Moderne villa bouwen

Villa bouwen met Hako Bouw

Wilt u een moderne villa bouwen, omdat de huidige woningmarkt niets voor u in petto heeft dat aan uw woonwensen voldoet? Dan is het een verstandige keuze om de specialisten van Hako Bouw in te schakelen. Wij beschikken over een perfect basisontwerp voor een moderne villa dat u geheel naar eigen wensen kunt finetunen, zodat het ook echt úw droomvilla wordt. Door gebruik te maken van dit basisontwerp beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen achteraf op afzienbare termijn over de moderne villa die u altijd voor ogen had. Laat ons vandaag nog weten hoe uw ideale moderne villa eruit ziet. U leest hieronder meer over een moderne villa bouwen door Hako Bouw en de kosten die daarbij komen kijken. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij adviseren u graag!

Basisontwerp voor moderne villa bouwen aanpassen

Wij hebben basisontwerpen voor diverse, bijzondere woningtypes ontwikkeld. Eén van die basisontwerpen is die van een prachtige, moderne villa. Dit ontwerp is te herkennen aan zijn strakke lijnen en geometrische vormen. Ook opvallend is het gebruik van veel glas in de villa. De entree is in ons basisontwerp het centrale punt van de villa. De entree verbindt namelijk alle functies van de woning met elkaar. Wilt u dit basisontwerp naar uw eigen wensen aanpassen? Wij horen graag wat uw wensen zijn en verwezenlijken die tot in detail nauwkeurig.

Voordelen van een eigen villa bouwen

Bij Hako Bouw vinden we het belangrijk dat de villa die u wilt (laten) bouwen betaalbaar is en blijft. Daarom bouwen wij al een moderne villa vanaf een bedrag van € 319.861,-. Uw moderne villa is volledig aan te passen naar uw wensen. De onderscheidende elementen in het basisontwerp van de villa zijn in ieder geval

Strakke lijnen

Geometrische vormen

Veel glas en dus veel licht

Voordat we de moderne villa bouwen

Het grote voordeel van ons basisontwerp gebruiken als uitgangspunt voordat we uw moderne villa gaan bouwen, is dat we dit relatief eenvoudig en vergunningsvrij kunnen uitbreiden. Dit scheelt u veel kosten! Uiteraard zoeken wij ook voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor ons ontwerp of de te maken aanpassingen. Naar aanleiding van een gezamenlijk eerste gesprek maken wij een schetsontwerp voor u. We plannen vervolgens een twee gesprek met u in om het ontwerp voor de villa verder uit te werken totdat we een compleet bouwplan hebben. Uiteraard stellen wij tijdens dit gesprek ook een compleet vrijblijvende open begroting voor u op. Zo heeft u direct een totaaloverzicht van het gehele project en aan welk budget u kunt denken.

Moderne villa bouwen kosten

Wij houden de kosten van uw villa bouwen natuurlijk zo laag mogelijk Als u gebruikmaakt van onze zelf ontwikkelde woning calculator, kunt u de kosten berekenen van uw villa en zien of het binnen uw budget past. In deze prijsberekening worden ook alle kosten voor het huis bouwen zelf opgenomen. Dat voorkomt onaangename financiële verrassingen. Wij vragen u altijd om vooraf een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef daarbij ook meteen aan of u bijkomende zaken, zoals grondprijs, notaris, tuinaanleg, inrichting, badkamer, keuken, toilet en vloer en wandafwerking (behang en vloerbedekking), in de begroting meegenomen wilt hebben. U ontvangt daarna van ons een e-mail met een heldere offerte voor de bouw van de villa en het bijbehorende budget. Daarin staan ook de eventuele bijkomende kosten, zoals die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte voor een moderne villa bouwen snel bij ons aan!

Start berekening 

Waarom een villa laten bouwen door Hako Bouw?

Dit zijn de voordelen van de moderne villa laten bouwen door Hako Bouw. Wanneer u akkoord bent met ons bouwplan en de bijbehorende begroting, zetten wij graag de volgende stappen voor u. Dan hebben we het over het controleren van het bouwplan bij de welstandscommissie en het bij de gemeente voorleggen. Ook verzorgen wij het indienen van de bouwvergunning (omgevingsvergunning) en de bijbehorende rapporten. Zo heeft u alle tijd en ruimte voor bijvoorbeeld het uitzoeken van stenen, sanitair en tegels voor uw villa. Kwaliteit bij een moderne villa huis bouwen binnen uw budget staat bij ons altijd op nummer 1. Om die reden zijn wij ook lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij doen, kunt u rekenen op zeer goede onderlinge samenwerking, heldere communicatie en een overzichtelijke bouwplanning. Kortom; als u kiest voor een landelijke woning door Hako Bouw, profiteert u van:

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Mooie basisontwerpen

Zelf uw woning berekenen

Garantiewoning

Meer informatie over een villa bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van de rust, ruimte en het gevoel van vrijheid in uw villa die geheel aan uw wensen voldoet, kunt u altijd de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Uw moderne villa bouwen doen wij uiteraard binnen uw budget! Geef uw wensen snel aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw maatwerk villa. Neem voor meer informatie gerust contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct