KOSTEN
KLASSIEKE NOTARISWONING

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met vide. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige vergunningvrije manier te kunnen vergroten. Wij kunnen een notariswoning bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda of een vrijstaande garage. De bovenstaande opties kunt u afzonderlijk toepassen, maar ze zijn ook heel goed te combineren. Laat gerust uw notariswoning ontwerpen door onze specialisten. Wij willen u er op attent maken dat bij Hako Bouw alles mogelijk is ”niets is standaard’’.

Door het toepassen van een extra woonlaag en een schildkap verandert u de Notariswoning in een handomdraai in een Herenhuis!

Informatie opvragen?

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.