Huisontwerp

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Bij het bouwen van een huis is een huisontwerp zeer belangrijk. Daarom laat u dit ontwerp maken door een specialist, zoals Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de bouw van woningen in het hele land. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij ons en dankzij onze heldere communicatie weet u zeker dat uw huisontwerp aan al uw wensen voldoet.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Laat een huisontwerp maken geheel in lijn met de bouwstijl die u voor ogen heeft

Wanneer u een woning wilt bouwen, is het allereerst van belang dat u weet welke bouwstijl uw voorkeur heeft. Kiest u liever voor een moderne woning of wilt u toch een authentieke woning bouwen, bijvoorbeeld een jaren 30 woning? Vervolgens stellen wij een huisontwerp samen. Dit doen wij volgens onze basisontwerpen, die geheel naar uw wensen aangepast kunnen worden. Het volledige ontwerp wordt met u besproken en ook de kosten van een nieuwbouwwoning worden in kaart gebracht. Pas als alles volledig aan uw eisen voldoet, wordt de bouwaanvraag ingediend en start het bouwproject.

Profiteer van ons vakmanschap

Wilt u graag een huisontwerp laten maken door ons bouw- en aannemersbedrijf uit Nieuwegein? Ga dan in gesprek met onze professionals en profiteer van vakmanschap. Wij plannen graag een afspraak met u in voor het samenstellen van een huisontwerp op maat als u belt naar 030 6080099 of een e-mail stuurt naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING