moderne
nieuwbouw

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Bent u een liefhebber van moderne woningen en wilt u een woning nieuwbouw laten realiseren? Ontdek dan wat Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw voor u kan betekenen. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, maar voeren bouwprojecten in heel het land uit. Nieuwbouw van moderne woningen is dan ook een van onze specialiteiten.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Uw moderne woning wordt op betrouwbare wijze nieuwbouw aangeleverd

Wanneer u ons inschakelt om een moderne woning te bouwen, bent u verzekerd van nieuwbouw op professionele wijze. Wij zorgen ervoor dat u snel over uw droomhuis beschikt en dat alles van A tot Z geregeld is. Onze vakmensen houden te allen tijde rekening met uw wensen en zorgen dat het hele project is afgestemd op uw behoeften. Dankzij onze transparante werkwijze komt u nooit voor verrassingen te staan, ook de kosten van uw nieuwbouwwoning en andere belangrijke zaken worden direct met u gecommuniceerd.

Benader ons met uw wensen

Wilt u ons graag inschakelen voor nieuwbouw van een moderne woning? Benader ons dan met uw wensen en wij voorzien u van een offerte op maat voor het bouwen van uw eigentijdse woning. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 030 6080099 of verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING