Een landelijke woning laten bouwen
in Rotterdam

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Bent u op zoek naar een specialist die een landelijke woning voor u kan bouwen in de regio Rotterdam? Schakel dan Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein in. Omdat wij een traditionele bouwmethode toepassen, is het realiseren van woningen in een landelijke stijl ons op het lijf geschreven. Kortom, wij zijn dé partner voor het bouwen van een riant, landelijk huis in Rotterdam en omstreken.

Laat een betaalbare landelijke woning bouwen in de regio Rotterdam

Voordat wij beginnen met het bouwen van uw landelijke woning in Rotterdam, bespreken we met u wat uw wensen voor het huis zijn. Zo willen we weten hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien en welk budget u daarvoor beschikbaar stelt. Wij gaan vervolgens op zoek naar de geldende voorschriften en vergunningen voor uw kavel. Zodra dit compleet is, creëren we een schetsontwerp voor het te bouwen landelijk huis in Rotterdam. Dit ontwerp krijgt in het tweede gesprek steeds meer vorm, zodat het uiteindelijk een haalbaar en helder bouwplan vormt. U ontvangt van ons bovendien altijd een vrijblijvende, open begroting. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan.

Informatie opvragen?

hako mensen

Wij ontzorgen u bij uw bouwproject

Als u akkoord gaat met ons bouwplan en de begroting, dan overhandigen wij ons plan aan de gemeente. Tevens toetsen we het plan op welstandseisen en beoordelen we de duurzaamheid op basis van het meetinstrument GPR Gebouw. Is alles oké? Dan maken we de bouwvergunning en alle benodigde rapporten in orde. U mag gedurende dit proces alvast stenen, dakpannen, sanitair en tegels uitkiezen. Zodra de vergunning van het huis is goedgekeurd, beginnen wij direct met het bouwen van uw landelijke, moderne woning in Rotterdam.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Geniet van een duurzame woning

Omdat wij uw landelijk huis in Rotterdam op een traditionele manier bouwen en duurzame materialen gebruiken, bent u bij ons op de juiste plek als u een duurzaam huis wilt bewonen. Wij staan bekend als een uiterst verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam bouwbedrijf. Zo gebruiken wij voor het bouwen van uw landelijke woning in Rotterdam graag FSC-hout en andere duurzame materialen. Dit draagt enorm bij aan die gewenste idyllische look van uw droomhuis.

Plan een gesprek in met onze aannemer

Geniet binnenkort van uw gedroomde landelijke woning in Rotterdam, die u laat bouwen door de specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Plan een gesprek in met onze aannemer via 030-6080099 of info@hakobouwmontfoort.nl. Wij gaan graag een gesprek met u aan om te ontdekken hoe uw landelijke nieuwbouwhuis in Rotterdam eruit mag komen te zien.