Landelijke woning bouwen

Als u uw woning op landelijke wijze wilt laten bouwen

Bent u op zoek naar een specialist die een landelijke woning kan bouwen? Kom dan in contact met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Omdat wij een traditionele bouwmethode toepassen, is het realiseren van landelijke woningen ons op het lijf geschreven.

Wij maken het u snel en betaalbaar mogelijk over een volledig persoonlijk en uniek huis te beschikken. Kortom, wij zijn dé partner voor uw riante, landelijke woning.

Informatie opvragen?  Alvorens wij starten met bouwen

  Voordat wij uw droomhuis gaan realiseren, bespreken we met u wat uw wensen zijn. Elk aspect komt aan bod. Zo willen we weten hoe uw gewenste huis eruit moet komen te zien en welk budget u daarvoor beschikbaar stelt. Wij gaan voor uw kavel op zoek naar de geldende voorschriften en vergunningen. Na dit gesprek creëren wij een schetsontwerp.

  Dit ontwerp zal in ons tweede gesprek steeds meer vorm krijgen, zodat het uiteindelijk een haalbaar en helder bouwplan vormt. Voor dit plan ontvangt u een vrijblijvende, open begroting. Zo komt u straks niet voor onplezierige verrassingen te staan.

  Bij akkoord gaan wij voor u aan de slag

  Als u akkoord gaat met ons bouwplan en de begroting, dan overhandigen wij ons plan aan de gemeente. Ook toetsen we het plan op welstandseisen. Gaat iedereen akkoord? Dan zorgen wij dat de bouwvergunning en alle benodigde rapporten in orde worden gebracht.

  U mag gedurende dit proces alvast uw gewenste stenen, dakpannen, sanitair en tegels uitkiezen. Is de vergunning goedgekeurd? Dan kunnen wij direct aan de bouw van uw woning beginnen. Op die manier vindt de oplevering vrijwel altijd binnen de afgesproken termijn plaats.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  Laat ons uw landelijke woning realiseren

  Omdat wij traditionele woningbouw toepassen en duurzame materialen gebruiken, bent u bij ons aan het juiste adres als u graag een uniek, landelijk huis wilt gaan bewonen. Wij staan bekend als een uiterst verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam bouwbedrijf. Zo gebruiken wij voor de bouw van uw huis graag FSC-hout en andere duurzame materialen. Dit draagt enorm bij aan die gewenste idyllische look van uw droomhuis. Bent u overtuigd van onze werkwijze? Benader ons vandaag nog voor een afspraak.

  Schakel ons in als u een landelijke woning wilt laten bouwen

  Ziet u uzelf straks al in uw unieke landelijk huis vertoeven? Schakel dan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Neem contact met ons op door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. Wij gaan graag een gesprek met u aan om te ontdekken welke landelijke woning wij mogen bouwen.

  Landelijke woning bouwen Hako Bouw

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct