Een unieke kubuswoning
laten bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct
Heeft u altijd al een kubuswoning willen laten bouwen? Voor de bouw en de inrichting van een kubuswoning is veel creativiteit nodig. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw bouwt al meer dan 40 jaar en heeft hierdoor de juiste ervaring om ook uw droomwoning te bouwen. Voor het bouwen van kubuswoningen, bijvoorbeeld in regio Utrecht, bent u bij ons dan ook op de juiste plek.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Laat uw kubuswoning bouwen in Utrecht

Kubuswoningen worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Het zijn energievriendelijke en dus kostenbesparende woningen. Door onze ruime ervaring met diverse bouwstijlen, bent u zeker dat onze architect aan al uw wensen kan voldoen. Wanneer u een kubuswoning op maat wilt laten maken, laat dit dan aan ons over. Hierdoor krijgt uw woning een persoonlijke en unieke uitstraling. Tevens realiseren wij uw ideale kubuswoning in een korte tijd binnen uw budget. Wij zijn kortom de ideale keus voor de bouw van kubuswoningen in regio Utrecht.

De voordelen wanneer wij uw woning bouwen

Wanneer u ons bouwbedrijf uit Nieuwegein, nabij Utrecht, inschakelt voor de bouw van een nieuwe woning, ervaart u complete service en bent u verzekerd van deskundige begeleiding. We maken altijd heldere afspraken, al onze materialen en services zijn van uitstekende kwaliteit en u krijgt altijd garantie op uw woning. Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe kubuswoning? U berekent zelf eenvoudig de kosten voor het bouwen van uw kubuswoning op onze website. Wij staan bekend als een uiterst verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam bouwbedrijf. Voor alle woningen, ook voor kubuswoningen, zoeken onze professionals uit de omgeving van Utrecht een duurzame oplossing.

Neem contact met ons op

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een bouwbedrijf voor het bouwen van kubuswoningen in Utrecht. Neem direct contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons precies die kubuswoning bouwen die aan al uw wensen voldoet.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING