijf streeft daarnaast naar een open en eerlijke communicatie en een goede samenwerking met u als opdrachtgever.

  KIES VOOR DE BETROUWBAARHEID VAN ONS BOUWBEDRIJF

  Hoe groot uw budget ook is, bij de bouw van een nieuwbouw in jaren 30 stijl is kwaliteit altijd ontzettend belangrijk. Wij kunnen u deze kwaliteit leveren. Daarnaast vinden wij duidelijke afspraken, scherpe prijzen en betrouwbaarheid ook van belang. Tevens leveren wij u mooie basisontwerpen en een garantiewoning. Afspraak maken of meer advies? Wij zijn te bereiken op: 030-6080099 en verkoop@hakobouw.nl.

  Nieuwbouw jaren 30 stijl

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct