MODERN HUIS
BOUWEN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

WIJ KOMEN UW NIEUWE HUIS VOLGENS MODERN ONTWERP BOUWEN

Wilt u een modern huis laten bouwen of een ontwerp voor een moderne woning? Neem dan contact op met de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij beschikken over een perfect basisontwerp voor uw gewenste moderne woning. Hierdoor beschikt u snel, betaalbaar en zonder nadelige financiële verrassingen achteraf over een modern droomhuis. Volledig aangepast aan uw wensen uiteraard. Laat ons vandaag nog weten hoe een ideaal modern huis er volgens u uitziet!

Informatie opvragen?

hako mensen

PAS ONS BASISONTWERP VOOR EEN MODERN HUIS AAN

Wij hebben, samen met Station-D Architects, basisontwerpen voor diverse, bijzondere woningtypes ontwikkeld. Eén daarvan is de moderne, eigentijdse villa. Dit ontwerp is herkenbaar aan zijn strakke lijnen en geometrische vormen.

Ook valt direct het veelvuldig gebruik van glas op. De entree is in ons ontwerp het centrale punt van de woning. Deze verbindt namelijk alle functies van de woning met elkaar.

Wilt u dit ontwerp aanpassen? Wij horen graag hoe en verwezenlijken uw wens tot in detail.

ALVORENS DE START VAN HET BOUWEN

Het grote voordeel van ons basisontwerp, is dat dit relatief eenvoudig en vergunningsvrij uit te breiden is. Dit scheelt u vele kosten! Uiteraard zoeken wij ook voor u uit of er bepaalde voorschriften of vergunningen gelden voor ons ontwerp of de te maken aanpassingen. Naar aanleiding van ons eerste gesprek maken wij een schetsontwerp. We plannen vervolgens een twee gesprek met u in om dit ontwerp uit te werken tot er een compleet bouwplan ontstaat. Uiteraard stellen wij tijdens dit gesprek ook een compleet vrijblijvende open begroting voor u op. Zo heeft u direct een totaaloverzicht van het gehele project

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DRAAG HET VOLLEDIGE PROJECT AAN ONS OVER

Gaat u akkoord met ons bouwplan en de bijbehorende begroting voor de woning? Dan zetten wij graag de volgende, noodzakelijke stappen voor u. Denk aan het controleren van de eisen van de welstand, het voorleggen van het bouwplan aan de gemeente en het indienen de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten. Omdat wij deze werkzaamheden u uit handen nemen, houdt u tijd over om alvast op zoek te gaan naar uw favoriete sanitair, uw ideale tegels, uw gewenste stenen, etc. Maak vandaag nog een afspraak met ons en laat ons uw wensen weten aangaande uw droomwoning.

SCHAKEL ONS IN OM EEN MODERN HUIS TE BOUWEN VOOR U

Kunt u ook al zo genieten van de gedachte dat u straks in een, deels zelf ontworpen, uniek huis woont? Leg vandaag nog uw wensen voor een moderne woning bouwen aan de vakkundige specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw voor. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Wij komen graag een modern huis voor u bouwen; snel, betaalbaar en volledig volgens uw wensen.