Modern huis bouwen

Wij komen uw nieuwe huis volgens modern ontwerp bouwen

Wilt u een modern huis laten bouwen? Neem dan contact op met de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij beschikken over een perfect basisontwerp voor uw gewenste moderne woning. Hierdoor beschikt u snel, betaalbaar en zonder nadelige financiële verrassingen achteraf over een modern droomhuis. Volledig aangepast aan uw wensen uiteraard. Laat ons vandaag nog weten hoe een ideaal modern huis er volgens u uitziet!

Informatie opvragen?  Pas ons basisontwerp voor een modern huis aan

  Wij hebben basisontwerpen voor diverse, bijzondere woningtypes ontwikkeld. Eén daarvan is de moderne, eigentijdse villa. Dit ontwerp is herkenbaar aan zijn strakke lijnen en geometrische vormen. Ook valt direct het veelvuldig gebruik van glas op. De entree is in ons ontwerp het centrale punt van de woning. Deze verbindt namelijk alle functies van de woning met elkaar. Wilt u dit ontwerp aanpassen? Wij horen graag hoe en verwezenlijken uw wens tot in detail.

  Alvorens de start van het bouwen

  Het grote voordeel van ons basisontwerp, is dat dit relatief eenvoudig en vergunningsvrij uit te breiden is. Dit scheelt u vele kosten! Uiteraard zoeken wij ook voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor ons ontwerp of de te maken aanpassingen. Naar aanleiding van ons eerste gesprek maken wij een schetsontwerp. We plannen vervolgens een twee gesprek met u in om dit ontwerp uit te werken tot er een compleet bouwplan ontstaat. Uiteraard stellen wij tijdens dit gesprek ook een compleet vrijblijvende open begroting voor u op. Zo heeft u direct een totaaloverzicht van het gehele project.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  De voordelen van Hako Bouw

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming een vanzelfsprekendheid.

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Uw eigen woning berekenen
  • Scherp geprijsd
  • Heldere afspraken
  • Kwaliteit
  • Vertrouwen
  • Mooie basisontwerpen
  • Woongarantie

  Draag het volledige project aan ons over

  Gaat u akkoord met ons bouwplan en de bijbehorende begroting? Dan zetten wij graag de volgende, noodzakelijke stappen voor u. Denk aan het controleren van de eisen van de welstand, het voorleggen van het bouwplan aan de gemeente en het indienen de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten. Omdat wij deze werkzaamheden u uit handen nemen, houdt u tijd over om alvast op zoek te gaan naar uw favoriete sanitair, uw ideale tegels, uw gewenste stenen, etc. Maak vandaag nog een afspraak met ons en laat ons uw wensen weten aangaande uw droomwoning.

  Schakel ons in om een modern huis te bouwen voor u

  Kunt u ook al zo genieten van de gedachte dat u straks in een, deels zelf ontworpen, uniek huis woont? Leg vandaag nog uw wensen voor aan de vakkundige specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. Wij komen graag een modern huis voor u bouwen; snel, betaalbaar en volledig volgens uw wensen.

  Modern huis bouwen

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct