Hako

Nieuw huis bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Voor het bouwen van een nieuw, uniek en duurzaam huis

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat een nieuw huis kan bouwen, volledig naar uw wensen? Maak dan kennis met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Omdat wij werken vanuit basisontwerpen, kunnen wij betaalbaar, snel en zonder nadelige verrassingen achteraf een nieuw droomhuis voor u realiseren. Laat ons weten hoe wij ons basisontwerp volledig mogen aanpassen naar uw wensen. Wij realiseren graag een uniek, nieuw huis dat speciaal voor u gemaakt is!

Maak van ons basisontwerp een uniek, nieuw huis

Om betaalbaar en vlot nieuwe woningen te kunnen realiseren, hebben we samen met Station-D Architects basisontwerpen gerealiseerd voor bijzondere woningtypes. Denk aan een klassieke notariswoning, een landelijke T kap en een moderne villa. Welke keus u ook maakt, al onze ontwerpen stralen een enorme klasse en charme uit. En hier betaalt u niet eens de hoofdprijs voor.

Wat voor een woning had u in gedachten? Ondanks dat we werken met basismodellen, kunt u uw gewenste woning precies zo door ons laten realiseren als u wenst. Geef uw wensen direct aan ons door!

Nieuw huis bouwen

Voordat wij beginnen met bouwen

Als wij ons basisontwerp naar uw wensen mogen aanpassen, staat uiteraard ook uw budget centraal. Wij luisteren aandachtig naar wat u aangepast wilt hebben en zorgen ervoor dat deze aanpassing binnen uw budget blijft. Daarnaast zoeken we graag voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor de woning die u wilt laten realiseren. Als we uw wensen en de mogelijkheden besproken hebben, overhandigen wij u een schetsontwerp. Deze werken we tijdens onze tweede afspraak verder uit, zodat er een heus bouwplan ontstaat, inclusief een vrijblijvende open begroting.

Schakel ons in voor het volledige project

U begrijpt, wij zijn uw partner van A tot Z. Wij realiseren het ontwerp en wij verzorgen de bouw. Ook zijn wij degene die het bouwplan aan de gemeente en de welstand voorleggen. Wij dienen vervolgens de bouwvergunning en bijbehorende rapporten in. Terwijl wij bezig zijn met deze taken, kunt u alvast op zoek naar uw favoriete tegels, sanitair, stenen, etc. Zo kunnen we, als alles goedgekeurd is, direct beginnen aan de bouw van uw gewenste woning. Bent u benieuwd naar onze aanpak en ontwerpen? Maak vandaag een afspraak. Wie weet woont u straks dan ook in zo’n unieke, indrukwekkende woning!

Laat ons een nieuw huis voor u bouwen

Kijkt u er ook al zo naar uit om straks in een, gedeeltelijk zelf ontworpen, uniek huis te wonen? Schakel dan direct de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Onze vakmensen komen graag een nieuw huis voor u bouwen!