NIEUW HUIS BOUWEN

VOOR HET BOUWEN VAN EEN NIEUW, UNIEK EN DUURZAAM HUIS

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat een nieuw huis kan bouwen, volledig naar uw wensen? Maak dan kennis met Hako Bouw. Omdat wij werken vanuit basisontwerpen, kunnen wij betaalbaar, snel en zonder nadelige verrassingen achteraf een nieuw droomhuis voor u realiseren. Laat ons weten hoe wij ons basisontwerp volledig mogen aanpassen naar uw wensen. Wij realiseren graag een uniek, nieuw huis dat speciaal voor u gemaakt is!

Informatie opvragen?  Nieuw huis: hoge kwaliteit tegen scherpe prijs

  U wilt een nieuw huis bouwen. Dat is heel spannend en uitdagend. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Wat kost een huis bouwen? Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een huis? Hako Bouw bouwt al tientallen jaren nieuwe huizen. Met ons doordachte concept bouwen we uw nieuwe huis van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wilt u weten hoe wij uw droomhuis realiseren? Neem dan contact op met onze vakkundige medewerkers.

  MAAK VAN ONS BASISONTWERP EEN UNIEK, NIEUW HUIS

  Om betaalbaar en vlot nieuwe woningen te kunnen realiseren, hebben we basisontwerpen gerealiseerd voor bijzondere woningtypes. Denk aan een klassieke notariswoning, een landelijke T kap en een moderne villa. Welke keus u ook maakt, al onze ontwerpen stralen een enorme klasse en charme uit. En hier betaalt u niet eens de hoofdprijs voor.

  Wat voor een woning had u in gedachten? Ondanks dat we werken met basismodellen, kunt u uw gewenste woning precies zo door ons laten realiseren als u wenst. Geef uw wensen direct aan ons door!

  Nieuw huis bouwen? Onze type woningen

  Hako Bouw wil graag een betaalbare woning realiseren. Onze verschillende type woningen bouwen we daarom volgens een standaard bouwconcept, die volledig naar uw eigen wens en idee kunnen worden aangepast, bijvoorbeeld met een uitbouw of garage. Welke keuze u ook maakt wanneer u een nieuw huis wil laten bouwen, al onze ontwerpen stralen een enorme klasse en charme uit. En u betaalt niet eens de hoofdprijs. Kortom: custom-made woningen tegen scherpe prijzen in de volgende bouwstijlen:

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  VOORDAT WIJ BEGINNEN MET BOUWEN

  Als wij ons basisontwerp naar uw wensen mogen aanpassen, staat uiteraard ook uw budget centraal. Wij luisteren aandachtig naar wat u aangepast wilt hebben en zorgen ervoor dat deze aanpassing binnen uw budget blijft. Daarnaast zoeken we graag voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor de woning die u wilt laten realiseren. Als we uw wensen en de mogelijkheden besproken hebben, overhandigen wij u een schetsontwerp. Deze werken we tijdens onze tweede afspraak verder uit, zodat er een heus bouwplan ontstaat, inclusief een vrijblijvende open begroting.

  SCHAKEL ONS IN VOOR HET VOLLEDIGE PROJECT

  U begrijpt, wij zijn uw partner van A tot Z. Wij realiseren het ontwerp en wij verzorgen de bouw. Ook zijn wij degene die het bouwplan aan de gemeente en de welstand voorleggen. Wij dienen vervolgens de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. Terwijl wij bezig zijn met deze taken, kunt u alvast op zoek naar uw favoriete tegels, sanitair, stenen, etc. Zo kunnen we, als alles goedgekeurd is, direct beginnen aan de bouw van uw gewenste woning. Bent u benieuwd naar onze aanpak en ontwerpen? Maak vandaag een afspraak. Wie weet woont u straks dan ook in zo’n unieke, indrukwekkende woning!

  Kosten nieuw huis bouwen

  Wanneer u een nieuw huis bouwen wil, is het natuurlijk belangrijk te weten of dit binnen uw budget valt. Met de woningcalculator van Hako Bouw kunt u precies uitrekenen hoe hoog de kosten van een nieuw huis bouwen voor u uitvallen. Omdat Hako Bouw werkt vanuit basisontwerpen, kunnen wij snel en betaalbaar uw nieuwe huis realiseren. De basisontwerpen passen we graag aan uw wensen aan. De kosten hiervoor ziet u in de woningcalculator. Of u geeft uw wensen direct door aan onze vakkundige medewerkers.

  Voordelen nieuw huis bouwen bij Hako Bouw

  Bij Hako Bouw luisteren we graag naar uw wensen voordat we voor u een nieuw huis bouwen. Ook zorgen we ervoor dat de kosten van uw nieuwe huis binnen uw budget blijven. Daarnaast zoeken we voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor het nieuwe huis dat u wil laten bouwen. Tijdens het project kunnen wij u zo veel mogelijk ontzorgen. Wij realiseren niet alleen het ontwerp en de bouw. Wij leggen het bouwplan voor aan de gemeente en de welstand en dienen vervolgens de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. Terwijl wij hiermee bezig zijn, kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken, zoals het uitzoeken van tegels, sanitair, stenen, etc. Zodra alles is goedgekeurd, beginnen wij uw nieuwe huis te bouwen.

  Neem contact op en laat ons uw nieuwe huis bouwen

  Kijkt u er naar uit om straks in een gedeeltelijk zelf ontworpen, uniek huis te wonen? Laat Hako Bouw weten hoe wij ons basisontwerp volledig kunnen aanpassen naar uw wensen. Uw unieke, nieuwe huis bouwen wij graag speciaal voor u. Geef uw wensen aan ons door via ons telefoonnummer 030 6080099 of e-mailadres verkoop@hakobouw.nl U kunt hier natuurlijk ook het contactformulier voor gebruiken. Onze vakmensen komen graag een nieuw huis voor u bouwen.

  NIEUW HUIS BOUWEN

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct