De kosten voor het bouwen
van een vrijstaande woning

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Bent u benieuwd naar de kosten om een vrijstaande woning te bouwen? Dan berekent u deze eenvoudig via de woningcalculator van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein. Daarbij zorgen we voor een duidelijk overzicht van de prijzen voor uw vrijstaande woning. Ontdek snel de mogelijkheden voor de woning van uw dromen!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Druk de kosten door te kiezen voor een basisontwerp wanneer u een vrijstaande woning laat bouwen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende woningtypes met bestaande basisontwerpen voor standaardhuizen. Deze ontwerpen zijn gemaakt door een professioneel architectenbureau en zijn perfect aanpasbaar aan uw wensen. Door te kiezen voor een basisontwerp, bespaart u kosten op het bouwen van uw vrijstaand huis. Wilt u graag een riant herenhuis of droomt u juist van een landelijke woning? Laat het ons weten en we bouwen voor u een vrijstaande woning met een duidelijk overzicht van de prijzen.

Bereken de kosten voor uw woning via een investeringsbegroting

We hebben ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen voor scherpe prijzen in heel Nederland. Als u met ons in zee gaat, bent u zeker van een betrouwbare partner en heeft u de kans om uw vrijstaand huis te bouwen zonder onverwachte kosten. Dit komt omdat we op voorhand een duidelijke investeringsbegroting opstellen. Dat document bevat alle prijzen voor elk onderdeel van het ontwerp van uw vrijstaande woning. Wanneer u deze begroting en het bouwplan goedkeurt, gaan we direct aan de slag met uw bouwproject.

Laat uw vrijstaande woning bouwen met een eigen ontwerp

Wanneer het iets meer mag kosten, heeft u de keuze om uw vrijstaande woning te laten bouwen volgens een eigen ontwerp. Hierdoor is uw huis nog persoonlijker. Door onze overzichtelijke organisatie, vakbekwame medewerkers, goede voorbereiding en snelle bouwmethode kunnen we de kosten laag houden voor het bouwen van een vrijstaand huis. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 030-6080099, stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl of vul ons contactformulier in.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING