Modern huis bouwen

Modern huis naar uw wensen bouwen

Wilt u een modern huis laten bouwen? Daarvoor kunt u terecht bij de specialisten van Hako Bouw. Wij beschikken over perfecte basisontwerpen voor een moderne woning. Dankzij die fraaie ontwerpen van een modern huis beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen achteraf binnenkort over een modern droomhuis. Uiteraard kan de woning volledig naar uw wensen worden aangepast. Laat ons vandaag nog weten hoe u wilt dat uw ideale woning eruit ziet en wij gaan voor u aan de slag. U leest op deze pagina meer over een modern huis bouwen en wat de kosten daarvan zijn. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Wat kenmerkt een modern huis?

Een modern huis kenmerkt zich doorgaans door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Het moderne karakter van het huis komt daardoor in de meeste gevallen tot uiting aan de buitenzijde van de woning. Maar een modern huis kan ook vooral aan de binnenzijde zijn moderne uitstraling prijsgeven door het laten plaatsen van een moderne badkamer en/of keuken. Het is maar net wat uw wensen zijn. Een kwalitatief goed en traditioneel gebouwd modern huis leveren wij bij Hako Bouw alleen maar op met de beste materialen. Wij zien een woning als een grote waardevaste investering, waar u nog veel plezier van mag beleven in de komende jaren. Een modern huis bouwen is altijd een goede waardevaste investering voor u.

Welk type modern huis laten bouwen?

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw gedroomde moderne huis bouwen. Voor onze woningtypes hebben wij namelijk volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een royale overloop met vide in uw woning? Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en budget centraal. Welk modern huis heeft bijvoorbeeld uw voorkeur?

Waarom een modern huis bouwen?

Het ideale moderne huis vinden kan nog wel eens lastig zijn. Het kan zelfs aan zeer lange zoektocht worden. Bij bestaande bouw is er altijd wel iets waar u minder of niet tevreden mee bent. Heeft u geen zin (meer) in het zoeken naar een bestaand modern huis dat helemaal aan uw woonwensen voldoet? Dan heeft Hako Bouw voor u de oplossing door een modern huis te bouwen waar u vanaf de nok tot aan de fundering helemaal tevreden mee bent.

Kosten voor een modern huis bouwen berekenen

Wij houden de kosten voor een modern huis bouwen laag en vragen geen astronomische bedragen. Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u in één oogopslag de prijs berekenen van uw moderne woning als wij deze voor u realiseren. In deze prijsberekening zijn ook alle kosten voor de bouw opgenomen. Zo komt u nooit voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Wij vragen u altijd om vooraf een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef daarbij ook meteen aan of u bijkomende zaken meegenomen wilt hebben in deze begroting. Denk daarbij aan de grondprijs, notaris, tuinaanleg, inrichting, badkamer, keuken, toilet en vloer en wandafwerking (behang en vloerbedekking). U ontvangt van ons aansluitend per e-mail een heldere offerte voor het huis van uw voorkeur. In deze offerte nemen wij ook eventuele bijkomende kosten mee, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte voor een modern huis bouwen aan!

Waarom kiezen voor Hako Bouw?

Bij Hako Bouw staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Wij zijn dan ook niet voor niets lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij oppakken, kunt u vertrouwen op een goede samenwerking, heldere communicatie en een overzichtelijke planning. Onze specialisten stellen graag een duidelijk bouwplan voor u op voor uw woning. Wij ontzorgen u gedurende het proces waarin uw huis wordt gebouwd. En dat is nog niet alles: als u kiest voor Hako Bouw voor de bouw van een modern huis, dan geniet u ook van de volgende voordelen:

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Garantiewoning

Meer informatie over een modern huis bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van een modern huis dat volkomen aan uw woonwensen voldoet, kunt u maar beter de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Wij bouwen vele soorten huizen in verschillende woningstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne vrijstaande woning of voor een luxe villa? Geef uw wensen aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw eigen moderne huis op maat. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct