Hako

Landelijke woning bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Laat een landelijke woning bouwen

Bent u op zoek naar een specialist die een landelijke woning kan bouwen? Kom dan in contact met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Omdat wij een traditionele bouwmethode toepassen, is het realiseren van landelijke woningen op ons lijf geschreven. Wij maken het u snel en betaalbaar mogelijk om over een volledig persoonlijk en uniek huis te beschikken. Kortom, wij zijn dé partner voor het bouwen van uw riante, landelijk huis.

Landelijke woning bouwen

Laat een landelijke woning bouwen binnen uw budget

Voordat wij uw droomhuis gaan realiseren, bespreken we met u wat uw wensen zijn. Elk aspect komt aan bod. Zo willen we weten hoe uw gewenste huis eruit moet komen te zien en welk budget u daarvoor beschikbaar stelt. Wij gaan voor uw kavel op zoek naar de geldende voorschriften en vergunningen. Na dit gesprek creëren wij een schetsontwerp. Dit ontwerp zal in ons tweede gesprek steeds meer vorm krijgen, zodat het uiteindelijk een haalbaar en helder bouwplan vormt. Voor dit plan ontvangt u een vrijblijvende, open begroting. Zo komt u straks niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen bij uw bouwproject

Als u akkoord gaat met ons bouwplan en de begroting, dan overhandigen wij ons plan aan de gemeente. Ook toetsen we het plan op welstandseisen. Gaat iedereen akkoord? Dan zorgen wij dat de bouwvergunning en alle benodigde rapporten in orde worden gebracht. U mag gedurende dit proces alvast uw gewenste stenen, dakpannen, sanitair en tegels uitkiezen. Is de vergunning goedgekeurd? Dan beginnen wij direct aan de bouw van uw woning. Op die manier vindt de oplevering vrijwel altijd binnen de afgesproken termijn plaats.

Geniet van een duurzame woning

Omdat wij uw landelijk huis op een traditionele manier bouwen en duurzame materialen gebruiken, bent u bij ons aan het juiste adres als u graag een uniek huis wilt gaan bewonen. Wij staan bekend als een uiterst verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam bouwbedrijf. Zo gebruiken wij voor het bouwen van uw landelijke woning graag FSC-hout en andere duurzame materialen. Dit draagt enorm bij aan die gewenste idyllische look van uw droomhuis.

Plan een gesprek in met de aannemer

Ziet u uzelf straks al in uw unieke landelijk huis vertoeven? Schakel dan de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Neem contact met ons op door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Wij gaan graag een gesprek met u aan om te ontdekken welke landelijke woning wij mogen bouwen.