Landelijke woning bouwen

Landelijke T-kap woning bouwen

Wilt u lekker landelijk gaan wonen, maar kunt u de woning van uw dromen in de huidige woningmarkt maar niet vinden? Dan kunt u natuurlijk zelf een landelijke woning bouwen met behulp van de bouwexperts ban Hako Bouw. Wij hebben voor u een aantal mooie perfecte basisontwerpen voor een mooie woning, waaronder ook een fraaie landelijke woning. Als u kiest voor een mooie landelijke woning bouwen, beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen achteraf binnenkort over uw droomhuis in landelijke sferen. Uiteraard kunt u de landelijke woning helemaal naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Laat ons vandaag nog weten hoe u wilt dat u uw ideale woning eruit ziet. U leest op deze pagina meer over een landelijke woning bouwen en de kosten die daarbij komen kijken. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij adviseren u graag!

Laat uw betaalbare landelijke T-kap woning bouwen

Voordat wij uw landelijke woning bouwen, bespreken we uiteraard graag eerst met u wat de wensen voor uw huis zijn. Zodra wij weten hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien en welk budget u daarvoor beschikbaar heeft, gaan wij op zoek naar de geldende voorschriften en vergunningen voor uw kavel. Zodra we dat allemaal in beeld hebben, maken we een schetsontwerp voor de te bouwen landelijke woning. Dit ontwerp krijgt in het tweede gesprek met u steeds meer vorm, om uiteindelijk tot een financieel haalbaar en helder bouwplan te komen. U ontvangt van ons bovendien altijd een vrijblijvende, open begroting. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan. Omdat wij op een traditionele manier bouwen, is het realiseren van woningen in een landelijke stijl ons op het lijf geschreven. Kortom, wij zijn uw partner als het gaat om een landelijke T-kap woning.

Voordelen van een landelijke woning bouwen

Een landelijke T-kap woning bouwen kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan houten topgevels met eiken of zwart gebeitst hout. Andere authentieke details zijn kleine ramen die voorzien worden van roedeverdeling, lijstwerk, Amsterdamse kozijnen, muizentanden en getrommelde, ofwel verouderd gemaakte gevelstenen. De prijs voor een landelijke T-kap bouwen begint al bij €298.645,-. De prijs van uw ideale landelijke woning kunt u eenvoudig berekenen in onze woningcalculator. De voordelen van een landelijke woning zijn:

✔️ Gebruik van natuurlijke materialen

✔️ Royale begane grond

✔️ Leefkeuken

✔️ 3 of 4 ruime slaapkamers

✔️ Eenvoudig te vergroten met een erker, veranda of garage

Waarom een nieuw landelijk huis bouwen?

Een landelijk huis vinden op de huidige woningmarkt is geen sinecure. Bij bestaande bouw ontdekt u altijd wel iets wat de woning niet tot uw droomhuis maakt. Heeft u geen trek meer in het zoeken tussen het bestaande woningaanbod? Dan heeft Hako Bouw voor u de oplossing door voor u een landelijke woning te bouwen die helemaal aan uw wensen voldoet.

Landelijke woning bouwen kosten

Wij houden de kosten van een landelijke woning bouwen altijd laag. Als u gebruikmaakt van onze zelf ontwikkelde woning calculator, kunt u eenvoudig de kosten berekenen van het landelijke huis bouwen dat binnen uw budget past. In deze prijsberekening worden namelijk alle kosten voor het huis bouwen opgenomen. Dat voorkomt dat u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Wij vragen u altijd om vooraf een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef daarbij ook meteen aan of u bijkomende zaken, zoals de grondprijs, notaris, tuinaanleg, inrichting, badkamer, keuken, toilet en vloer en wandafwerking (behang en vloerbedekking), meegenomen wilt hebben in deze begroting. Wij sturen u daarna een e-mail met daarin een heldere offerte voor het huis bouwen en het budget. In deze offerte staan ook eventuele bijkomende kosten, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag nu die offerte voor een huis bouwen aan!

Waarom een huis laten bouwen door Hako Bouw?

Kwaliteit bij een huis bouwen binnen uw budget staat bij ons altijd op de eerste plaats. Om die reden zijn wij lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij doen, kunt u rekenen op zeer goede onderlinge samenwerking, heldere communicatie en een overzichtelijke bouwplanning. Onze specialisten stellen graag een duidelijk bouwplan voor u op voor het bouwen van uw woning. Kortom; als u kiest voor een landelijke woning door Hako Bouw, profiteert u van het volgende:

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Garantiewoning

Meer informatie over een huis bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van de ruimte en het gevoel van vrijheid in de landelijke woning die van boven tot onder aan uw woonwensen voldoet, kunt u altijd de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Uw landelijke woning bouwen wij uiteraard binnen uw budget! Geef uw wensen snel aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw maatwerk landelijke huis. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct