Kosten vrijstaande woning bouwen Utrecht

Vrijstaande woning in Utrecht

Bent u benieuwd welke kosten er bij komen kijken als u een vrijstaande woning laat bouwen in Utrecht? U berekent deze eenvoudig via de woningcalculator van Hako Bouw uit Nijkerk. Wij stellen bovendien geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen!

ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

KIES VOOR EEN BASISONTWERP EN DRUK KOSTEN WANNEER U EEN VRIJSTAANDE WONING LAAT BOUWEN IN UTRECHT

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende woningtypes met bestaande basisontwerpen voor standaardhuizen. Deze ontwerpen zijn gemaakt door een professioneel architectenbureau en zijn perfect aanpasbaar aan uw wensen. Door te kiezen voor een basisontwerp, bespaart u kosten op het bouwen van uw vrijstaande woning in Utrecht. Wilt u een riant herenhuis of droomt u juist van een landelijke woning? Laat het ons weten en we bouwen uw perfecte vrijstaande woning in Utrecht, waarbij u een duidelijk overzicht van de kosten ontvangt.

KRIJG DUIDELIJKHEID DANKZIJ EEN INVESTERINGSBEGROTING

Wij hebben ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen voor scherpe prijzen in heel Nederland. Als u met ons in zee gaat, bent u zeker van een betrouwbare partner en heeft u de kans om uw vrijstaande woning in Utrecht te laten bouwen zonder onverwachte kosten. Dit is mogelijk, omdat we op voorhand een duidelijke investeringsbegroting opstellen. Dit document bevat alle prijzen voor elk onderdeel van het ontwerp van uw vrijstaande woning. Zodra u deze begroting en het bouwplan goedkeurt, gaan we aan de slag met uw bouwproject.

LAAT UW VRIJSTAANDE WONING BOUWEN MET EEN EIGEN ONTWERP

Wanneer het iets meer mag kosten, heeft u de keuze om uw vrijstaande woning in Utrecht te laten bouwen volgens een eigen ontwerp. Dat maakt uw nieuwe huis nóg meer eigen. Hoe we u ook van dienst kunnen zijn; onze overzichtelijke organisatie, vakbekwame medewerkers, goede voorbereiding en snelle bouwmethode maken de bouw van uw nieuwe huis gegarandeerd tot een succes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 030-6080099, stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl of vul het contactformulier in.

Kosten vrijstaande woning bouwen Utrecht

Wat kost een huis bouwen?

Start direct